- 31 Ağustos 2010
- 10.404
- 47
- 353
gideceğini anladıbaşladı konuşmayaa vayy be
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunların hiçbirini takımda tutmamak lazım. Önüne gelen 1 milyon euro alıyor. Sanki küçük bir paraymış gibi lak lak yapıyor herkes. Ne olcak 1 verelim gitsin diyenlerde futbol ve ekonumi konuşuyorlar işte.
100 kere okudum yine anlayamadım..Sizin gelmişinizi geçminizi...
Iste o yuzden bu sezon biter bitmez bu sozlesmelerde duzeltmeye gidecen, yardimci olmayani kovacaksin yani satilik listesine koyacan. Digerleri de maasinda indirime gidecek.alper baskan ayni seyi soyluyoruz iste aslinda ,ali veli ,veli ali diyoruz
sabri ,umut yanlis diyorsun da adamlar aldi parayi coktan , ona ne yapacaksin mevzu bu
yasin de oyun oynanirken kural degistirilmez diyor , cunku o imzayi sabri ile birlikte atarken ikisi de 1 alacakti , 1 sene sonra sabri oldu 2
Sacmalik. Kulup zaten kotu durumda, indirim her futbolcudan bekleniyor. Ama sozlesmeler yuzunden elimiz kolumuz bagli. Yanlislari duzeltemiyoruz diye yanlislara yanlis mi ekleyecegiz? Begenmiyosa gitsin.Ben yasine kiziyorum , yonetime daha cok kiziyorum ama foruma da kiziyorum .. Yahu biz degil miyiz sabri umut olcan gibiler diye yakinan , e adamlar 2 milyon aliyorlar yasin 1 .
o zaman yasin de ister abi kizamazsin .. cikar yonetimin karsisina ,onlara 1 bana da 1 verirken tamamdim , ama sen onlari gittin 2 ye cikardin , ben ne olacagim der
bugun sabriyi 1 e indirebiliyorsan yasin de afedersin esek gibi susar , indir o zaman digerlerini de
iyi de maaşları yukarı çekerek düzeltemezsin bu işi. komple düzenleme getirilmeli. Yasin evet diğerlerinden az kazanıyor. Fiyat performansa bakarsak bedava oynuyor. Ama aslında Yasinin aldığı ücret normal. Diğerlerininki çok yüksek.
Oo nejat şöyle iki küfür patlatta keyfimiz yerine gelsin.İşte benimde söylemek istediğim o hakedene hakettiği parayı verirsen kimse sesini çıkarmaz.Ancak oynamayıp yatan adamlara sahada en azından mücadele gösterip iyi yada kötü oynayabilen birinden daha çok para verirsen adamda haklı olarak yatanların aldığı kadar para almayı hakettiğini etrafına söyler.