- 28 Ocak 2011
- 27.161
- 21.194
- 2.238
1.90-1.89 boyum var kilom'da 120-118 arası bir şey hayatımdan memnunum valla eskiden(üni yıllarında) vücut geliştirmeye baya hevesliydim çok sıkıcı bir iş bana kalırsa günün 2 saati salonda geçiyor, en sıkıntılı tarafıysa bıraktıktan çok kısa süre sonra görüntünün bozulması, hayvan gibi vücut geliştirmek yerine imkanınız varsa yarım saat yüzün, imkanınız yoksa 1 saat tempolu yürüyün. Ben son 2 yıldır kum torbası yumrukluyorum haftada 1-2 kerede eğitmenlerle boks maçı yapıyorum hem sıkılmıyosun hem stres atıyosun hem de spor yapmış oluyosun tavsiye ederim herkese...
Şunu da söylemeden geçemeyecem eğer kas geliştiriyosanız ve aynı zaman da kilo vermek istiyosanız mutlaka işin uzmanından tavsiye alın, çünkü kas geliştiren bir insan kilo vermez, hatta bazı durumlarda kilo bile alabilir tabi alınan kilonun sebebi yağ değil kas. Son olarakta sakın saçma sapan diyetler yapıpta kalp kaslarınızı falan eritmeyin kısacası şuursuz yapmayın yani bu işleri ömrünüz kısalır.
Şunu da söylemeden geçemeyecem eğer kas geliştiriyosanız ve aynı zaman da kilo vermek istiyosanız mutlaka işin uzmanından tavsiye alın, çünkü kas geliştiren bir insan kilo vermez, hatta bazı durumlarda kilo bile alabilir tabi alınan kilonun sebebi yağ değil kas. Son olarakta sakın saçma sapan diyetler yapıpta kalp kaslarınızı falan eritmeyin kısacası şuursuz yapmayın yani bu işleri ömrünüz kısalır.