Vücut Geliştirme ve Yağ Eritme

pahalı, nerede bu muhitine görede değişiyor.

Ankara Çankaya’da. Bana havuzlu bir yer lazım yüzerek forma girmek iyi geliyor. Bir Macfit var yakınlarda bir de Hilton var. Hilton 120 civarı diyor senelik ama havuzu iyi, ben spor salonundan çok havuzu kullanırım kafasındayım yoksa macfit yarı fiyatından az Hiltonun ve daha mantıklı

haftada 5 gidiyom ve kilo alıyorum anasını satayım spor sağlıksız bir şey sanırım gitmeden önce zap zayıf adamdım bir şey yediğim de yok fazladan öğlen 20-30 gram yulaf yiyip haftada 5 gün spor yapıp kilo alıyorum işe bak

Tabata diye bir antrenman var. Her gün 15 dk youtube daki videolar gibi senkronize antrenman yapabilirseniz bilhassa aç karnına yağlar 1 ayda gider. Bu arada antrenman basit gibi görünüyor olsa da belli bir kondisyon yakalayana kadar dinlenme aralıklarını biraz daha uzatabilirsiniz.

Ben çok kötü beslenerek bile param parça karın formu olmasa da çoğu zaman güzel formlar yakaladım. Antrenmanın hakkını vermek gerekiyor

Ankara Çankaya’da. Bana havuzlu bir yer lazım yüzerek forma girmek iyi geliyor. Bir Macfit var yakınlarda bir de Hilton var. Hilton 120 civarı diyor senelik ama havuzu iyi, ben spor salonundan çok havuzu kullanırım kafasındayım yoksa macfit yarı fiyatından az Hiltonun ve daha mantıklı
çankaya ise konum fiyat normal bir de hilton diyorsun. ama gerek yok isme para olur yakın filan değilse. ankarada illaki havuzlu filan yerler vardır. yüzme iyide fitness en iyi forma sokan bence.

haftada 5 gidiyom ve kilo alıyorum anasını satayım spor sağlıksız bir şey sanırım gitmeden önce zap zayıf adamdım bir şey yediğim de yok fazladan öğlen 20-30 gram yulaf yiyip haftada 5 gün spor yapıp kilo alıyorum işe bak

Ben de 2 aydır gidiom kg aldın gerçi belim fln kalınlaşmadı ama kgnin artmasını da istemiom yani

Spordan emekli olacam sanırım

Ben de 2 aydır gidiom kg aldın gerçi belim fln kalınlaşmadı ama kgnin artmasını da istemiom yani

Spordan emekli olacam sanırım
bende salacam bu yüzden heis ne yapsam olmuyor valla ben de 81 başladım şuan 84 oldum bi de 5 aydır falan gidiyom bir de metabolizma benim acayip hızlı olmasına rağmen böyle yani.Normalde her gün kebap yiyim kilo veriyorum

Geri
Üst Alt