Yasin’in Menajeri: ''Galatasaray sevdasından 500 bin Euro cebinden para ödedi''

gideceğini anladıbaşladı konuşmayaa vayy be

Bunların hiçbirini takımda tutmamak lazım. Önüne gelen 1 milyon euro alıyor. Sanki küçük bir paraymış gibi lak lak yapıyor herkes. Ne olcak 1 verelim gitsin diyenlerde futbol ve ekonumi konuşuyorlar işte.

Bunların hiçbirini takımda tutmamak lazım. Önüne gelen 1 milyon euro alıyor. Sanki küçük bir paraymış gibi lak lak yapıyor herkes. Ne olcak 1 verelim gitsin diyenlerde futbol ve ekonumi konuşuyorlar işte.

1300 lira para 700 lira kira ile yaşama muhtaç edecen bak bakalım 1m euroya laf edebiliyor mu.Doyumsuz aç gözlü hepsi

Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez desek daha doğru.
Ki yasin kalibresinde birinin Galatasaray da oynamaei için evet para vermeli.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir yanlisi baska bir yanlis hamle ile duzeltemeyiz. Yasin 1 milyon euro aliyorsa dua etsinki o parayi bizde alabiliyor, Trabzon da 200.000 Euro ya oynadigini unutmasin.
Digerleri de asiri fazla aliyor, Hamit zaten sezon sonu yolcu onu o yuzden konusmanin anlami yok.

Ama Sabri 1.8 aliyorsa burada 1 milyon euro fazlalik var, Tarik Camdal icin de gecerli bu. Umut da artik max 1 milyon euro ya oynamali. Olcan denen adam normalde 800.000 Euro ya oynamali.

Ne zaman biz bu maaslari normal seviyeye cekebilirsek iste ozaman Yasin gibi adamlarin cakal menajeri de konusacak yer bulamaz.

Eğer bu yasin bu kadar konuşmaya rağmen kadroda tutulursa bende 1 kuruş para harcamam kulübe + digi falanda almam yeter ulan bu kadar serefsiz beslemek zorundamıyız biz divandaki bunaklar yetmiyomuş gibi götü boklu oyuncular bide çıkıyo başımıza.

alper baskan ayni seyi soyluyoruz iste aslinda ,ali veli ,veli ali diyoruz

sabri ,umut yanlis diyorsun da adamlar aldi parayi coktan , ona ne yapacaksin mevzu bu

yasin de oyun oynanirken kural degistirilmez diyor , cunku o imzayi sabri ile birlikte atarken ikisi de 1 alacakti , 1 sene sonra sabri oldu 2

alper baskan ayni seyi soyluyoruz iste aslinda ,ali veli ,veli ali diyoruz

sabri ,umut yanlis diyorsun da adamlar aldi parayi coktan , ona ne yapacaksin mevzu bu

yasin de oyun oynanirken kural degistirilmez diyor , cunku o imzayi sabri ile birlikte atarken ikisi de 1 alacakti , 1 sene sonra sabri oldu 2
Iste o yuzden bu sezon biter bitmez bu sozlesmelerde duzeltmeye gidecen, yardimci olmayani kovacaksin yani satilik listesine koyacan. Digerleri de maasinda indirime gidecek.
Yasin de kusura bakmasin oncekileri fazla aldi diye ona da biraz daha verelim mantalitesi yoktur bu camia da artik. Begenmiyorsa kapi orada dersin, yoksa kalir ayni maas ile 2 yil daha sozlesmesini uzatir ve oynamaya devam eder.

Zaten 2 sene sozlesmesi var ,uzatmalik durumu yok . Digerlerini de ancak sozlesmesi biterse kovabilirsin , aksi takdirde taahhut ettigin ucreti odemek zorundasin

Yasin'e denecek şey çok basit.

"Yasin, 2 sene sözleşmen var ve düzelme yapmayı planlamıyoruz. Tam aksine takım içerisinde genel bir maaş indiririm planlıyoruz. Bizim düşüncemiz bu. Ama sen dersen ki illa zam yapın, yoksa sıkıntı çıkarırım. O zaman seni kadro dışı bırakacağız ve takımla ilişkini keseceğiz. Ya da paşa paşa oynamaya ve paranı almaya devam edeceksin. Make your choise aslanım. Karar senin."

Kurulacak cümle bu kardeşim. Bunu diyebilecek omurgalı bir yönetici yok mu koskoca kulüpte?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Çıkmasa vallahi gol atacakmış lan bidon geçen hafta pas verseydin 2 puanımız daha olacaktı bizim.

bak-tam-surdan-siktir-git_1053234.jpg

bu denebilir gokhan , ama 2 senelik parasini bos yere odemis oluruz , 2,2 milyon euro civarinda o da

Ben yasine kiziyorum , yonetime daha cok kiziyorum ama foruma da kiziyorum .. Yahu biz degil miyiz sabri umut olcan gibiler diye yakinan , e adamlar 2 milyon aliyorlar yasin 1 .

o zaman yasin de ister abi kizamazsin .. cikar yonetimin karsisina ,onlara 1 bana da 1 verirken tamamdim , ama sen onlari gittin 2 ye cikardin , ben ne olacagim der

bugun sabriyi 1 e indirebiliyorsan yasin de afedersin esek gibi susar , indir o zaman digerlerini de
Sacmalik. Kulup zaten kotu durumda, indirim her futbolcudan bekleniyor. Ama sozlesmeler yuzunden elimiz kolumuz bagli. Yanlislari duzeltemiyoruz diye yanlislara yanlis mi ekleyecegiz? Begenmiyosa gitsin.

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

iyi de maaşları yukarı çekerek düzeltemezsin bu işi. komple düzenleme getirilmeli. Yasin evet diğerlerinden az kazanıyor. Fiyat performansa bakarsak bedava oynuyor. Ama aslında Yasinin aldığı ücret normal. Diğerlerininki çok yüksek.

İşte benimde söylemek istediğim o hakedene hakettiği parayı verirsen kimse sesini çıkarmaz.Ancak oynamayıp yatan adamlara sahada en azından mücadele gösterip iyi yada kötü oynayabilen birinden daha çok para verirsen adamda haklı olarak yatanların aldığı kadar para almayı hakettiğini etrafına söyler.

Ben zam yapilsin demiyorum ki , fakat bu durumda da yasin 2 sene "madem 1 milyon , al sana 1 milyonluk oyun" diyecek , yatacak , olacagi soyluyorum ,savundugumdan degil

İşte benimde söylemek istediğim o hakedene hakettiği parayı verirsen kimse sesini çıkarmaz.Ancak oynamayıp yatan adamlara sahada en azından mücadele gösterip iyi yada kötü oynayabilen birinden daha çok para verirsen adamda haklı olarak yatanların aldığı kadar para almayı hakettiğini etrafına söyler.
Oo nejat şöyle iki küfür patlatta keyfimiz yerine gelsin.

Geri
Üst Alt