Ahmed Arif Kesen
Büyük Kaptan
- 11 Temmuz 2009
- 21.744
- 14.308
- 538
Birileri Mhy,irfan,serdar ve Ozan'a çok güveniyor galiba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çok kötü şeyler yazarımda bosver kanser hücresi bunlar kanser.Nihat Özdemir: "14 sözleşme yapılabilecek, sahada en fazla 8 oyuncu olacak dedik. Bu yıl ne yapılacağı hakkında görüşmelerimiz sürüyor. Kulüpler Birliği, serbestliğin sürmesini istiyor. Bunu inceliyoruz, kararı vereceğiz."
gecen hafta bunu söylemisti
kulüpleri ciddiye almamis
Ayrıca sırf bu herif yüzünden başarı gelmesini istemiyorum Avrupa şampiyonasında. Bu herifin bir başarıyı üstlenip efsane olarak anılmasını istemiyorum çünkü dişe dokunur ise yarar hiç bir bok yemediği gibi herşeyin daha da kötü olması için elinden geleni yapıyor. Gıcık gıcık boy boy fotolarını görüp başarı sahiplenmesi tüylerimi ürpertiyor.Nihat Özdemir: "14 sözleşme yapılabilecek, sahada en fazla 8 oyuncu olacak dedik. Bu yıl ne yapılacağı hakkında görüşmelerimiz sürüyor. Kulüpler Birliği, serbestliğin sürmesini istiyor. Bunu inceliyoruz, kararı vereceğiz."
gecen hafta bunu söylemisti
kulüpleri ciddiye almamis
Decoder alan hangi takım taraftarı olursa olsun net beyin fukarasıdır...
Bem tarık çamdalları alper potukları sabrileri izlemek istemiyorum...
Decoder almayın izlemeyin mal gibi kalsınlar körler sağırlar birbirini ağırlar misali