Mehmet Zincir
Aslan Üye
- 30 Ağustos 2009
- 8.379
- 1
- 1.333
Cevap: #25 Yekta Kurtuluş
adam hasta Galatasarayli tipki bizim gibi umarim hagi oynatir
adam hasta Galatasarayli tipki bizim gibi umarim hagi oynatir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4 milyon der kenara cekilirim. klasik türk altyapi ürünü. yani altyapisiz bir oyuncu.
futbol zekasi sifir sabri keyfi catinca oynuyan arda bey bitmis ayhan ve yanindan rakip gecince yikilan emreylemi rakibe top göstermicez güldürmeyin adamiYekta, Culio ikilisi orta saha için süper. Ama Kazım ve Cana ile yanyana oynamaları büyük şanssızlık. Cana ve Kazım'ın orta sahaya bir katkıları yok. Kazım forvetten başka bir yerde oynayamaz. Yekta, Culio, Emre Çolak, Ayhan, Sabri, Arda gibi isimler yanyana oynamalıdır orta sahada. Bu şekilde rakibe top göstermeyiz.
![]()
N'olur maçları canlı izle..
Digiturk güzel tarifeler uyguluyor..
bu rezil takimin bile her macini izliyorum. düsün nasil hasta Galatasarayliyim. 2000 yilindan beri kacirdigim mac sayisi 10'u gecmez. ayrica avrupa liglerini, 15-16 yas seviyesine kadar bir ton genc yetenek takip ediyorum. yani futbolcunun kalitelisini, az kalitelisini, vasatini cok iyi ayirt edebiliyorum inan. Yekta kötü bir oyuncu degil. ama bize sinif atlatacak, hele hele 4 milyon edecek oyuncu asla degil. kosuyor, deniyor, savasiyor ama futbol bilgisi düsük. buda altayapi sorunu tabii. mesela Cenk Tosun'a bakiyorsun. adam kosacagi yeri biliyor, topu atacagi yeri biliyor, her topu ezmiyor. niye?? adam altyapi almis. ama bu farki Sezgin gibiler göremez. cünkü futboldan zerre anlamazlar.