# Xherdan Shaqiri

Cevap: Abdürrahim Albayrak: "Shaqiri 13 Milyon Euro"

13 Milyon Euro çok ciddi para

Keşke 13 değilde 2-3 milyonken farketsek

Misal Taarabt

Zamanında 4 milyona Tottenhama gitti

Şimdi uçuk paralar konuşuluyor

Biz zamanında Ribery`i bulmadık mı

O bir sefer olurda diyebilirsiniz

Sivas 1 milyona Grosickiyi getiriyor

Kayseri Amrabatı

İyice araştıracaksın alacağın adamı

Maç izleyecek

İyi mi yaşar

İş ahlakı nasıl

Pino gelirken

Takım oyununa yatkın değil

Mental eksiklikleri var

Bunlar konuşuluyordu

Biz de aldık

Pinoyu bende istemiştim

İşim bu değil ama

Keşke işim bu olsada ülke ülke gezsem

Maç izlesem

Wahbi Khazri - Spielerprofil - transfermarkt.de

Ryan Mendes - Spielerprofil - transfermarkt.de

Romain Alessandrini - Spielerprofil - transfermarkt.de

Misal bu tarz adamları izleyip

Daha maliyetli transferler yapabiliriz

En azından 1 tane alsak takımda dursa

Veya bir pilot takım bulup kiralasak

Aşağıdaki Romain Alessandrinin videosu

[video=youtube;70RajmDvcl8]https://www.youtube.com/watch?v=70RajmDvcl8[/video]

Bu isteyenler daha ülkesinin dışına çıkmamış herhangi bir yurtdışı tecrübesi olmayan adama nasıl veriyor 13 milyon euroyu anlayamıyorum. Şu ana kadar kaç tane 13 milyonluk transfer yaptık ki ?

Eğer bir futbolcuya 13 milyon euro vereceksek artık pişmiş adam olmalı bu mali şartlarda.. Biz Real veya Manu değiliz, risk almaya değmez. Guiza örneği var önümüzde 15 kağıt uçtu gitti yani.. Bizim transferde alacağımız en büyük riskler 5 milyon euro falan olmalı..

Guiza örnek falan degil. Stoch örnek bak Adam burda hayal kırıklıgı yaratmasına ragmen milli takım ve avrupa piyasasında hala var 5-6 aldılar satmaya kalksalar en az aldıkları paraya satarlar oda su haliyle

Güiza 1 sene parlamıs yasını basını almıs bi herif

13 Milyon Euro çok ciddi para

Keşke 13 değilde 2-3 milyonken farketsek

Misal Taarabt

Zamanında 4 milyona Tottenhama gitti

Şimdi uçuk paralar konuşuluyor

Biz zamanında Ribery`i bulmadık mı

O bir sefer olurda diyebilirsiniz

Sivas 1 milyona Grosickiyi getiriyor

Kayseri Amrabatı

İyice araştıracaksın alacağın adamı

Maç izleyecek

İyi mi yaşar

İş ahlakı nasıl

Pino gelirken

Takım oyununa yatkın değil

Mental eksiklikleri var

Bunlar konuşuluyordu

Biz de aldık

Pinoyu bende istemiştim

İşim bu değil ama

Keşke işim bu olsada ülke ülke gezsem

Maç izlesem

Wahbi Khazri - Spielerprofil - transfermarkt.de

Ryan Mendes - Spielerprofil - transfermarkt.de

Romain Alessandrini - Spielerprofil - transfermarkt.de

Misal bu tarz adamları izleyip

Daha maliyetli transferler yapabiliriz

En azından 1 tane alsak takımda dursa

Veya bir pilot takım bulup kiralasak

Aşağıdaki Romain Alessandrinin videosu

[video=youtube;70RajmDvcl8]https://www.youtube.com/watch?v=70RajmDvcl8[/video]

şiir niyetine okudum renk daş

şiir niyetine okudum renk daş

Bitişik ve uzun yazınca okumak sıkar diye düşündüm

Yasin,Soner,Tunay vs vs.

Yabancıda tıkandısyak eğer

Bu tarz adamlara yönelelim

Çok özel oyuncular olmadıkça

+30 falan girmeyelim

Abuk subuk adamlar almayalım

Zaten iskeleti baya kurduk

Bu tarz adamlarla destekleyelim

Arda gitti 1 ayımız vardı

Rierayı aldık

Ne kadar plansızlık bu

Umarım Riera yarın iyi oynarda

Kapağı takar bana

GALATASARAYlıyız nihayetinde

Guiza örnek falan degil. Stoch örnek bak Adam burda hayal kırıklıgı yaratmasına ragmen milli takım ve avrupa piyasasında hala var 5-6 aldılar satmaya kalksalar en az aldıkları paraya satarlar oda su haliyle

Shaqiri'nin garantisi var mı peki ? Tutmadı diyelim sevmedi ortamı uyum sağlayamadı kaçtı gitti ne yapıcaz ? Gitti 13 milyon..

Genç ve yetenekli futbolcu alalım diyorsan 5 milyondan aşağı bir sürü potansiyelli oyuncu bulursun. Dünyada birtek Shaqiri yok bu büyük bir risk bence.

Ki Güiza'ya 15 milyon euroluk teklif geldi satmadık diye açıklaması vardı Aziz Yıldırım'ın. Shaqiri'den -etmeyiz de- edeceğimiz maksimum zarar 4-5 milyon euro'dur.

Shaqiri'nin garantisi var mı peki ? Tutmadı diyelim sevmedi ortamı uyum sağlayamadı kaçtı gitti ne yapıcaz ? Gitti 13 milyon..

Genç ve yetenekli futbolcu alalım diyorsan 5 milyondan aşağı bir sürü potansiyelli oyuncu bulursun. Dünyada birtek Shaqiri yok bu büyük bir risk bence.

Şakirininde garantisi yok tabiki Ama her zaman alıcı bulursun genc ve potansiyelli oyuncu illa o olsun demiyorum bak Bu tarz transferlerle ugrasmamız lazım hatta her sene en az 1 tane böyle oyuncu almamız lazım. Musleraya az paramı verdik?

güya scout ekibimiz var

hala genç bi oyuncu bulduklarını görmedik

sırf fm oynasalar bulurlardı 2 senede 1 tane genç yetenek

yabancı hakkımız var

al 2 tane yabancı 23 yaşın altında

oynat A2de falan bazen A takımda

sonra bi amrabat için rezil olma

güya scout ekibimiz var

hala genç bi oyuncu bulduklarını görmedik

sırf fm oynasalar bulurlardı 2 senede 1 tane genç yetenek

yabancı hakkımız var

al 2 tane yabancı 23 yaşın altında

oynat A2de falan bazen A takımda

sonra bi amrabat için rezil olma

Bence de yha, en iyisi bi shortlist yapıp kulübe gönderelim alsınlar onları xD

Şakirininde garantisi yok tabiki Ama her zaman alıcı bulursun genc ve potansiyelli oyuncu illa o olsun demiyorum bak Bu tarz transferlerle ugrasmamız lazım hatta her sene en az 1 tane böyle oyuncu almamız lazım. Musleraya az paramı verdik?

Bende illa gelmesin demiyorum hatta benim için kaç para verdiklerininde önemi yok faydalı olacaksa.. Ama madem böyle bir işe giriyoruz bence böyle palazlanmış çift rakamlı bonservislere ulaşmış adamları transfer etmektense daha çok fırsat transferi diyebileceğimiz adamlara yönelmemiz daha mantıklı.. Onunda zamanı devre arası değil. O yüzden bu ara transferde hiç kimse gelmese bile üzülmem. Lig için yeterli buluyorum kadromuzu çünkü.. Kazım yerine kanatlara daha seri Mertan, Berkin gibi adamları koysak bi nebzede olsa kanat sorununu çözmüş oluruz ki zaten bence kanat dışındada herhangi bir problemimiz yok.

Cevap: # Xherdan Shaqiri

Pino(3 mn euro)+Stancu(5 mn euro)+Culio(2 mn euro)+Yekta(3.7 mn euro)=13.7 mn euro

Sözün özü saçma sapan bi yığın adam geleceğine 1-2 tane sağlam adam gelsin.Çok transfer yapınca kar ediyoruz diye bir durum yok görüldüğü gibi.

Pino(3 mn euro)+Stancu(5 mn euro)+Culio(2 mn euro)+Yekta(3.7 mn euro)=13.7 mn euro

Sözün özü saçma sapan bi yığın adam geleceğine 1-2 tane sağlam adam gelsin.Çok transfer yapınca kar ediyoruz diye bir durum yok görüldüğü gibi.

birde bunlarin yillk paralari var, bunlar oynayacagina a2 den cocuklar oynasin,yada yedekte otursun desek daha dogru olur, cunku bunlar da yedek topculari.

böyle transfer yapicagimiza, a 2 den transfer yapalim harbiden.

Patlayacaksak, zarar edeceksek boyle bir oyuncudan edelim. Ki onun da pek ihtimal dahilinde oldugunu zannetmiyorum.

2-3 milyona 5 tane oyuncu alıp tutmaması daha büyük bi risk. Batdal, Ali Turan, Sarp, Barış... Daha saymama gerek yok..

ucuz arabadan veya opel corsa'dan 300 gitmesini bekleyemezsin ama bir Porsche 300 gider. 1-2 millionluk adamlardan meddet ummayalim. kendini ispat etmesi gerekir önce ispat edenlerde en az 5 milliondur. A2 de kendini ispat etmeye hazir oyuncularimiz var Sarp gibi kazmalari getircegimize bunlara 1 sezon sans verilmeli

@srfydn Şeref Aydın

sen cenevre’deyim diye tweet atarsan millet tabi ayikir. bildigim kadariyla albayrak ve 1-2 yonetici oradalar. ancak bugun donuyorlar galiba

@srfydn Şeref Aydın

ara transferde 100% bir kanat oyuncusu alacagiz. ancak bu isim net degil. hoca almisken takima direkt girebilecek kalitede birini istiyor.

@srfydn Şeref Aydın

sordugunuz icin soyluyorum. ben artik bu islerle eskisi kadar alakadar degilim. ancak yurt disindan iyi bir ofansif kanat getirtecekler.

Cevap: Adurrahim Albayrak: "Shaqiri 13 milyon euro"

Hâla umut bağlıyorsunuz yapmayın beyler, milleti beklenti içine sokmayın..

Geri
Üst Alt