Yabancı Sınırı 8+6'ya Düşürüldü

Cebi bu birligin baskani degilmi? Cikip onun icinde aglayip torpil istesin. Belki kel abisi yabanci sinirini 1-2 sene daha erteler.

Nihat Özdemir: "14 sözleşme yapılabilecek, sahada en fazla 8 oyuncu olacak dedik. Bu yıl ne yapılacağı hakkında görüşmelerimiz sürüyor. Kulüpler Birliği, serbestliğin sürmesini istiyor. Bunu inceliyoruz, kararı vereceğiz."

gecen hafta bunu söylemisti

kulüpleri ciddiye almamis

Nihat Özdemir: "14 sözleşme yapılabilecek, sahada en fazla 8 oyuncu olacak dedik. Bu yıl ne yapılacağı hakkında görüşmelerimiz sürüyor. Kulüpler Birliği, serbestliğin sürmesini istiyor. Bunu inceliyoruz, kararı vereceğiz."

Çok kötü şeyler yazarımda bosver kanser hücresi bunlar kanser.

Ayrıca sırf bu herif yüzünden başarı gelmesini istemiyorum Avrupa şampiyonasında. Bu herifin bir başarıyı üstlenip efsane olarak anılmasını istemiyorum çünkü dişe dokunur ise yarar hiç bir bok yemediği gibi herşeyin daha da kötü olması için elinden geleni yapıyor. Gıcık gıcık boy boy fotolarını görüp başarı sahiplenmesi tüylerimi ürpertiyor.

Umarım bu sene milli takım başarılı olur bundan sonraki 2 turnuva elemesinde de grup sonuncusu. Sonra derler ki biz yanlış yaptık yabancı komple serbest kalsın. Maldonadolar. O zaman derlerki yabancı komple serbest kalsın. Hatta herkes sahaya 20 yabancıyla çıksın derler.

O Şenor’un da ........

Yerli yetenksiz topcularin fiyatlari bir anda 3e 5e katladi. Salihi simdi 2milyon eurodan assagi alamazsin 1m TL verecekken senelik.

Keske ingilterede dogup ingiliz takimi tutsaydim veya amerikada dogup nba takimi tutsaydim. Kafam rahat olurdu en azindan.

Neden abi neden ne gerek var böyle bir şeye ya biraz oturup düşünsen böyle bir şeyin katkı sağlamayacağını zaten bilirsin iğrenç herifler ya

Acaba fener sampiyon olsa bu böylemi olacakti. Artik birileri aliyor diye kurallar degistirilmemeli.

Hadi gecmis olsun.

Mantik yok ama emir var. Butun veriler yabanci siniri olmamasinin Turk futbolculari gelistirdigini gosteriyor ama veri ve akil kimin umrunda. Emir var. O emir dolara da in diyor ama yukseliyor ya bu da ayni hesap olacak.

6 tane yabanci oyuncuyu kenarda oturtmak ta aptalca. 2 yil icinde de zaten 6 ya iniyor ilk 11 de oynatacagin yabanci. Hadi gecmis olsun.
Yeni Tarik camdallar yolda!!

Biz nasil kadro kurucaz? 6 no Taylan devam. 1 tane yerli stoper, sag kanat Kerem.

Isin kotusu iyi bir kac yerli de bulucan ki adamlar ceza , sakatlik oksa yerlerine hangi yerliyi koyucan?

Nerden baksan rezillik.

Kaliteli türk alma özürlü bir klüp olduğumuz için en çok bizi etkiler bu deli saçması kural. Alacağımız en iyi yerliler aytaç ve alpaslan olur. Kaan ayhan, umut meraş, kenan karaman, salih uçan filan muhtemelen rakiplere gider. Zaten başkanı ve hocası belli olmayan takım transfer filanda yapamaz. Bu arada e.akbaba, ömer bayram, banko duruma göre şener bile kalabilir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Decoder alan hangi takım taraftarı olursa olsun net beyin fukarasıdır...

Bem tarık çamdalları alper potukları sabrileri izlemek istemiyorum...

Decoder almayın izlemeyin mal gibi kalsınlar körler sağırlar birbirini ağırlar misali

Ben bein connectle takiliyodum. Artik mumkun degil yeniletmem. Yeter artik her alanda bu ulke bir kisinin 2 dudagi arasinda olamaz , yetti artik.

Geri
Üst Alt