- 26 Ocak 2021
- 35.811
- 34.424
- 2.233
Giderek farki acmisim demekki sonlar da evetDostlar, Rekor puan var demiştim, puan tablosu aynen şu şekilde duruyor.
Ekli dosyayı görüntüle 292104

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Giderek farki acmisim demekki sonlar da evetDostlar, Rekor puan var demiştim, puan tablosu aynen şu şekilde duruyor.
Ekli dosyayı görüntüle 292104
Kaldırmış geliyor abiHata olmasın grafikte çük gibi uzamış biri…
Levent Yuksel kazanacak gibi duruyor. Hic te sevmedigim bir sarki.En alttakini daha çok merak ettim
Kendi aralarında şike yapan yerli tayfanın aralarında puanları dağıtırken gösterdikleri tepkiyi şöyle hayal ediyorum
Bende sevmem açıkçası ayrıca böyle bir rekor kırması imkansızLevent Yuksel kazanacak gibi duruyor. Hic te sevmedigim bir sarki.
Şu şarkıların çoğuna ben 12 verirdim normal şartlardaAbi bundan sonra yerli yabancı olarak ayrılacak, karman çorman oylama , bazı şarkılara yazık oluyor
Sana 12 verdim goruyorsunDur dostum nazar değdirme ama 90lar üstadı olduğumu söylemiş miydm hiç sana?
Bana söylese 12 puan verirdim , şikeyi başkaları ile yaptıysa çok şaşırırımAbi @Ali Rıza DEMİR agabey bu yarismaya çok heyecan yapmıştı adam ortalıkta yok bir haftadır Eurovision diyor başka bir şey demiyordu
Normal, geçenki yarışmada da Netenyahuspor, Fener Marşı yarışmıştı burada da Göztepe Marşı.Levent Yuksel kazanacak gibi duruyor. Hic te sevmedigim bir sarki.
Abi 90 lardan orta sınıf her bir şarkı 12lik zatenŞu şarkıların çoğuna ben 12 verirdim normal şartlarda![]()
Abi 90 lardan orta sınıf her bir şarkı 12lik zatenŞu şarkıların çoğuna ben 12 verirdim normal şartlarda![]()
Abi Hakan Peker almış Michael Jacksonu Celine Dionu kucağında gezdiriyor böyle mantık yokAbi bundan sonra yerli yabancı olarak ayrılacak, karman çorman oylama , bazı şarkılara yazık oluyor
@Aras Şimşek Aras'ım burda sana 1 mesaj vermiştim 11 Puan Hayırlı Olsun1 Puan verdim diye hatırlıyom![]()