- 4 Ağustos 2009
- 90.882
- 72.169
- 5.358
Cevap: Yahoo Fantasy Basket

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rudy Gay de büyük ihtimalle oynamayacakmış bu akşam. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim, bütün sakatlıklarım zaten 10 küsür oyuncumun az oynadığı hafta gelmesi iyi zaten kaybedeceğim diye de ileriki haftalarda başka sakatlık olmasın mümkünse![]()
harris'e iyi teklif yapacak potansiyeli bazi renktaslarimda gordum. yaninda battier de verilir
Amare icin de yıldız takası yapabiliriz.Neyse velhasıl kelam Rose haric bütün oyuncularım takasa acıktır. Harden, Mo, Gortat gibi adamlar icin cok fazla şey isteyebilirim. Siz en iyisi Dorell ve Felton'a teklf yapınAmare icin de yıldız takası yapabiliriz.
Neyse velhasıl kelam Rose haric bütün oyuncularım takasa acıktır. Harden, Mo, Gortat gibi adamlar icin cok fazla şey isteyebilirim. Siz en iyisi Dorell ve Felton'a teklf yapınAmare icin de yıldız takası yapabiliriz.
Rose'u ver bana Uğurcan![]()
bende dorell'i istiyom .
Sağlam teklif yaparsan eyvallah ama son teklifin leşti be hacı.
abi zaza , brewer , hill takaslayabilecegim oyuncular. bir şekil yapsana ? ben duygusal açıdan istiyorum herifi
Uğurcan şoktan çıkabildin mi 7 puanın![]()
hala bu haldeyim :31:
7 puan abi nedir ya allah aşkına200 puanla falan yenilsem üzülmem ha
![]()
Valla zor durum. Mesela Mo son gün sıvamıştı bugün yardırmış şans işte![]()
Amare de aynı, senin Curry hic oynamasaydı almıştım, sırf bana garezi var heralde curry'nin 9 dakika mı ne oynamış adi![]()
10-15 dakika içinde ligdeki her takıma birer takas teklifi gönderiyorum. Şimdiden haberiniz olsun![]()