# Xherdan Shaqiri

Cevap: Shaqiri Transferinde Sıcak Gelişmeler Yaşanıyor

13 filan verilmedi bu adama aysal başkan geçen gün açıklamadımı 10 dan biraz daha az verdik bonuslarla 10 u buluyor diye, yeni teklif yapıldımı ki?

bugün manu shaqiri'yi 13 milyona alsa bu beğenmeyenler yönetime sallamaya başlar bunu hepimiz biliyoruz ve sizi fazla sallamıyoruz hadi kolay gelsin size. bu arada youtube da bi futbolcu meşhur olmuş hadi onun videolarını paylaşın veya bir adet kürek ve oyuncak kamyon alın kumda oynayın.

Cevap: Shaqiri'nin Aklı Gitti

Bu adam ocak ayina kadar bize gelmez veya baska bir klube gtmezse performansi duser. Paraya bak lann.. Adamin akli bu parada kalir. Umarim basel yonetcileride bunun farkindadir.

bugün manu shaqiri'yi 13 milyona alsa bu beğenmeyenler yönetime sallamaya başlar bunu hepimiz biliyoruz ve sizi fazla sallamıyoruz hadi kolay gelsin size. bu arada youtube da bi futbolcu meşhur olmuş hadi onun videolarını paylaşın veya bir adet kürek ve oyuncak kamyon alın kumda oynayın.

yuru git isine saygisiz.. 13 milyonu cebinden veriyon sanki..

gidip kac kere urun aliyon allah bilir..

Cevap: Shaqiri'nin Aklı Gitti

Türkiye piyasasını bu hale kimler getirdi arkadaş? Hani 1 dersin tamam. Hadi iki katı olsun 1.300 olsun yine tamam. 2.5 nedir abi ya? Gerçi işin bir de diğer boyutu var. Emre'nin 3.5 aldığı yerde Shaqiri'ye 5 bile az.

yuru git isine saygisiz.. 13 milyonu cebinden veriyon sanki..

gidip kac kere urun aliyon allah bilir..

sen cebinden veriyorsun heralde. ayrıca yorumumu tekrar tekrar okudum saygısızlık sayılabilecek hiçbir şeye rastlamadım. sanırım bu okuduğunu anlamakla alakalı olsa gerek.

Açıkçası 10+ üstü transferlerden bu kadar çekinmemizin sebebi elbette tarihimizde bu tip transferlerin nadir olması.

Ama en azından bir klişe yıkmış olacağız :D (Galatasaray pahalı oyuncu almaz)

Demek ki hoca isterse 10 civarı oyuncuları zorlayacağız, hele bir ŞL'yi garantileyelim.

Forumdaki Önlenemez Shaqiri Hayranlığı Nereden Geliyor ?

2 haftadır Shaqiri ile yatıp Shaqiri ile kalkıyoruz forumca. Kaç tane topic açıldı saymadım. Bu topic de Shaqiri ile ilgili ama bu durumu eleştiren bir topic. Açıkçası ben bu adamın youtube videolarından başka birşeyini görmedim. Kaldı ki o videolarda da aman aman birşey yaptığı yoktu. Videodan alınan adamlardan da hayır gelmediği pekçok kişinin malumu.Peki bu Shaqiri hayranlığı nereden geldi öğrenmek istiyorum. Kaç tane Basel maçı seyrettiniz hayatınızda yaa. Hangi tv veriyor maçlarını. Verse bile neden izleme gereği duydunuz. Cumartesi-Pazar günleri tvde maçtan geçilmiyor. Türkiye,İngiltere,Almanya,İspanya,Fransa,İtalya,Hollanda. Bunca maç bolluğunda gidip de internetten bulduğunuz garip linklerle İsviçre Ligi maçlarını mı izliyorsunuz. İzlemiyorsunuz elbette. Şampiyonlar Ligi'nde de izlemiyorsunuz bundan da eminim. Nereden biliyorsunuz bu adamın bu kadar iyi olduğunu. Doğru dürüst golü yok asisti yok. Zamanında Kewell, Keita, Elano, Lincoln, Muslera, Melo için bile bu kadar topic açılmadı. Hem de İsviçre Ligi gibi dandik bir ligde oynayan bir adam için. İsviçre Ligi'nin dandikliğini Bienvenu'den anlayabilirsiniz. Yada senelerdir önelemelerde Türk takımlarının eşleştiği İsviçre Ligi takımlarını rahatça elemelerinden anlayabiliriz. Neden bu kadar gündeme geldi bu adam. Neden 2 haftadır her saat başı yeni bir topic açılıyor bu adamla ilgili. Bir açıklayın da bilelim. Nereden geldi bu Shaqiri fetişizmi..

Cevap: Forumdaki Önlenemez Shaqiri Hayranlığı Nereden Geliyor ?

katliyorum,g.töre ye abanalim

Het grootste talent van Zwitserland, Xherdan Shaqiri, lijkt op weg naar de Premier League. Newcastle United heeft ongeveer zeventien miljoen euro over voor de jonge vleugelaanvaller van FC Basel. Dat is vier miljoen euro hoger dan het formele bod van Galatasaray van afgelopen week. De Zwitsers international heeft een prijskaartje van dertig miljoen euro, maar FC Basel is de moeilijkste niet. (The People)

17 milyon teklif etmis Necastle kaynak The People..

shaqiri iyi oyuncu ama abartılıyor, bienvenu o ligde leblebi gibi gol atıyordu

gerçi potansiyelinin yüksek olduğuna katılıyorum ama 15M de verilmez

g.töre bence de daha mantıklı bir tercih

Çünkü bu lige yıllardır 30+ adamlar gelir gider. Herkes şu genci alsak, bu genci alsak diye ancak bakar.

Shaqiri ile ilgili bir muhabbet hatırlıyorum ekim ayından, bu adamı bize yedirmezler diyordu biri, öbürü de zaten yöneticilerin böyle bir oyuncudan haberi yoktur diyordu.

Eskiden genç yeteneklerden bu şekilde bahsederdik. Bize uzak, bizim en uçuk hayalimiz 31'lik Arshavin'di.

Evet biraz pahalı, belki çoğumuz için kapalı kutu ama benim hatırladığım, gelecek vaad eden bir oyuncuyu, ŞL'de oynayan takımından söküp almak ilk defa oluyor.

Shaqiri bir isim, başarısız da olabilir, insanlar kulüpteki vizyon değişikliğini kutluyor daha çok.

Şakiri'yi transfer edebilmek için bu tür sinerjilere ihtiyaç vardır.

Galatasaray son 10 yılda, hatta benim hatırladığım kadarıyla hiç bir zaman böyle genç ve pahalı bir yabancı transfer yapmadı.

Şakiri'nin youtube topçusu olduğuna katılmıyorum. Fatih Terim'in O'nu youtube izleyerek mi ısrarla istediğini düşünüyorsun.

Youtube senin ve benim için, Terim'in evinde bir tane duvarda 8-10 tane TV varmış.

Tamamen ilgi çekmek için açılmış bir konu başlığı kanımca.

shaqiri iyi oyuncu ama abartılıyor, bienvenu o ligde leblebi gibi gol atıyordu

gerçi potansiyelinin yüksek olduğuna katılıyorum ama 15M de verilmez

g.töre bence de daha mantıklı bir tercih

İkisi farklı durum. Töre sanıyorum ki sağ kanatta etkili ama solda etkisiz. Şakiri iki kanatta hatta ortada da etkili. Adam full atacking

Vizyon sahibi olduğumuzdan dolayı.

ribery den dolayı ondan sonra ilk defa boyle bir genc alcağımız icin ..

En basit şekilde düşünürsek

Fatih Terim ---> Shaqiri'ye hayran

Biz ---> Fatih Terim'e hayran

Sonuç:

Herkes ---> Shaqiri'ye hayran

Genç ve potansiyeli olan bir oyuncu olması bence.

Geri
Üst Alt