Vücut Geliştirme ve Yağ Eritme

protein tozu çok pahalı yahu para yetmez ona ayrıca dediğim gibi 80 e düşmem lazım önce 80 e düşüp ondan sonramı başlasam bu olaya yoksa kilo veremem gibi ?

yok protein tozu oahalı değildir gidip te en pahalı markayı almanıza gerek yok ! hard line var turk firması o da iş görür

At pazarı bebesiyiz şeklimiz yeter !

100 gram ton balığında 25 gram protein var çok az anasını satayım ben balığı hiç sevmeyen biri olarak işim zor 320gram ton balığı konservede yaklaşık 80 gram protein yapıyor yani günde bu konserveden 2 tane yemem lazım oda 7 x2 14 tl yapar parayı geçtimde nasıl yiyeceğim o sorun ette problem yokta balık sıkıntı anasını satayım vücudu topladım biraz protein istiyor resmen şişmek için üstüne düşmem lazım artık

çökelek 100 gr 35gr protein

Iyi aksamlar bu hafta itibariyle fitnis sallonuna tekrar dondum. Baktim ki gobek aldi basini gidiyor biseylerin degisme zamani geldigini dusunuyorum. Suan yaklasik 94 ile 95 kilo agirlim var boyum 1,78 cm. 15 dakika cardio ve kas calismalarina agirlik veriyorum genelde. Bunun uzerine protein tozu kulaniyorum sorum su; Bu tozu kulanirsam bana daha mi cok kilo yaptirir?

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

kardeş göbek çevremde yaklaşık 3-4 kg yağ var diye tahmin ediyorum

1 ay içinde tişört giymeye başlayacağız ve yağlı bedenlerde tişört baya iğrenç duruyor doğrusu

bana 1 ay içinde o yağları eritmem için bir öneri yaparsan memnun olacağımı söylemekten kıvanç duyarım

kardeş göbek çevremde yaklaşık 3-4 kg yağ var diye tahmin ediyorum

1 ay içinde tişört giymeye başlayacağız ve yağlı bedenlerde tişört baya iğrenç duruyor doğrusu

bana 1 ay içinde o yağları eritmem için bir öneri yaparsan memnun olacağımı söylemekten kıvanç duyarım

kardes tshortu 1 ay beklemeyip hemen giymeyi deneyebilirsin

iyi. forumlu

[attachment=9814:hayri1.jpg]
bunu konudaki rambolara iletelim heralde onlar bilir

vay hayri bey vay !

işine gelince forumdaki rambolar ! işine gelmeyince bi rustanmı öğreneceğiz ! işine gelimeyince proteini fazla kaçırmış arkadaşlar ! bu konuyu açan ben olduğuma göre bu forumdaki rambolarda seni kastetmedim diye bi geri vites yapacak halin yok heralde ! dimi ?

Ekli dosyalar

• hayri2.webp
    hayri2.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 198
  • hayri1.webp
    hayri1.webp
    12 KB · Görüntüleme: 163
Hayri ne terbiyesiz adamsın

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

hayri sana sağ memesiyle çakarsa ölürsün akıllı olalım

Selam beyler gecen sene bu donemler 92 kilo idim. boy 1.66. Suan kilom 72.

Gecen sene ramazan aydindan sonra artik kilo verme karari almistim cunki boyuma gore cok fazla idi.

Ramazan ayinda 4-5 kilo vermistim, sonra spor yaparak en fazla 84 indim. Baktim boyle olmuyor 3 ay once bir diyet basladim

Cambrigde diyeti. tmm 12 kilo verdim. suan 72 kiloyum. Artik biraz vucudu gelistirmek istiyorum. gobek ve kas yaglarim hala duruyor.

Onerileri olan, ne yapmam gerek

Haftalik yaptigim:

1 kere hali saha maci 1 saat

1 kere fitnese gidiyorum

4 yarim saat gunde kosusuyorum

yemek olarak ise.. normal her insanin yedigi seyler.. diyet yapmiyorum

[media]https://www.youtube.com/watch?v=mvJHw64fxgQ[/media]

Evet bu antrenmani herkese tavsiye ederim arkadaslar, kesinlikle ilk seanstan itibaren ilerleme gozle gorulur bir sekilde ortaya çikiyor.

Antrenmandan sonra whey almayi unutmayin.

Iyi aksamlar bu hafta itibariyle fitnis sallonuna tekrar dondum. Baktim ki gobek aldi basini gidiyor biseylerin degisme zamani geldigini dusunuyorum. Suan yaklasik 94 ile 95 kilo agirlim var boyum 1,78 cm. 15 dakika cardio ve kas calismalarina agirlik veriyorum genelde. Bunun uzerine protein tozu kulaniyorum sorum su; Bu tozu kulanirsam bana daha mi cok kilo yaptirir?

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

Renktas yukardaki soruyla ilgilenirmisin. tskler

Geri
Üst Alt