Alex Kuckov
Sarı Üye
- 1 Nisan 2014
- 754
- 5
- 588
hoşgeldin biraz daha sakin ol artık
abi çok cins herifler var forumda ' adamların amacı sadece tahrik etmek !
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hoşgeldin biraz daha sakin ol artık
protein tozu çok pahalı yahu para yetmez ona ayrıca dediğim gibi 80 e düşmem lazım önce 80 e düşüp ondan sonramı başlasam bu olaya yoksa kilo veremem gibi ?
yok protein tozu oahalı değildir gidip te en pahalı markayı almanıza gerek yok ! hard line var turk firması o da iş görür
tavsiyen ne 80 e düşmem lazım diyet + cardio ile 80 e düştükten sonramı başlayayım kullanmaya
100 gram ton balığında 25 gram protein var çok az anasını satayım ben balığı hiç sevmeyen biri olarak işim zor 320gram ton balığı konservede yaklaşık 80 gram protein yapıyor yani günde bu konserveden 2 tane yemem lazım oda 7 x2 14 tl yapar parayı geçtimde nasıl yiyeceğim o sorun ette problem yokta balık sıkıntı anasını satayım vücudu topladım biraz protein istiyor resmen şişmek için üstüne düşmem lazım artık
kardeş göbek çevremde yaklaşık 3-4 kg yağ var diye tahmin ediyorum
1 ay içinde tişört giymeye başlayacağız ve yağlı bedenlerde tişört baya iğrenç duruyor doğrusu
bana 1 ay içinde o yağları eritmem için bir öneri yaparsan memnun olacağımı söylemekten kıvanç duyarım
kardes tshortu 1 ay beklemeyip hemen giymeyi deneyebilirsin
iyi. forumlu
400-500 gr versem de şekilsiz bir göbek olmaz en azından diye kendimi avutma kararı almış olduğumu iletirim
bunu konudaki rambolara iletelim heralde onlar bilir
Ekli dosyayı görüntüle 13913 Ekli dosyayı görüntüle 13914
vay hayri bey vay !
işine gelince forumdaki rambolar ! işine gelmeyince bi rustanmı öğreneceğiz ! işine gelimeyince proteini fazla kaçırmış arkadaşlar ! bu konuyu açan ben olduğuma göre bu forumdaki rambolarda seni kastetmedim diye bi geri vites yapacak halin yok heralde ! dimi ?
Iyi aksamlar bu hafta itibariyle fitnis sallonuna tekrar dondum. Baktim ki gobek aldi basini gidiyor biseylerin degisme zamani geldigini dusunuyorum. Suan yaklasik 94 ile 95 kilo agirlim var boyum 1,78 cm. 15 dakika cardio ve kas calismalarina agirlik veriyorum genelde. Bunun uzerine protein tozu kulaniyorum sorum su; Bu tozu kulanirsam bana daha mi cok kilo yaptirir?
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk