@
Sinan Bilgin çoğu yazdığına katılsam da son gönderilme hadisesi ile selçuk denen şaklabanın da kulüple ilişiğinin kesilmesi gerekli olduğunu düşünüyorum.
sneijder bile alacağını bıraktıysa bir zahmet o da bıraksın.
Abicim biraksin demekle birakmiyor iste ,gonderirsin ama olcan gibi parasini odersin . sneijder isi neden uzadi , bu anlasmayi kabul ettirene dek aciklamadilar , cunku eger sneijder parasinda diretseydi (selcuk un adimiz gibi bildigimiz uzre yapacagi gibi) o da gitmeyecek , alt yapida eboue muamelesine tabi tutulacakti
sneijder bu takimin basarisizliginda elebasi isimlerdendir , ama bunu diyorum diye de, dursun , selcuk ,carole ,semih gibiler de diger elebaslari degildir anlamina gelmez
ben sadece bir isim uzerinden bu kadar yaygaraya anlam veremiyorum ,isme gore adalet olmaz , herkes esittir takim icerisinde , o devirler eskide kaldi ,"sergen icin at yarisi dinlesin diye otobusu gec kaldiriyorduk" muhabbetleri... bunu istiyorlardiysa , bu futbolcuya dayali duzene goz yumulmasini talep ediyorlardiysa , selcuk undan burakina , sneijderinden muslerasina , ortaya surekli guzel yemek koyacaklardi , biz de o yemegi yerken tadini begenip ascisini sormayacaktik
ama sneijderli selcuklu podolskili hatta brumali muslerali vb takim bize 2 senedir dipleri yasatiyor , tamam yonetim ,tamam teknik adamlar eyvallah da bu oyuncu grubunun is ahlaki kalmamis .. sinan in , carole un , yasinin halleri de meydanda
simdi butun bu sucu herkese paylastirirken "ama sneijder ..." diye lafa baslamak kusura bakmayin isim saksakciligidir ..
herkes takimini 2014 takimi gibi gormek ister ama bu isin bir bedeli var .. sneijdere bu sozlesme yapilmamaliydi en basta bu rakamlarda , aynen selcuk gibi burak gibi ..olcan gibi sabri gibi
gittiklerinde kacar paraya oynadiklarini goruyoruz , acaba sneijder e 3 sene icin 15 milyon euro ucret oder miydi klupler avrupada ? ustelik bize maliyeti senelik 6,5 milyon euro civariydi stopaj ,ev kirasi , ucagi derken toplam maliyeti
peki biz sneijderden son 2 sene bunun karsiligini gorduk mu ? gecen sene takimda tek fark yaratan adam bruma idi , o da zaten sozlesmesine 1 sene , gorusme hakkina 6 ay kala 15 milyon gibi guzel bir paraya satildi
onun disinda sizi 2 senedir hangi oyuncu memnun etti allah askina , podolski mi , selcuk mu , sneijder mi , linnes mi yasin mi .. hepsi dokuluyordu ... bunlarin hepsine gitsin kovulsun sutlansin derken eyvallah ama bazilarimiz bu furyaya katilmakla beraber sirf +sneijder da dedigimiz icin kufurler kiyametler havada ucusuyor
ben bir oyuncuyu severim sevmem , ama onemli olan takima katkisidir , ben bu saydigim isimlerden hic birinden katki goremiyorum , 16 gol mu ne atmisti selcuk kayip senelerden birinde , eee bana ne , sonucta ortada yemek yok , yemek kuflenmis kokmus .. bana ne o zaman yemegin uzerindeki kekikten baharattan
sozun ozu , sneijder da bu gidisatta herkes kadar sucludur ve bu maliyetiyle de gonderilmeyi coktan haketmistir , kendi de didiserek bunu iyice zorlamistir
butun bunlar daha bir cok adamin , basta hizipci selcuk olmak uzere , gitmesi gerektigi gercegini degistirmez ... diger yandan bu dursun ve tayfasi bir daha yonetmenin y sini bu klupte yapmamalidir