- 6 Şubat 2017
- 11.942
- 30.175
- 438
Adamsın !!
Gerçekten istiyorsan yaz. İstemiyorsan beni test etme. Kırıcı olurum!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamsın !!
Ulan dedim bu manyak niye kendi kendini etiketlemiş sonradan farkettim
Şerbetsiz yolla akıl edemezsin sen şimdi bunu hamur olmuş künefe yollarsın adama.Adresini özelden yaz. Ya da evine en yakın yurtiçi kargo şubesini söyle gider kendin alırsın. Bu şekilde beni salarsın artık inşallah.
Şerbetsiz yolla akıl edemezsin sen şimdi bunu hamur olmuş künefe yollarsın adama.
İstiyorum yav, Hatay'da künefe yeme şansım olmadı hiç.
Künefeyi yolladığımda da Hatay'da yemiş olmayacaksın ki; İstanbul'da Hataylı'dan künefe yemiş olacaksın.
Adres ver ulan!
Umarım bu adres istemeyi tehdit olarak algılayıp ceza vermezsiniz manyak adminler!
Sende çok zekisin kardeşim helal olsun. Allah bilir bozulabilir paket kategorisinde yollayacaksındır, bu zekaya bu yaraşır. Kargo parasını da sen öde ha 100'e yakın tutar heralde soğuk zincir 1 kg ağırlık.Abi çıldırdın mı! Tabii ki öyle yaparım. Burada dondurulmuş, hediyelik künefe satıyorlar. Çok ukalasın abi çok. . .
Sende çok zekisin kardeşim helal olsun. Allah bilir bozulabilir paket kategorisinde yollayacaksındır, bu zekaya bu yaraşır. Kargo parasını da sen öde ha 100'e yakın tutar heralde soğuk zincir 1 kg ağırlık.
Künefe diye hıyar yollar mı abi senceSende çok zekisin kardeşim helal olsun. Allah bilir bozulabilir paket kategorisinde yollayacaksındır, bu zekaya bu yaraşır. Kargo parasını da sen öde ha 100'e yakın tutar heralde soğuk zincir 1 kg ağırlık.
Banada yolla o zaman.Bozulmaz efendim. Bir gün boyunca açıkta kalsa da bozulmaz. Zaten KTV beni biliyor. Tembelin tekiyim. Alıp göndermek için nereden baksan bir iki hafta geçer. Havalar da soğumuş olurYurtiçi Kargo VIP ile gönderirim ayrıca ertesi gün sabah elinde olur.
Banada yolla o zaman.
Tavacı recep'in irmik helvasından iyi olduğunu sanmıyorum ama bakacağız tabiSen geleceksin zaten buraya! Hayatın boyunca yemediğin lezzette irmik helvası yedireceğim sana abi. Künefeyi salla.
Tavacı recep'in irmik helvasından iyi olduğunu sanmıyorum ama bakacağız tabiŞaka yapmıştım zaten, künefe yapmaya ne var buzlukta 1 kilo künefe peyniri var 3 ay önce falan almıştım kışın yaparım diye ama şekeri bırakınca ortada kaldı.
![]()