Vücut Geliştirme ve Yağ Eritme

Ben editledim konuşma üslubunuza dikkat edin.

Taptap

Merhaba arkadaşlar,

ben 24 yaşıma kadar birçok sporla iç içeydim.

Bisiklet futbol ve tabiki vücut geliştirme.

İlk futbolu ve bisikleti bırakmak zorunda kaldım (sakatlık).

27 yaşında salona gitmeyi bıraktım.

O zamanlar 178 cm boyunda 78 kiloda kaslı bir vücudum vardı.

Şimdi aynı boyda göt bacak göbek felaket, 87 kiloya dayandım ve 32 yaşındayım.

Şimdi sorum şu disiplinli bir şekilde yazdıklarınızı uygulasam kaç ayda eski formuma kavuşurum?

Yoksa kasma moruk ne gerek var ahın gitmiş vahın kalmış sen o formuna kavuşamazsınmı diyorsunuz?

Özel önerilerinizide alabilirim.

BlueTapatalk

beyler eskiden hiç bacak girmiyordum 4 gün gidiyordum spora pazartesi salı perşembe cumartesi geri kalan günler vücudu dinlendiriyordum şimdi bacağada girmeye karar verdim şöyle antreman programım var iyimidir bir yardımcı olursanız sevinirim

1.gün ---> göğüs

2.gün ---> omuz+pazu

3.gün ---> dinlenme

4.gün ---> bacak

5.gün----> sırt+arkakol

bu program böyle iyimi yoksa yine 4 gün gidip 4. gün hem bacak hem sırt hem arkakol mu çalışayım bir yardımcı olursanız çok sevinirim

beyler eskiden hiç bacak girmiyordum 4 gün gidiyordum spora pazartesi salı perşembe cumartesi geri kalan günler vücudu dinlendiriyordum şimdi bacağada girmeye karar verdim şöyle antreman programım var iyimidir bir yardımcı olursanız sevinirim

1.gün ---> göğüs

2.gün ---> omuz+pazu

3.gün ---> dinlenme

4.gün ---> bacak

5.gün----> sırt+arkakol

bu program böyle iyimi yoksa yine 4 gün gidip 4. gün hem bacak hem sırt hem arkakol mu çalışayım bir yardımcı olursanız çok sevinirim

1.gün ---> göğüs + triceps

5.gün----> sırt + biceps

2.gün ---> omuz + bacak

4.gün ---> mide

Göğüsten sonra ertesi gün omuz girme dinlendirmeden bidaha çalışırsın kasları yazık edersin emeğine.

Gökhan Zan ve Aydın Yılmaz gibi şanslı değiliz :)

Adamlar hem vücutlarını geliştiriyorlar hemde para kazanıyorlar başka iş yapmayarak ;)

1.gün ---> göğüs + triceps

5.gün----> sırt + biceps

2.gün ---> omuz + bacak

4.gün ---> mide

Göğüsten sonra ertesi gün omuz girme dinlendirmeden bidaha çalışırsın kasları yazık edersin emeğine.

renktaş şu iş yaparmı

1.gün ----> göğüs+mide

2.gün ----->dinlenme

3.gün ----> sırt+kanat

4.gün ----> dinlenme

5.gün ----> bacak+arkakol

6.gün-----> omuz+pazu

7.gün-----> dinlenme

1.gün ---> göğüs

2.gün ---> omuz+pazu

3.gün ---> dinlenme

4.gün ---> bacak

5.gün----> sırt+arkakol

Böyle bişey yok. Göğüs antremanını aşırı şiddetli girmiyorsan göğüse tek gün ayırmana gerek yok. Göğüs haricinde biceps ya da tricepsi yanına koy.

renktaş şu iş yaparmı

1.gün ----> göğüs+mide

2.gün ----->dinlenme

3.gün ----> sırt+kanat

4.gün ----> dinlenme

5.gün ----> bacak+arkakol

6.gün-----> omuz+pazu

7.gün-----> dinlenme

ne kadar oldu ki başlayalı? Büyük kasları böl işle (Göğüs, sırt, bacak) ayrı günler çalış, göğüsten sonraki gün de omuz çalışmama gibi prensiplere uy bütün programlar iş görür. Ama ben üstte yazdığım gibi yapardım. Aralara dinlenme günü koyabilirsin yine. Göğüs günü triceps yaparsan Dips hareketi alt göğüse de vurduğundan daha çok verim alırsın.

ne kadar oldu ki başlayalı? Büyük kasları böl işle (Göğüs, sırt, bacak) ayrı günler çalış, göğüsten sonraki gün de omuz çalışmama gibi prensiplere uy bütün programlar iş görür. Ama ben üstte yazdığım gibi yapardım. Aralara dinlenme günü koyabilirsin yine. Göğüs günü triceps yaparsan Dips hareketi alt göğüse de vurduğundan daha çok verim alırsın.

1 ay oldu önceden 2 ay gitmişliğim var

Geri
Üst Alt