Vücut Geliştirme ve Yağ Eritme

Yaklaşık 5 sene olimpik halter ve bodybuilding antrenmanları yaptım -ki öyle böyle değil baya araştıra araştıra, kafayı taktığım bi dönemdi.

Son 2 senedir tamamen keyfime göre çalışıyorum.

Vücut geliştirme, beslenme vs sorusu olan varsa seve seve yanıtlarım yardımcı olma maksatlı

Beyler bileklerim o kadar güçsüz ki hiçbir bölge hareketinde setleri tamamlayamıyorum direk ön kol ve bilekler ağrımaya başladığından

bilekler için dumbell ile bir şeyler yapıyorum ama çok sıkıcı ve nafile gibi geliyor napacaz bu durumda

Beyler bileklerim o kadar güçsüz ki hiçbir bölge hareketinde setleri tamamlayamıyorum direk ön kol ve bilekler ağrımaya başladığından

bilekler için dumbell ile bir şeyler yapıyorum ama çok sıkıcı ve nafile gibi geliyor napacaz bu durumda
bilek dediğin ön kol mu
özellikle çekme hareketlerinde düzgün tutmayınca parmaktan tutunca ön kolda fazla yük oluşur
ellerin çok terliyor mu. eldiven falan iyi olabilir
onun dışında maalesef sıkı tutmayı öğrenmen gerekiyor bende 4-5 ay sürmüştü
o dambılla bilek aşağı yukarı hareketi faydalı oluyor ama hemen gelişmesi zor

Bilek yaş aldıkça güçlenir ön kol çalış

Bilek yaş aldıkça güçlenir ön kol çalış

35 yaşına geldim dayı oturmaktan hala kız gibi tabi genetik pay da mevcut ama
bilek dediğin ön kol mu
özellikle çekme hareketlerinde düzgün tutmayınca parmaktan tutunca ön kolda fazla yük oluşur
ellerin çok terliyor mu. eldiven falan iyi olabilir
onun dışında maalesef sıkı tutmayı öğrenmen gerekiyor bende 4-5 ay sürmüştü
o dambılla bilek aşağı yukarı hareketi faydalı oluyor ama hemen gelişmesi zor

okla işaretlediğim bölgelerin 2si de aslında

1769695360598.webp

Bilek çalışmaya devam et ama esasen bu parmaklarının güçsüzlüğünü gösterir

Parmakların çok güçsüz olduğu için tüm yük bileğine biniyor

Parmak çalışmaya da devam et ki bunun esas babası Barfiks'te asılı kalma olayı (tutuş şekli önemli tabii)

Ayrıca bileğin çok yormak yerine ekipman kullanarak (adını unuttum bileğine sarıp ardından bara sarıyorsun) daha rahat antrenmanlar yapabilirsin.

1.5 senede 110 dan 79a düsmüstüm. 7 ay dikkat etmedim surda tatil burda tatil nisan söz felan derken yine 88 olduk ..

Geri
Üst Alt