Yayın Krizi Devam Ediyor! (Kriz Çözüldü)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İstiyorum yav, Hatay'da künefe yeme şansım olmadı hiç.

Künefeyi yolladığımda da Hatay'da yemiş olmayacaksın ki; İstanbul'da Hataylı'dan künefe yemiş olacaksın.

Adres ver ulan!

Umarım bu adres istemeyi tehdit olarak algılayıp ceza vermezsiniz manyak adminler!

Abi çıldırdın mı! Tabii ki öyle yaparım. Burada dondurulmuş, hediyelik künefe satıyorlar. Çok ukalasın abi çok. . .
Sende çok zekisin kardeşim helal olsun. Allah bilir bozulabilir paket kategorisinde yollayacaksındır, bu zekaya bu yaraşır. Kargo parasını da sen öde ha 100'e yakın tutar heralde soğuk zincir 1 kg ağırlık.

Sende çok zekisin kardeşim helal olsun. Allah bilir bozulabilir paket kategorisinde yollayacaksındır, bu zekaya bu yaraşır. Kargo parasını da sen öde ha 100'e yakın tutar heralde soğuk zincir 1 kg ağırlık.

Bozulmaz efendim. Bir gün boyunca açıkta kalsa da bozulmaz. Zaten KTV beni biliyor. Tembelin tekiyim. Alıp göndermek için nereden baksan bir iki hafta geçer. Havalar da soğumuş olur :asd: Yurtiçi Kargo VIP ile gönderirim ayrıca ertesi gün sabah elinde olur.

Yayın yoksa forumdan takip edeceğim ama forumda da sürekli kesilen bir yayın var.

BERkayeKİN

Künefe diye hıyar yollar mı abi sence :D
37d3fad3afa38f30c94e5f5a6172b804.Jpeg

Bozulmaz efendim. Bir gün boyunca açıkta kalsa da bozulmaz. Zaten KTV beni biliyor. Tembelin tekiyim. Alıp göndermek için nereden baksan bir iki hafta geçer. Havalar da soğumuş olur :asd: Yurtiçi Kargo VIP ile gönderirim ayrıca ertesi gün sabah elinde olur.
Banada yolla o zaman.

Sen geleceksin zaten buraya! Hayatın boyunca yemediğin lezzette irmik helvası yedireceğim sana abi. Künefeyi salla.
Tavacı recep'in irmik helvasından iyi olduğunu sanmıyorum ama bakacağız tabi :) Şaka yapmıştım zaten, künefe yapmaya ne var buzlukta 1 kilo künefe peyniri var 3 ay önce falan almıştım kışın yaparım diye ama şekeri bırakınca ortada kaldı. :D

Tavacı recep'in irmik helvasından iyi olduğunu sanmıyorum ama bakacağız tabi :) Şaka yapmıştım zaten, künefe yapmaya ne var buzlukta 1 kilo künefe peyniri var 3 ay önce falan almıştım kışın yaparım diye ama şekeri bırakınca ortada kaldı. :D

Üç ay önce aldığı künefelik peynirle (ki o da çakmadır) künefe yapacak olan adam bana lezzet dersi veriyor. Tey allahım.

İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt