Yasin Öztekin Süresiz Kadro Dışı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşte sınıktı burda defalarca Drogba tepki gösterdi oyundan çıkmasına Poldi kenarda su şişeleri tekmeledi Burak resmen taraftarla kavgalaştı Selçuk formayı atıp kaçtı bunlara kimsenin sesi çıkamıyor zavallı Sinan ilk hatasında kesilir Yasin ilk çıkışında süresiz kadro dışı bırakılır

Ben Yasin'i savunmuyorum bizim takımdaki çifte stanart'dan bahsediyorum

Doğru karar.Ve kararında arkasında durulması gerekir.Ne demek ekmek yediğin takımın formasını yere atmak.Eğer bu kararın arkasında durulmazsa ileride olacak olaylara yol olur.Sonra hangi futbolcu olursa olsun tınlamaz.

Profesyonel futbolcularımızdan Yasin Öztekin, Adanaspor maçında oyundan çıkarken sergilediği disiplinsiz davranışlar nedeniyle bugünden sonra U21 takımımızla çalışacaktır. Yasin Öztekin'e verilecek maddi ceza ise yönetim kurulu toplantısında belirlenecektir

Feldkamp'tan sonra ilk kez oyuncuya dayali düzene son verdik

Tebrikler riekerink

Kovulmus herif, devre arasi satilacak buyuk ihtimal. Alt yapidaki Kerem e sans dogdu.

kupa maçında attığı gol ve 3 kişiyi rahatça çaılmlayıp kendini robben sanmasının gerçek lig maçında işe yaramadığının anlaşılması sonucunda tepkisel olarak dışa vurma hadisesi

Karar doğru. Bu diğer oyunculara da bir mesaj. Buldular Riekerink gibi efendi bir adamı, her türlü artistlik yapıyorlar. Birisi yedek kaldı diye küser, diğeri su şişesini tekmeler. Akıllı olsunlar. Burası Galatasaray. Hoca kim olursa olsun kararlarına saygı göstermek zorundalar. Hatta keşke Hamit denilen o at hırsızı kılıklı adamı da kadro dışı bıraksalardı.
Yasin'e o kadar da ihtiyacımız yok aslında. Onun yaptıklarını 3 aşağı, 5 yukarı Sinan da yapıyor. Sinan'ı kazanmamız daha faydalı olur.

CwF8355WYAAdjU-.jpg:large

Doğru karar.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İşte sınıktı burda defalarca Drogba tepki gösterdi oyundan çıkmasına Poldi kenarda su şişeleri tekmeledi Burak resmen taraftarla kavgalaştı Selçuk formayı atıp kaçtı bunlara kimsenin sesi çıkamıyor zavallı Sinan ilk hatasında kesilir Yasin ilk çıkışında süresiz kadro dışı bırakılır

Ben Yasin'i savunmuyorum bizim takımdaki çifte stanart'dan bahsediyorum

Yuzde yuz katiliyorum ,sen oyunculara para cezasi veriyorsun uygulayamiyorsun , sen benzer davranisi yapan birine ceza verip otekini gormezden geliyorsun , podolski ,selcuk, sneijder veya drogba .. onlar yapmadilar mi benzer seyleri ?

sen kendini ronaldo mu saniyorsun denmis , orasi bir oyuncu toplulugu , ronaldo da yapsa cem paul de yapsa kurallar kuraldir , ayni isletilir

yasin in cani cehenneme umrumda degil ama sen yasin uzerinden baskalarina goz dagi verirken , daha once ayni muameleyi yapamadigin hatirlandiginda onlari daha da simartirsin , "gucumuz size yetmiyor" demis olursun

girin podolskiden hamzaya tepki , burak yilmaz oyundan cikarken diye yazin google a , gorun kimler neler yapmis ... basaksehir macinda muthis oynayan bruma benzer bir hareket yapsin fener maci oncesi kadro disi birakirsan delikanlisin derim yonetime ..

Hamit'in durumu farkliydi beyler takimin önünde hocadan özür dilemisti

Belli ki Yasin geri adim atmamis

Doğru karar. Devre arası satılıp yerine Bilal Başacıkoğlu'nu alırsak çok güzel iş yapmış oluruz.

Hocaya yapılan tepki ile Galatasaray formasının yere atılmasını aynı kefeye koymak. Bu kafayı istiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt