Forumdaki Önlenemez Shaqiri Hayranlığı Nereden Geliyor ?
2 haftadır Shaqiri ile yatıp Shaqiri ile kalkıyoruz forumca. Kaç tane topic açıldı saymadım. Bu topic de Shaqiri ile ilgili ama bu durumu eleştiren bir topic. Açıkçası ben bu adamın youtube videolarından başka birşeyini görmedim. Kaldı ki o videolarda da aman aman birşey yaptığı yoktu. Videodan alınan adamlardan da hayır gelmediği pekçok kişinin malumu.Peki bu Shaqiri hayranlığı nereden geldi öğrenmek istiyorum. Kaç tane Basel maçı seyrettiniz hayatınızda yaa. Hangi tv veriyor maçlarını. Verse bile neden izleme gereği duydunuz. Cumartesi-Pazar günleri tvde maçtan geçilmiyor. Türkiye,İngiltere,Almanya,İspanya,Fransa,İtalya,Hollanda. Bunca maç bolluğunda gidip de internetten bulduğunuz garip linklerle İsviçre Ligi maçlarını mı izliyorsunuz. İzlemiyorsunuz elbette. Şampiyonlar Ligi'nde de izlemiyorsunuz bundan da eminim. Nereden biliyorsunuz bu adamın bu kadar iyi olduğunu. Doğru dürüst golü yok asisti yok. Zamanında Kewell, Keita, Elano, Lincoln, Muslera, Melo için bile bu kadar topic açılmadı. Hem de İsviçre Ligi gibi dandik bir ligde oynayan bir adam için. İsviçre Ligi'nin dandikliğini Bienvenu'den anlayabilirsiniz. Yada senelerdir önelemelerde Türk takımlarının eşleştiği İsviçre Ligi takımlarını rahatça elemelerinden anlayabiliriz. Neden bu kadar gündeme geldi bu adam. Neden 2 haftadır her saat başı yeni bir topic açılıyor bu adamla ilgili. Bir açıklayın da bilelim. Nereden geldi bu Shaqiri fetişizmi..