Wanda Nara: "İki yıl önce kimsenin hayal edemeyeceği bir şeyi zaten biliyordum"

İcardinin ne hissettiginin hic onemi yok bu kadin burda mutluysa yeter 😅😅

Temelde baktığın zaman her şeyleri olan, her yerde istedikleri gibi yaşayabilecek insanlar. Burayı para için tercih etmedikleri açık. Biz de onlara istediklerini verdik, onlar da bize. Win-Win yani.

Modumuzu bulalım. Günaydın

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Çok rahat ve keyifçiler diyolar doğru mu
had safhada.
öğlene kadar çalışırlar. öğlen her yer kapanır, akşam diğer kalan 4 saat de çalışılır 09.00 - 13.00 19.00-23.00 gibi diğer 4 saat.

sokaklarda dans falan ederler, sürekli etkinlik olur. en ciddilileri Şili'dir, bu yüzdende ekonomik olarak abd, kanada ve şili geliyor. per capitadan bahsediyorum. giyim mağazasında çalışan bir işçinin 2 gün c.tesi pazar tatili var. maaşlar da avrupanın birçok ülkesinden iyi. oturdukları evler de öyle. 3 katlı müstakil evdeyim mesela. bunları avrupada yapamazsın. avrupa mı, şili mi dersen şili donunda sallar. pasaportunu alınca abdye yerleşmek istiyorum, abd vizesiz şiliye.

uruguay da kalkınmış bi memleket ama aşırı ufak ve durgun. arjantindeki canlı hayatı bulmak mümkün değil. Arjantin eski bir gelişmiş ülke olduğu için belli bir seviyesi var. maaşın 200 300 dolar ama yaşadığın şehir ya da ev güzel olabilir. geçmişten gelen gelişmiş ülke alışkanlıkları var. ama tabi buradaki her ülke birbirinden çok farklı, dağın arka tarafına geçtiğin an baştan sona her şey değişiyor. trafikten, kültüre, dildeki aksana, yollara kadar. belli bir "latin amerika" düşüncesi var insanlarda kıta çok büyük ve her ülke aynı değil. ülkelerin tek ortak yanı aynı dil konuşmaları. her ülke birbirinden çok farklı. ortadoğı gibi düşün, iran türkiye arabistan israil, hepsi birbirinden çok farklı

Geri
Üst Alt