Oğuzhan Yıldırım
Kırmızı Üye
- 15 Ağustos 2013
- 1.690
- 693
- 1.103
powertliftinkciyiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Danabol satışlarımız aktifdir sami hoca 3 ayda tuna tavus gibi şişiririm seni35 cm kolla zarganayiz keyfim kaçtı. Düzenli gidiyorum bakalım üç ay sonra nerde olcaz
Ölçmedim. O sebeple güncel bilgi veremiyorum.Kol kaç sesko 45 var mı![]()
Peki definasyon bari ondan haber verÖlçmedim. O sebeple güncel bilgi veremiyorum.
bilek dediğin ön kol muBeyler bileklerim o kadar güçsüz ki hiçbir bölge hareketinde setleri tamamlayamıyorum direk ön kol ve bilekler ağrımaya başladığından
bilekler için dumbell ile bir şeyler yapıyorum ama çok sıkıcı ve nafile gibi geliyor napacaz bu durumda
Definasyon yerine bulk görünmeyi daha çok seviyorum. Kağıt gibi deri olayına nasıl ulaşırız Salih'im. Bu definasyon işine de ağırlık vermeyi düşünüyorum.Peki definasyon bari ondan haber ver
Bilek yaş aldıkça güçlenir ön kol çalışBeyler bileklerim o kadar güçsüz ki hiçbir bölge hareketinde setleri tamamlayamıyorum direk ön kol ve bilekler ağrımaya başladığından
bilekler için dumbell ile bir şeyler yapıyorum ama çok sıkıcı ve nafile gibi geliyor napacaz bu durumda
En geç eriyen bölge kanka. Pes etme.Vücut gelişiyor göbek erimiyor
Bilek yaş aldıkça güçlenir ön kol çalış
bilek dediğin ön kol mu
özellikle çekme hareketlerinde düzgün tutmayınca parmaktan tutunca ön kolda fazla yük oluşur
ellerin çok terliyor mu. eldiven falan iyi olabilir
onun dışında maalesef sıkı tutmayı öğrenmen gerekiyor bende 4-5 ay sürmüştü
o dambılla bilek aşağı yukarı hareketi faydalı oluyor ama hemen gelişmesi zor

Beyler bileklerim o kadar güçsüz ki hiçbir bölge hareketinde setleri tamamlayamıyorum direk ön kol ve bilekler ağrımaya başladığından