Yanlış Bilinen 10 Seks Efsanesi 💁🔞

  • 500 gr un
  • 2 su bardağı ılık su
  • Tuz
  • 1 paket yaş maya
Etli Ekmek İç harcı:
  • 250 gr kıyma
  • 3 domates
  • 3 soğan
  • 3-4 sivri biber
  • Sıvı yağ
  • Tuz, karabiber, kırmızı biber

Evde Etli Ekmek Tarifi Nasıl Yapılır?​

  1. Yaş mayayı biraz ılık suda eritin ve unu ekleyin. Kıvamına göre su ekleyin.
  2. Hamur, ekmek hamuru kıvamında olacak (ne sert, ne yumuşak) 30-40 dakika kadar hamuru dinlenmeye bırakın.
  3. Küçük küçük kesilmis soğan, domates ve biberi kıymaya ekleyip yoğurun.
  4. Yarım çay bardağı sıvı yağ dökün (harcı yumuşak olacak, köfte gibi değil).
  5. Baharatları da ekleyip karıştırın.
  6. Hamuru beze haline getirin ve isterseniz tüm tepsiye göre, isterseniz de resimdeki gibi ince bir şekilde açın.
  7. Harcından üzerine yayın.
  8. 220 derecede kızarana kadar pişirin.
  9. Üzerini maydanoz ile süsleyerek servis yapın.
Bu hamurdan 2,5 tepsi çıkıyor. Afiyet olsun.
Bu nasıl bir bilgisizlik
 
Geri
Üst Alt