Yaşadığınız En Büyük Fiziksel Acı

Hiç unutmam,bizim mahalledede bir komsumuz vardı, adam metal eritme işinde calısıyordu(tam adını getiremedim)Neyse,calısıtgı yerde metal eriten ocaklar var,bilmem kac bin derece sıkaklık.İş yaparken adamcagız o ocagın içine düsmüs,daha sonra ancak küllerini cıkarabilmişler.Tabi ondan sonra aile perişan.

Allah herkese hayırlı ölümler nasip eylesin...

Biraz içinizi kararttım ama:)

Cevap: Yaşadığınız En Büyük Fiziksel Acı

Koşarken ayak serçe parmağı sehpaya çarpmak. Fena bir acıdır :D

Çocukken acayip mahalle maclarımız olurdu,her gün mac,her dakika mac.Mactan sonra yenilen takım kesin kavga cıkarırdı.Küfürler,taşlar,yumruklar havada uçuşurdu:D

Neyse yine böyle ateşli bir mac oynarken,bizim aşşagı mahallede Borak diye bir p.st vardı,acayip gıcık kapıyordum cocuga.Mac 20 de bitiyor, durum 19-19 .Macın tansiyon hat safadaBorak denilen cocuk topu aldı,1-2-3-4 bizim takımı calıma dizmeye basladı,Messi mübarek.En son ben kaldım defansta.Benim sitilde bellidir top gecer adam gecmez:asd:Tam bu beni geciyordu,baktım golü yiyecegiz.Arkadan bir yelliyim dedim bunun ayagına,tam bacagına kayarken, ayagım onun iki bacagının arasına girdi,küüüüüüüttttttt omzumun üstüne,nakavt oldum:asd:

Peşinden omzumda tarif edilemez bir acı,inim inim inliyorum.Sonra doktara gittik,basit kırık falan dedi,3 ay kol sarılı gezdim:D

Kol gitti ama takımımıda kurtardım:asd:O günden sonra bana kahraman gözüyle baktı herkes:DTabi o p.şt haric,beni gördükce kupa görmüs Fenerli gibi pis pis sırıtıyordu:asd:

Ben traktörün altına bacağımı kaptırmıştım.Felaketti ama en içimi yakan şuydu;

Okul harçlığı için bi sunta fabrikasında çalışıyordum 3 sene önce yazın.Ama öyle böyle değil Türkiye'de onun gibi bir fabrika yok, dünyaya sunta üretiyor öyle bir fabrika.Ekipmanlar o biçim. Herneyse rahmetli Ekber abi ile beraber dipdibeyiz.Ben kesimciyim o presci. Pres makinalarında psiton kayması mı olmuş ne olmuş orayı hala çözemedik.Ekber abi kafayı makinenin içine soktu ben de takip ediyorum onu, beni çağırır diye.Ayak emniyet mandalları var, ona mı bastı ne oldu bilemiyoruz, makina bi çalıştı yetişemeden adamın beynini 3,66'lık suntanın üstüne yaydı.Bir de aniden çalışmıyor, ağır ağır.O an ne hissettiğimi kimse hayal bile edemez.Ertesi güne tazminatlı çıkışımı verdiler, hak etmediğim halde.

kücükken pipimi yaptiktan sonra femuare yukari cekerken seyim fermuaren arasinda kaldi.hala unutamam o aciyi.ne aglamistim bea.

Ayağımı yarmıştım top oynarken tam diz kapağının oraya 9 dikiş atmışlardı fena bir gündü.Tabi eklem bölgesi olunca ayağıda hareket ettiremiyosun yoksa dikiş patlar.2-3 haftada evde yatmıştım.

Çocukken acayip mahalle maclarımız olurdu,her gün mac,her dakika mac.Mactan sonra yenilen takım kesin kavga cıkarırdı.Küfürler,taşlar,yumruklar havada uçuşurdu:D

Neyse yine böyle ateşli bir mac oynarken,bizim aşşagı mahallede Borak diye bir p.st vardı,acayip gıcık kapıyordum cocuga.Mac 20 de bitiyor, durum 19-19 .Macın tansiyon hat safadaBorak denilen cocuk topu aldı,1-2-3-4 bizim takımı calıma dizmeye basladı,Messi mübarek.En son ben kaldım defansta.Benim sitilde bellidir top gecer adam gecmez:asd:Tam bu beni geciyordu,baktım golü yiyecegiz.Arkadan bir yelliyim dedim bunun ayagına,tam bacagına kayarken, ayagım onun iki bacagının arasına girdi,küüüüüüüttttttt omzumun üstüne,nakavt oldum:asd:

Peşinden omzumda tarif edilemez bir acı,inim inim inliyorum.Sonra doktara gittik,basit kırık falan dedi,3 ay kol sarılı gezdim:D

Kol gitti ama takımımıda kurtardım:asd:O günden sonra bana kahraman gözüyle baktı herkes:DTabi o p.şt haric,beni gördükce kupa görmüs Fenerli gibi pis pis sırıtıyordu:asd:

:)

Araba çarptı,buzda kayarken kafa üstü düşüp beyin tramvası geçirdim ama hiçbiri zamanında çektiğim diş ağrısının yanından bile geçemez.Üst taraftan kırılmaya başladı diş yavaş yavaş acı macı hissetmediğimden sallamadım tabi.Sonra sadece kök olarak kaldı orda.Bir ay bile geçmeden öyle bir ağrımaya başladı ki elimde olsa minigunla ağzıma ateş edebilirdim.:asd:Çektirdikten sonraki rahatlamayı anlatamam,bu da böyle bir anımdır.

Ayak baş parmağıma, 1 metre yükseklikten optimist salması düştü.

Ayağım çıplaktı.

İlk gece, sabaha kadar ağrıdan uyuyamadım.

O derece...

Acısı 1 ay sürdü.

Optimist Salması nedir diyenler için ?

Optimist (Resimdeki yelkenli tipi)

optimist1.jpg

Optimist Salması (Resimdeki Optimist'in ortasındaki yukarı yükselen çıkıntı)

(Kenarı testere gibi kesicidir ve ağırdır)

sam-stan-nov-22-2010.jpg

Bu arada ben sadece hissetiğim acıyı yazdım,

Başıma gelenleri yazmadım :D :D :D

yani yazmadıklarım;

---2 kez Bel fıtığı ameliyatı ( 2 x 10 dikiş ),

---1 kez kıldönmesi ameliyatı ( 6 dikiş )

---2 kez vücudumdan kist alındı ( 2 x 4 dikiş)

---1 kez elimin iç kısmı boydan boya kesildi ( 10 dikiş)

---karnımın sol kısmı 3 cm boyunda yarıldı ( 10 dikiş)

---sol el serçe parmağım koptu ( 10 dikiş)

son ameliyatımda Dr. " Ameliyattan korkmuyorsun değilmi diye sorduğunda cevabım;

Dr.' a ameliyat masasını göstererek; " Dr. bey bu ne sizce "diye sordum, "tabiki ameliyat masası" ben cevaben;

"o sizin için öyle, benim için berber koltuğundan farkı yok" demiştim...

hatırlayabildiklerim bunlar...

Soyad entry uyumu :ka21:

Halı sahada bi insan azmanı tarafından ayak bileğim kırıldı.5-6 ay oldu anca kendime geldim.Aman diyim kendinizden cüsseli birini çalım manyağı yapmayın sonucu pek iyi olmuyo :)

Ayak bileğimden yediğim bıçak..

Veled iken araç arkasına takılıcam diye yaklaşık 25-30 metre yerde sürüklenme sonucunda 2 bacağımın ön tarafındaki tüm derileri kaybetme..

Daha da veled iken sünnette bitik..

Trafik kazası sonucunda gögüs kemiğinde eğrilme(ben kullanmıyordum, ön-sağ tarafta oturuyordum, eğrilmenin sebebi emniyet kemeri imiş )

Osgood – Schlatter Hastalığı ( ergenliğe ilk adımlarda çektim, 1 buçuk senede anca geçti, diz kapağının üstündeki kıkırdak ezilmesi imiş türkçesi)

Bide apandist ameliyatı sonunda çektiğim 2 hafta kadar süren şiddetli ağrı..

Aklıma gelenler bu kadar..

Ayak bileğimden yediğim bıçak..

Veled iken araç arkasına takılıcam diye yaklaşık 25-30 metre yerde sürüklenme sonucunda 2 bacağımın ön tarafındaki tüm derileri kaybetme..

Daha da veled iken sünnette bitik..

Trafik kazası sonucunda gögüs kemiğinde eğrilme(ben kullanmıyordum, ön-sağ tarafta oturuyordum, eğrilmenin sebebi emniyet kemeri imiş )

Osgood – Schlatter Hastalığı ( ergenliğe ilk adımlarda çektim, 1 buçuk senede anca geçti, diz kapağının üstündeki kıkırdak ezilmesi imiş türkçesi)

Bide apandist ameliyatı sonunda çektiğim 2 hafta kadar süren şiddetli ağrı..

Aklıma gelenler bu kadar..

Savaşı hangi ülke kazandı ??

Küçükken Sokak aralarında top oynarken orta kesmek için azimle koştuğum orta kesmeye hazırlanırken topun ayağımından kayması sonucu duvara vurup 3 parmağımın kırılması :D

Büyük Büyük Çok Büyük Dedem Osmanlı Sultanı Abdulaziz'in başpehlivanıymış...

Kırım'da bir güreşte bir Rus güreşçinin kolunu koparıp eline verince ; Kolkoparan Osman Pehlivan olarak ünlenmiş...

Soyad entry uyumu :ka21:

Geri
Üst Alt