Yasin Öztekin Galatasaray’da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Yasin Öztekin yetenekli ama biraz iq sorunu var . Anlık reaksiyon gösteremiyor . Biraz zeki olsaydı daha iyi yerlere gidebilirdi

Yasin'i, Yiğit Gökoğlan'la kıyaslayanlar eminim doğru dürüst izlememiştir bile. Bi kere Yiğit dediğiniz adamın hızlı koşmaktan başka bir numarası yoktu zaten. Yasin çok teknik bir oyuncu. Yasin'i illa biri ile kıyaslamak gerekirse, Engin Baytar tarzı bir oyuncu olduğunu söyleyebilirim. Engin'in kötü futbolcu olduğunu söyleyen olmaz herhalde. Biraz kafasını kullanabilseydi şu anda bile takımın banko oyuncusu olurdu.

Olcan, Sneijder, Bruma'nın tek alternatifi yoktu. Aydın, Emre ile olmaz zaten. Fazla para vermediysek iyi. Başakcıoğlu ve Mallı gibi adamlar varken bunu almak doğru değil sanki.

Valla Bilal Başakcıoğlu liginin kalitesi belli bu sebepten dolayı yanıltıcı oluyor genelde düşük seviye liglerde oyuncular boş alan çok buluyor ve yakın temas fazla olmuyor bu sebepten dolayı Amrabat gibi adamlar o tür liglerde Messi gibi gözüküyor yani yanıltıcı oluyor maalesef Galatasaray'da oynuyorsa bir oyuncu kapalı defans ve sert oyuna maaruz kalıcak buda çoğu oyuncuyu özel bir yeteneği yoksa pasifize ediyor. Mesela Amrabat İspanya'ya gidip geldiğinde bazı şeyler değişti örneğin bizde iken 1v1 yakın mücadelelerde kendini ya yere atar yada mücadelenin yarısında isyan edip bırakırdı son hazırlık maçlarında gördüğüm top için adeta savaşıyordu foul olduğu halde hakem düdüğüne kadar topu saklayıp bırakmıyordu. Mallı içinse Almanya ligi bizim ligimiz için ideal bir lig ama ne olur bilmem . Yasin Öztekin'e gelirsek eğer Gençlerbirliği'ndeki o eski performansını yakalarsa ki geçen sene Erciyes'te yakalamış gibi bize çok katkı sağlayacaktır.

Tıpkı bir yiğit gökoğlan, furkan özçal transferi.

Göreceksiniz Yasinde 1-2 maç dışında forma giyemeyecek ve biz ödediğimiz 2.5 milyon euro ve eminimki yaptığımız kazık bir sözleşme ile Yasini seneye kiraya bile gönderemeyeceğiz.

Furkan bonservissiz geldi bunu hatirlatmak isterim.

senin gibi pollyannaları yasaklasınlar 2.5 milyon Euro senelik en az 1.5 milyon Euro verirler hepsi çöpe gittikten sonra oynasa nolur elinde on tane yasin edicek adamlar var yasin nedir yahu emre çolağı oynatırım yine bu adamı oynatmam 2 maça çıkıp ıslıklandımı bi daha kadroya giremez doğru söyleyenler neden size batıyor bi söylermisin herkes senin gibi klübün parasının vizyonunun hiç edilmesini seyretmek zorundamı

Takımında hiç izlemediğin oyuncuyu gelir gelmez yerin dibine batırarakmı göstermek gerekir taraftarlığı. Hadi uza ukala velet

bu adama verilecek 1 milyon eurodan fazlası zarar..seneye kakalayacak takım ararız..hiç hoşlanmadım bu transferden..

Yasin yerli piyasadında değerli bir isim bence. Beğendiğim bir oyuncu oyun zekası ve tekniği iyi. Kanatları sağlama aldık bu sene.

İnşaallah yanılırım ama seneye elden çıkarmak çin uğraşacağımız adamlardan biri olur.

Yasin hızıyla oynuyor,oyun görüşü zayıf,şutları iyi.

Arda hızlı değil,oyun görüşü iyi,şutları zayıf.

Hatta tam zıt demeliyim 2 oyuncuya:)

Bende şöyle benzetiyorum. Hızı iyi evet ama hızından ziyade topu durdurarak rakibinin hamlesini bekleyerek oynuyor. Arda'da böyleydi. Ama tabi bunu Arda gibi iyi yapamıyor. Hızı sadece boş koşularda işe yarıyor.

süperlig ortalamasında bir anadolu takımı için iyi galatasaray gibi bir takım için vasat bir transfer. çoğu arkadaş yazdığı gibi engin baytarın benzeri ondan biraz daha az teknik ama çok daha az psikopatı diyelim. ligde bu sene 10-15 maçta süre alır 3-4 gol 2-3 de asist yapar. bunun için 2.5 milyon euro vermeye değermiydi bilemiyorum. zaten 1-2 sene sonra 30 yaşına gelip bedavaya andolu takımlarına gider. Ancak, bizim hala bir sol/sağ bek eksiğimiz var. elimizdeki parayı bu transferlerle çar çur etmek bana pek mantıklı gelmedi. Hayırlısı olsun.

Ts'da tutmayan bir oyuncunun bizde tutacagını düsünmüyorum. Hedeflerimizin altında bir transfer.

Yönetim cok caresiz. Kaliteli oyuncu alamıyorlar, dolayısıyla transfer olsun diye Yasin gibi Anadolu'dan 2-3 topcu daha götürüp taraftarın bir nebze gazını alacaklar.

Her aldigimiz oyuncu As kadro icin olamaz.....birazda bunu dusunun....kadro derinligi cok önemli.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt