Vücut Geliştirme ve Yağ Eritme

1.90-1.89 boyum var kilom'da 120-118 arası bir şey hayatımdan memnunum valla eskiden(üni yıllarında) vücut geliştirmeye baya hevesliydim çok sıkıcı bir iş bana kalırsa günün 2 saati salonda geçiyor, en sıkıntılı tarafıysa bıraktıktan çok kısa süre sonra görüntünün bozulması, hayvan gibi vücut geliştirmek yerine imkanınız varsa yarım saat yüzün, imkanınız yoksa 1 saat tempolu yürüyün. Ben son 2 yıldır kum torbası yumrukluyorum haftada 1-2 kerede eğitmenlerle boks maçı yapıyorum hem sıkılmıyosun hem stres atıyosun hem de spor yapmış oluyosun tavsiye ederim herkese...

Şunu da söylemeden geçemeyecem eğer kas geliştiriyosanız ve aynı zaman da kilo vermek istiyosanız mutlaka işin uzmanından tavsiye alın, çünkü kas geliştiren bir insan kilo vermez, hatta bazı durumlarda kilo bile alabilir tabi alınan kilonun sebebi yağ değil kas. Son olarakta sakın saçma sapan diyetler yapıpta kalp kaslarınızı falan eritmeyin kısacası şuursuz yapmayın yani bu işleri ömrünüz kısalır.

Millet göbek eritmeye çalışıyo biz de ayda 1-2 kilo alabilmek için günlük 5 kilo yemek yiyoz.Arkadaş anlamadım ki bu nasıl bir metabolizma vallaha çözemedim.Geçmişte benim durumumda olup sonrada kilo alabilen arkadaşlar lütfen yardımcı olsunlar yakın çevrem normal olduğunu söylüyor ancak ideal kilo hesaplarıma göre 7 kilo eksiğim var ve vücut yapabilmem için ideal kiloma ulaşmayı bekliyorum LÜTFEN YARDIM EDİN! :D

Senin gibi olan birçok kişi var. Bunları bir kısmı askerdeyken bildiğin göbek salıyorlar. Bir kısmı ise aniden kilo almaya başlıyorlar. ideal kilona vücut geliştirerek gelebilirsin ve daha güzel bir görüntü oluşur. Tavsiyem hemen başlaman.

SA

180 santim bi insanim

enime dogruda 3 santimim. nasil enine dogru 5 santim olabilirim. yavas yavas enime dogru santimetremi artirmam lazim. 3 cm olarak sokakta yuruyunce korkuyor insan haliyle ya bi ruzgar eserde kirilirsam diye

Hemen hemen hergün bisikletle en az 1 saat gezerim bisiklet ile kalori yakmak mümkün müdür mümkünse en az ne kadar süre kullanılmalı?

Evet kalori yakarsın. Hatta bana göre yüzmeden sonra en kolay kalori yaktıran ikinci aktivitedir bisiklet sürmek. 30 dakikada 250-350. 1 Saatte 500-700 arası Kalori yakabilirsin. Biraz da kullanma tempona bağlı.

1.90-1.89 boyum var kilom'da 120-118 arası bir şey hayatımdan memnunum valla eskiden(üni yıllarında) vücut geliştirmeye baya hevesliydim çok sıkıcı bir iş bana kalırsa günün 2 saati salonda geçiyor, en sıkıntılı tarafıysa bıraktıktan çok kısa süre sonra görüntünün bozulması, hayvan gibi vücut geliştirmek yerine imkanınız varsa yarım saat yüzün, imkanınız yoksa 1 saat tempolu yürüyün. Ben son 2 yıldır kum torbası yumrukluyorum haftada 1-2 kerede eğitmenlerle boks maçı yapıyorum hem sıkılmıyosun hem stres atıyosun hem de spor yapmış oluyosun tavsiye ederim herkese...

Şunu da söylemeden geçemeyecem eğer kas geliştiriyosanız ve aynı zaman da kilo vermek istiyosanız mutlaka işin uzmanından tavsiye alın, çünkü kas geliştiren bir insan kilo vermez, hatta bazı durumlarda kilo bile alabilir tabi alınan kilonun sebebi yağ değil kas. Son olarakta sakın saçma sapan diyetler yapıpta kalp kaslarınızı falan eritmeyin kısacası şuursuz yapmayın yani bu işleri ömrünüz kısalır.

TAMAM da mehmet ! zaten KAS GELİŞTİRİRKEN KİLO VERMKE DEĞİLKİ MESELE ! YAĞ VERMEK ! SİZ SPORA BAŞLADIĞINIZDA 70 KİLOYDUNUZ AMA BELİNİZ 80 SANTİMDİ DİYELİM ! 80 KİLOYA ÇIKTINIZ 3 AY SONRA AMA BELİNİZ 10 SANTİM İNCELDİ ! BEN KİLO ALMIŞIM DİYE OTURUP ÜZÜLECEK Bİ İNSAN OLDUĞUNU SANMIYORUM EĞER KİLO BAZINDA GREKOROMEN VEYA HALTER ŞAMPİYONASI İÇİN TARTI HESABI YAPMIYORSANIZ

BEN KİLO ALMIŞIM DİYE OTURUP ÜZÜLECEK Bİ İNSAN OLDUĞUNU SANMIYORUM EĞER KİLO BAZINDA GREKOROMEN VEYA HALTER ŞAMPİYONASI İÇİN TARTI HESABI YAPMIYORSANIZ

:D Doğru diyosun bunu yazarken aklım kardeşime gitti, kendisi senden hayvan olmasın(olumlu manada yazıyorum alınma) bir hayli hayvani bir vücuda sahipti kilo/boy oranı yüzünden askere almamışlardı ama adam bildiğin kas yumağı idi kilosunu düşürmek için 1 sene baya uğraşmıştı yoksa normal şartlarda dediğin doğru tabi ki önemli olan yağ oranı...

Yav kilo verecek adam diyetisyene gitsin açık havada yürüsün falan zaten salona gelmesin boş yere taşıyor sonra her yer.

Her gün su 2 Videodaki hareketleri yapin + tabi yemeginize dikkat edin yani Normalde yediginiz yemegin yarisini cok yavas bir sekilde yiyin 1-2 ay'a ne yag kalir ne de kilo.Test edilmistir Onaylanmistir

5dk Egzersiz [media]https://www.youtube.com/watch?v=4uQtPyWkXcc[/media]

8dk Egzersiz [media]https://www.youtube.com/watch?v=cfY_4m3RVRc[/media]

SA

180 santim bi insanim

enime dogruda 3 santimim. nasil enine dogru 5 santim olabilirim. yavas yavas enime dogru santimetremi artirmam lazim. 3 cm olarak sokakta yuruyunce korkuyor insan haliyle ya bi ruzgar eserde kirilirsam diye

recep kaslı bir fotonu paylaş ta, alex teşhisi ona göre koysun

recep kaslı bir fotonu paylaş ta, alex teşhisi ona göre koysun

a%C4%9Fa%C3%A7%20oklava%20k%C4%B1sa.jpg

Saka degil aga oraya yuklenmem lazimm

Orasi icin cok iyi bir yöntem taniyorum. Salon'daki kadar olmaz ve sanirim sadece bir yere kadar götürür, ama heryerde ve herzaman yapabilirsin:

Elini ac ve kap'a. Hizli bir sekilde, ve sert. Mesela 1.5dk yap, sonra 45sn. falan dinlen, yine yap. 3 kere falan. Ben artik dakkalarca yapabiliyorum ... sanirim sinirli bir yöntem oldugu icin

[Alex hoca onay verir mi vermez mi bilmiyorum ama :)]

Japon bir müsteri söylemisti. Alex hoca gibi kaslari sisik falan degil, fakat adam'in vücud'u tas gibi. Forearm dedigin yeri bir sikti, resmen beton. Sordum nasil yaptin diye, yukardaki anlatmaya calistigim gibi dedi.

Orasi icin cok iyi bir yöntem taniyorum. Salon'daki kadar olmaz ve sanirim sadece bir yere kadar götürür, ama heryerde ve herzaman yapabilirsin:

Elini ac ve kap'a. Hizli bir sekilde, ve sert. Mesela 1.5dk yap, sonra 45sn. falan dinlen, yine yap. 3 kere falan. Ben artik dakkalarca yapabiliyorum ... sanirim sinirli bir yöntem oldugu icin

[Alex hoca onay verir mi vermez mi bilmiyorum ama :)]

Japon bir müsteri söylemisti. Alex hoca gibi kaslari sisik falan degil, fakat adam'in vücud'u tas gibi. Forearm dedigin yeri bir sikti, resmen beton. Sordum nasil yaptin diye, yukardaki anlatmaya calistigim gibi dedi.

bilgim olmayan bi konu bahsettiğim idman şekli o nedenle atıp tutmak istemiyorum ne desem yalan olur

Kilo almak için spor yapsam alırmıyım?

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt