Vücut Geliştirme ve Yağ Eritme

bence ben ve tugay gs formasıyla saracoğlu tribününe girelim ! hangimiz daha az hasarla çıkarsak onu dinleyin !

sağlam dayak yeriz alex.kurtuluş yok :)

Ben söyle bir soru sormak istiyorum

Boyum 180 kilo 84 gecen yaz ameliyat oldum 107 kilogramdim

Duzenli spor yapıyorum

Yetiklerime genelde dikkat ediyorum

Sabah kahvaltısı fuul diğerleri 3 beyax haric normal yiyorum

Genelde et turu yiyecekler

Konu su basen bolgemi ozelikle arka taraftaki yaglari eritmem icin ne yapmam gerekiyor

Kosarken o bolge rshatsiz ediyor beni

Tşkler

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

arka bacak çalışmalısın mustafa.spor salonunda olduğunu tahmin ediyorum.yüz üstü yatarak yapılan bir hareketti

sağlam dayak yeriz alex.kurtuluş yok :)

arka bacak çalışmalısın mustafa.spor salonunda olduğunu tahmin ediyorum.yüz üstü yatarak yapılan bir hareketti

Spor salonundayim

Tek sıkıntı m o gib i suan gayet iyi durumdayim

Zatenn kilo aldimi sirt ve bacaklarim arka taraflarıma alıyorum

Tahminim genelde ayni egzersizler i yaptığım bicim düşünüyorum

Tabi birazda fiziki yapimda var

Spor salonundayim

Tek sıkıntı m o gib i suan gayet iyi durumdayim

Zatenn kilo aldimi sirt ve bacaklarim arka taraflarıma alıyorum

Tahminim genelde ayni egzersizler i yaptığım bicim düşünüyorum

Tabi birazda fiziki yapimda var

dediğin gibi alınan kilonun vücuda dağılımı kişiden kişiye değişebiliyor.ama halledilmeyecek sorun değil.squatta bacaklarına güzel şekil verir daha estetik görünmesini sağlar.

Allah kurtarsın alex tam soru soracaktım

hasan bende yeni farkettim.zaten buraya sinirli geldi.forumun trolleri bitirmişler adamı :)

beyler boyun ağrılarına yüzme iyi gelir dediler yüzmeye başladım daha da arttı bilen eden var mı taktiği nedir bu işin sırtüstü üzüyorum ama yanlış mı yapıyorum acep vucutçu arkadaşlarım

ben kilo almaya başladım.popo büyümeye başladı gibi geliyo bana, napayım.

nasıl egzersiz yapmaya başliyim.

squat nasıl bir hakarettir yahu 1 saat 10 dakika aralıksız 8 10 km hızla koştuğumu bilirim 3 set 15 12 10 squat etmiyor o biçim bacaklar pert birde programda 4 setti son sette kitlendim bıraktım :D :D :D birde boş barla yaptım 10 12 kilo ancadır bar birde ağırlık taksaymışım demekki 3 gün yürüyemeyecekmişim :D

100 gram ton balığında 25 gram protein var çok az anasını satayım ben balığı hiç sevmeyen biri olarak işim zor 320gram ton balığı konservede yaklaşık 80 gram protein yapıyor yani günde bu konserveden 2 tane yemem lazım oda 7 x2 14 tl yapar parayı geçtimde nasıl yiyeceğim o sorun ette problem yokta balık sıkıntı anasını satayım vücudu topladım biraz protein istiyor resmen şişmek için üstüne düşmem lazım artık

100 gram ton balığında 25 gram protein var çok az anasını satayım ben balığı hiç sevmeyen biri olarak işim zor 320gram ton balığı konservede yaklaşık 80 gram protein yapıyor yani günde bu konserveden 2 tane yemem lazım oda 7 x2 14 tl yapar parayı geçtimde nasıl yiyeceğim o sorun ette problem yokta balık sıkıntı anasını satayım vücudu topladım biraz protein istiyor resmen şişmek için üstüne düşmem lazım artık

quark.jpg

Türkcesi ney bilmiyorum, ama bundan bol bol protein var. Özellikle geceleyin yemek'te fayda var, cünkü vücud bu proteinleri yavas degerlendiriyor, ve böylece gece'nin büyük bölümünde kullanabilecegi protein'leri oluyor.

Miktar'i boyuna posuna göre ayarlaman lazim (vücud'un degerlendirebileceginden fazla yemek iyi degildir benim bildigim kadar). Tadi güzel degil, ama icine bol bol cilek soyarak idare edebilirisn.

quark.jpg

Türkcesi ney bilmiyorum, ama bundan bol bol protein var. Özellikle geceleyin yemek'te fayda var, cünkü vücud bu proteinleri yavas degerlendiriyor, ve böylece gece'nin büyük bölümünde kullanabilecegi protein'leri oluyor.

Miktar'i boyuna posuna göre ayarlaman lazim (vücud'un degerlendirebileceginden fazla yemek iyi degildir benim bildigim kadar). Tadi güzel degil, ama icine bol bol cilek soyarak idare edebilirisn.

Sana yağ o kardes.

quark.jpg

ben 89 kiloyum 80 e düşmem lazım cardio + fitness çok sıkıntılı bir süreç sadece protein ağırlıklı beslenip +cardio ve ağırlık çalışırsam 1.5 ayda hedefe ulaşır sadece fitness'a odaklanırım gibi düşünüyorum

Sana yağ o kardes.

Google'da "az yağlı lor peyniri" diyor. [Yag gibi degil, yogurt gibi yeniliyor.]

ben 89 kiloyum 80 e düşmem lazım cardio + fitness çok sıkıntılı bir süreç sadece protein ağırlıklı beslenip +cardio ve ağırlık çalışırsam 1.5 ayda hedefe ulaşır sadece fitness'a odaklanırım gibi düşünüyorum

O konu'da bilgim hic yok. Ustalara sorman lazim.

100g "az yagli lor peyniri'nde" bunlar var:

Edit: 73kcal/306kJ

13.5g protein

4.0g karbonhidrat

0.3g yag

Yani 200g ile ton baliga +- esit bir miktar almis olurusun. Sadece tadi ile barisabilmen lazim. Ve dedigim gibi, icine cilek (veya baska bir sey) katarak biraz düzeltebilirsin.

Geri
Üst Alt