Vücut Geliştirme ve Yağ Eritme

adam yardımcı olmaya çalışıyor emre.lütfen arkadaşın konusunu saçma sapan dalga geçici yorumlarla sabote etmeyin.bu tür bilgiler herkeste mevcut olan bilgiler değil...

recep insanlara yararlı bilgiler sunmakla steroid ne alaka açıklar mısın.neden provake edici mesaj yolluyorsun ?

Bu forumda takılıyorsan ani trollüklere alışman lazım. Hepsine tek tek cevap vermeye çalışırsan işin içinden çıkamazsın. Takma gül geç. Ben şahsen o 2 mesaja da tebessüm ettim.

2.sorumda lys ygs dolayısıyla sürekli dışarlardayım ayakta vs.

Evde yeterli eşyam var

Barfiks bar

Kum torbası

Dambıl

Eliptik bisiklet.

1.78 63kg ve alt göbek var biraz ve genişlemek istiyorum.

Çok kısa bir program yaparmısınız? Vücudum ham değil. Ve program sonucında ne yemeye özen göstermeliyim bende mi pilav? Saygılar..

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar Alex tüm sorulara tek başına yanıt verecek durumda değil gibi.çünkü aynı ve de sürekli tekrarlanan sorular var.kendisine varolan bilgilerimle yardımcı olmak istiyorum.o yüzden olabildiğince yanıtlamaya çalışıcam.

taha yağ seviyen ne durumda.eğer yüksekse istersen 10.000 mekik çek 1 saat abs çalış.işe yaramaz.en az %8-9 seviyesine düşmeli yağ oranın.

yağ seviyem ortalamanın altında

spora birer gün arayla gitmek lazım degilmi her gün gidersek bir fayda olmaz

GT-S5830 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

alex sana bir sorum var benim antreman programımda 3.gün bacak ve omuz var omuz tamamda ben bacak çalışmak istemiyorum kalça popo zaten istediğimden fazla yıllarca amatörde futbol felan oynadım ordan gelme felan herhalde baldırlar felan bildiğin roberto carlos şimdi bacak çalışırsam doğal olarak dahada büyüyecek ben tam tersi inceltmek istiyorum baldırı popoyu felan o bacak antremanları yerine ne çalışmalıyım tavsiyen ?

alex göğüs byütmede sıkıntı yaşıyorum eskiden en iyi bölgem göğüslerimdi ama şuanda yerinde sayıyor ve bi çare bulamıyorum açıkcası varmı bi çalışma önerin ?

açma ve press hareketlerini üstüste yapmayın yani 1 press 1 açma hareketi yapın ciddi fayda sağlayacaktır

spora birer gün arayla gitmek lazım degilmi her gün gidersek bir fayda olmaz

GT-S5830 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Söz konusu vücut geliştirmeyse eğer, başlangıç için evet. ikinci aydan itibaren 2 gün gidip 1 gün dinlenme. üçüncü ay ve sonraki dönem için 3 gün gidip 1 gün dinlenme olmalı.

açma ve press hareketlerini üstüste yapmayın yani 1 press 1 açma hareketi yapın ciddi fayda sağlayacaktır

Bu arada Alex, Protein tozu kullanmak istemeyen arkadaşlar için Protein deposu diye tabir edilen besinleri de yazsan daha yararlı olur hocam.

boy 178 cm kilo 87 bir ay önce spor ve diyete başladım.kilo 95.5 di.spora gidiyorum haftada 4 veya 5 gün yaklaşık günde 1.5- 2 saat arası sürüyor.2 gün gidip 1 gün gitmeyerek

vücudu dinlendiriyorum.diyetkolik adlı siteden faydalanıyorum gün içinde ne yersem yazıyorum karbonhidrat protein yağ dengemi görüp

gün içinde ona göre yemeği ayarlıyorum. ara öğünlerim var.ekmek pilav makarna türü şeyler yemiyorum.eti form kepekli bisküvi ve lor peyniri beyaz peynir salata sebze

yemekleri çorba haşlanmış et ve tavuk eti ton balığı vb. yağı az veya yağsız besin tüketiyorum.dün spora gelirken az pilav yemem söylendi bundan sonra öyle yapacağım..yağsız veya az yağlı

yemeye özen gösteriyorum.bedende değişiklik oldu artık pantalonlar bol gelmeye başladı ancak vücutta en son ve en zor eriyen bölge göbek duruyor.

L-carnetine kullanmalımıyım?salonda yüzde yüz etkisini görürsün diyorlar.

Ayrıca faydasını görebileceğim başka önerileriniz varsa sevinirim.

Geri
Üst Alt