Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

Takas yok mu beyler son 2 gun :)

Teklifleri bekliyorum panpişler :ask:

harris'e iyi teklif yapacak potansiyeli bazi renktaslarimda gordum. yaninda battier de verilir

Rudy Gay de büyük ihtimalle oynamayacakmış bu akşam. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim, bütün sakatlıklarım zaten 10 küsür oyuncumun az oynadığı hafta gelmesi iyi zaten kaybedeceğim diye de ileriki haftalarda başka sakatlık olmasın mümkünse :D

evet olmasn olmasın :mad:

harris'e iyi teklif yapacak potansiyeli bazi renktaslarimda gordum. yaninda battier de verilir

*

lan oglum sende fa den aldıgın patates adamları millete neden kakalamaya çalışıyon?

brewerı veririm

Neyse velhasıl kelam Rose haric bütün oyuncularım takasa acıktır. Harden, Mo, Gortat gibi adamlar icin cok fazla şey isteyebilirim. Siz en iyisi Dorell ve Felton'a teklf yapın :ka21: Amare icin de yıldız takası yapabiliriz.

Neyse velhasıl kelam Rose haric bütün oyuncularım takasa acıktır. Harden, Mo, Gortat gibi adamlar icin cok fazla şey isteyebilirim. Siz en iyisi Dorell ve Felton'a teklf yapın :ka21: Amare icin de yıldız takası yapabiliriz.

Rose'u ver bana Uğurcan :D

bende dorell'i istiyom .

Iman shumperti isteyen var mi?

abi zaza , brewer , hill takaslayabilecegim oyuncular. bir şekil yapsana ? ben duygusal açıdan istiyorum herifi

Önerdigin üç adamla da kafa kafaya takaslamam, ama bir takas yolluyorum simdi sana bir dk.

Uğurcan şoktan çıkabildin mi 7 puanın :D

10-15 dakika içinde ligdeki her takıma birer takas teklifi gönderiyorum. Şimdiden haberiniz olsun :D

Geri
Üst Alt