Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

Ayni kisiler katilacaksa yeni lig kurmak pek iyi olmaz, bu lig pasif kalir bence..Ama illaki kuralim diyorsaniz bilmem..

Ben şu anda 4 ligde oynuyorum, 2'sinde 1., 1'inde 2.'yim diğeri de bu. Rotisserie liginde matchup falan da yok, her gün belli belli puan alınıyor daha sağlam.

İlk lig bu olduğu için ama çoğu kişi ilgi yitirmez bence? Ben yitirmem mesela, iki lig olursa daha fazla fantasy basket ile geçirecek zaman olur diye dedim ben alternatif ligleri olmayanlar için. :D

Rotisserie'nin olayı nedir ?

Ömer Aşık'ı droplayıp Shannon Brown'u aldım gençler bilginize.

Alridge geçen sene 22/9/2/1/1

Horford geçen sene 15/9/3/1/1

Alridge>>Horford

Horford bu sezon 11/6/2

Alridge bu sezon 21/7/3

Alridge>>>>>>>>>>>>>Horford

-----

Harden ve Morrow daha çok kafa kafaya. Ikiside ayni istatistikler yapiyor.

Jamal Crawford ve Geralde Wallace etkisini çok göz ardı ediyorsun.

Ben şu anda 4 ligde oynuyorum, 2'sinde 1., 1'inde 2.'yim diğeri de bu. Rotisserie liginde matchup falan da yok, her gün belli belli puan alınıyor daha sağlam.

İlk lig bu olduğu için ama çoğu kişi ilgi yitirmez bence? Ben yitirmem mesela, iki lig olursa daha fazla fantasy basket ile geçirecek zaman olur diye dedim ben alternatif ligleri olmayanlar için. :D

Benim de oynadığım başka iki lig daha var ben yitirmem de başka arkadaşları bilmiyorum. :D

matchup olmasi daha iyi kapisiyoruz iste, direk lig gibi uzun bir maraton olsa fark yiyenler bir sure sonra iplemezdi oyunu

Rotisserie'nin olayı nedir ?

Bütün özellikler dikkate alınıyor. Sadece sayı atan falan kazanamıyor, blok yapan da alman lazım asist yapan da top çalan da. FG% ve FT%'ler de önemli o yüzden dengeli bir kadro kurmak lazım. Bargnani-JRich gibi bizim ligde 100 puanın altında getirmeyen adamlar o ligde normal adamlar olup çıkabiliyorlar.

Bu lige ilgi azalacaksa yeni bir lig açılmasına karşıyım, ben 2 lig olursa daha fazla opsiyon olur diye demiştim farklı sistemlerde ve farklı oyuncularla. Ne kadar fazla lig olursa daha fazla bakıyoruz sonuçta :D

Salih bak yeni teklife.Bunu kabul edersin artık

Benim de bundan baska 1 ligim daha var.. ben birakmam ama, hayrinin dedigi gibi fark yiyenler ilerleyen zamanlarda birakir, o zamanda zevki kalmaz.. Cunku rakibin kadroyu guncellemezse ne anladik o isten..

Bütün özellikler dikkate alınıyor. Sadece sayı atan falan kazanamıyor, blok yapan da alman lazım asist yapan da top çalan da. FG% ve FT%'ler de önemli o yüzden dengeli bir kadro kurmak lazım. Bargnani-JRich gibi bizim ligde 100 puanın altında getirmeyen adamlar o ligde normal adamlar olup çıkabiliyorlar.

Bu lige ilgi azalacaksa yeni bir lig açılmasına karşıyım, ben 2 lig olursa daha fazla opsiyon olur diye demiştim farklı sistemlerde ve farklı oyuncularla. Ne kadar fazla lig olursa daha fazla bakıyoruz sonuçta :D

Anladım. Ben çoğunluğa uyarım :)

hyarto bizim ligde de asist blok steal falan degerli :idea:

faul yapan top kaptirandan puan gidiyor

bunlarin hepsini bizzat etud etmistim de o yuzden diyom

2 tane ayrı lig olması akıl karı degil . 1 tane olsun tam olsun . ama şimdi giden birşeyi bozmak .. siz bilirisiniz

Giripte oynamayanlar var beyler...

Şöyle yapsak yeni bir lig oluşturup bunun ştörnü olarak ligi boykot etsek...

sonra daha sağlam bir draftle işi bitirsek ne dersiniz...:D

hyarto bizim ligde de asist blok steal falan degerli :idea:

faul yapan top kaptirandan puan gidiyor

bunlarin hepsini bizzat etud etmistim de o yuzden diyom

Yok Rotisserie'de öyle değil. Bir kategoride lige göre üstünsen o kategoriden puan kazanıyorsun, diğerinde değilsen ondan kaybediyorsun vs. Bizim ligde toplam puanlama dikkate alındığı için 5 top kaybı bile yapsa 30 sayı atınca karşılıyor farkı. Rotisserie'de ya da Head-to-Head'de sayıdan kazanırken top çalmadan kaybediyorsun böyle durumlarda.

Neyse ikinci lig ilk ligdeki ilgiyi azaltır diye düşünüyor çoğu kişi sanırım, gerek yok ikinci bir lige o zaman herhalde.

Yeni bir lig açılsın ama burada konusu açılmasın veya bu başlıkta konuşulmasın.

Bencede yeniden lig kursak daha iyi beyler.Herkes kimlerin sakat sağlıklı olduğunu biliyor.Sistemi de kötü bizim ligin

Aynen aynen açılsın bi lig daha 2.lig hesabı olur oda ? :p

Geri
Üst Alt