Yasin’in Menajeri: ''Galatasaray sevdasından 500 bin Euro cebinden para ödedi''

Hayir lutfen , forumda kufur olmasin , gercekten klubu ve sizleri cok sevmesem bazen dayanamiyorum . Kufur yok beyler , rica .

Beseri sermayesi yuksek, entellektuel doygunluga erismis elit bireyler olarak davranalim birbirimize , kalite herkese lazim , lutfen .

Ne diyon allasen.10 kere okudum yine anlamadım.

Sunu diyorum , yasine zam yapilmasin , fakat kendisiyle benzer zamanlarda ayni ucretten sozlesme yapilan oyunculara daha ileride arttirim yapildigi icin , yasin de bu beklentide

bu beklentisi doyurulmadigi takdirde o da kalan 2 senesinde "alin size 1 milyon euroluk oyun bu kadar" tafrasinda olacak .. dedigim bu

Menajere bak cin olmadan adam carpiyor. Yasin'i tanimasak Neymar zannedecegiz.

Hayir lutfen , forumda kufur olmasin , gercekten klubu ve sizleri cok sevmesem bazen dayanamiyorum . Kufur yok beyler , rica .

Beseri sermayesi yuksek, entellektuel doygunluga erismis elit bireyler olarak davranalim birbirimize , kalite herkese lazim , lutfen .

Kulubu ve sizleri çok sevmesem derken daha açık konuşmanı bekliyoruz evet.

İşte benimde söylemek istediğim o hakedene hakettiği parayı verirsen kimse sesini çıkarmaz.Ancak oynamayıp yatan adamlara sahada en azından mücadele gösterip iyi yada kötü oynayabilen birinden daha çok para verirsen adamda haklı olarak yatanların aldığı kadar para almayı hakettiğini etrafına söyler.

Kime ne söylerse söylesin o bizi bağlamaz da bu maaş işini kontrol altına almak lazım. Birçoğu haketmediği ücretleri alıyor. Ama dengelemek için de yukarı çekmek olmaz. Aşağı çekerek dengeleyebiliyorlarsa dengelesinler. Diğer türlü bugün Yasin ister, yarın Sinan Gümüş ister, Emre Çolak 3 maç parladı mı ister. Sonu yok yani bu işin

Sunu diyorum , yasine zam yapilmasin , fakat kendisiyle benzer zamanlarda ayni ucretten sozlesme yapilan oyunculara daha ileride arttirim yapildigi icin , yasin de bu beklentide

bu beklentisi doyurulmadigi takdirde o da kalan 2 senesinde "alin size 1 milyon euroluk oyun bu kadar" tafrasinda olacak .. dedigim bu

kel alaka
bi kere olcan ve umut bizde tek sözleşme yaptı, o da transfer olurken
ikisinin de yasinden daha yüksek yıllık ücretle gelmesi normal
sabriyle karşılaştırabiliriz salt, karşılaştıralım
sabrinin geçen sene sözleşmesi bitiyordu ve yeni sözleşme yapıldığı için zam aldı
yasinin daha sözleşmesi devam ettiğinden yeni sözleşmeye gerek yok, zaten bu sene bok gibi oynadı
geçen sene de aynı sabri gibi ilk devre takımla alakası yokken ikinci yarı 11e girdi. onun da sabri gibi sözleşmesi bitiyor olsa, o da zam alırdı
her yarım sene top oynayana sözleşme yenilenirse işimiz var

Sana patron deseki senden 3 milyar maaşını 1 milyara düşürüyorum dese ne derdin acaba razı olur muydun.

Sozlesme suresi devam ederken uzatilip zam alanlar oldu ama , o degilse selcuk aldi burak aldi

Bunlarin sozlesmeleri devam ediyordu uzatma yapilip zam aldiklarinda .. umut sabri isimlerinde yanlis hatirliyor olabilirim , sanki sabri devam ediyor ve 1 yil kalmisken 1+1 uzatildi gibi kalmis aklimda

Yanlissam duzeltmis oldun , dogrudur

Sana patron deseki senden 3 milyar maaşını 1 milyara düşürüyorum dese ne derdin acaba razı olur muydun.

Bana neden bunu sordun ? Bu soruyu feda uygulasinlar diyenlere yoneltmen lazim cunku ben sozlesmelere sadakatten yana yazi yazarim her zaman

Alinti yaptigin mesajimdan nasil bunu cikardin ki ?

Sozlesme suresi devam ederken uzatilip zam alanlar oldu ama , o degilse selcuk aldi burak aldi

Bunlarin sozlesmeleri devam ediyordu uzatma yapilip zam aldiklarinda .. umut sabri isimlerinde yanlis hatirliyor olabilirim , sanki sabri devam ediyor ve 1 yil kalmisken 1+1 uzatildi gibi kalmis aklimda

Yasinin menajeri olsan anca bu kadar savunurdun helal olsun

Kardeş avatarınla beraber senden süphelendim birde şu yazılarını değiştir yahu almancı mısın nesin.

Yasini savunmuyorum ki , bir oyuncunun , is ahlaki geregi kendi imza attigi sozlesmeye arttirim talep etme hakki ,ya da bu yapilmazsa bilerek tafra ve performans dusuklugu gosterme haddi yoktur

Fakat etrafinda gordugu uygulamalardan sikayet etme hakki vardir .. Selcuk ve Burakla tam olarak hangi tarihte sozlesme uzatildigini hatirlamiyorum , ama muhtemelen o an yasin yoktu takimda , fakat beraber calistigi bazi kisilere sozlesmeleri daha bitmeden zamli sekilde uzatma yapilirsa

veya hayrinin dedigi gibi sozlesmesi bittigi takdirde yapilan uzatmalarda ciddi zam verilirse , yasine ise "sana yok" denirse o da performansini zorlamaz

savunmuyorum , fakat olacagi budur diyorum

Bana neden bunu sordun ? Bu soruyu feda uygulasinlar diyenlere yoneltmen lazim cunku ben sozlesmelere sadakatten yana yazi yazarim her zaman

Alinti yaptigin mesajimdan nasil bunu cikardin ki ?

Sinancım anladığım kadarıyla bundan bahsettin birde kulubu sevmiyorum dedin ne demek istedin şimdi.

Geri
Üst Alt