# Yekta Kurtuluş

Cevap: #25 Yekta Kurtuluş

adam hasta Galatasarayli tipki bizim gibi umarim hagi oynatir

Maçın açık ara yıldızı olacak, mükemmel bir performans sergileyecek.

Bu mesajı da kayıtlara düşsün diye buraya not ediyorum.

İlk yarı müthişti ama ikinci yarı sağ açık oynayınca performansı düştü.

Genel manada ne kadar iyi olduğunu Ayhan girince fark ettim. Kral adamsın

Bu maç bir gol atmasını bekliyordum, kısmet olmadı.

Çok heyecanlıydı. Kritik birkaç pasın şiddetini ayarlayamadı. Daha iyi olacak. Seviyoruz.

aslan gibi oynadi

heryerdeydi

ozermi buyuk yildizmis

peh

ozerle top diye oynar yekta

4 milyon der kenara cekilirim. klasik türk altyapi ürünü. yani altyapisiz bir oyuncu.

mevcut galatasaraylı oyuncular arasında, o giydiği formanın ne demek olduğunu en iyi bilen kişi.ama en büyük şanssızlığı, önünde ayhan akman gibi süper!!! yetenekli bir orta saha oyuncusu olması.devamlı oynarsa daha iyi olacak.

Su anki imaji onu Arda gibi cok siradanlastiriyor. Djibril Cisse gibi bir imaj cok yakisirdi kendisine. Marka olarakta biraz daha on plana cikardi. Kafasinin yesil olmasina gerek yok tabi.

djibril-cisse_1251072c.jpg

kaliteli topcu

isleyen bir takimda cok is görür

40 yıllık Cimbomlu gibiydi helal olsun.

Ve Ayhan'ı top diye oynar bu adam.

Yekta, Culio ikilisi orta saha için süper. Ama Kazım ve Cana ile yanyana oynamaları büyük şanssızlık. Cana ve Kazım'ın orta sahaya bir katkıları yok. Kazım forvetten başka bir yerde oynayamaz. Yekta, Culio, Emre Çolak, Ayhan, Sabri, Arda gibi isimler yanyana oynamalıdır orta sahada. Bu şekilde rakibe top göstermeyiz.

Yekta, Culio ikilisi orta saha için süper. Ama Kazım ve Cana ile yanyana oynamaları büyük şanssızlık. Cana ve Kazım'ın orta sahaya bir katkıları yok. Kazım forvetten başka bir yerde oynayamaz. Yekta, Culio, Emre Çolak, Ayhan, Sabri, Arda gibi isimler yanyana oynamalıdır orta sahada. Bu şekilde rakibe top göstermeyiz.
futbol zekasi sifir sabri keyfi catinca oynuyan arda bey bitmis ayhan ve yanindan rakip gecince yikilan emreylemi rakibe top göstermicez güldürmeyin adami

:D :D

N'olur maçları canlı izle..

Digiturk güzel tarifeler uyguluyor..

bu rezil takimin bile her macini izliyorum. düsün nasil hasta Galatasarayliyim. 2000 yilindan beri kacirdigim mac sayisi 10'u gecmez. ayrica avrupa liglerini, 15-16 yas seviyesine kadar bir ton genc yetenek takip ediyorum. yani futbolcunun kalitelisini, az kalitelisini, vasatini cok iyi ayirt edebiliyorum inan. Yekta kötü bir oyuncu degil. ama bize sinif atlatacak, hele hele 4 milyon edecek oyuncu asla degil. kosuyor, deniyor, savasiyor ama futbol bilgisi düsük. buda altayapi sorunu tabii. mesela Cenk Tosun'a bakiyorsun. adam kosacagi yeri biliyor, topu atacagi yeri biliyor, her topu ezmiyor. niye?? adam altyapi almis. ama bu farki Sezgin gibiler göremez. cünkü futboldan zerre anlamazlar.

bu rezil takimin bile her macini izliyorum. düsün nasil hasta Galatasarayliyim. 2000 yilindan beri kacirdigim mac sayisi 10'u gecmez. ayrica avrupa liglerini, 15-16 yas seviyesine kadar bir ton genc yetenek takip ediyorum. yani futbolcunun kalitelisini, az kalitelisini, vasatini cok iyi ayirt edebiliyorum inan. Yekta kötü bir oyuncu degil. ama bize sinif atlatacak, hele hele 4 milyon edecek oyuncu asla degil. kosuyor, deniyor, savasiyor ama futbol bilgisi düsük. buda altayapi sorunu tabii. mesela Cenk Tosun'a bakiyorsun. adam kosacagi yeri biliyor, topu atacagi yeri biliyor, her topu ezmiyor. niye?? adam altyapi almis. ama bu farki Sezgin gibiler göremez. cünkü futboldan zerre anlamazlar.

Yerli kalitesinin yerlerde süründüğü bir takımımız olduğu için Yekta Türkiye'de Galatasaray formasını giyebilecek kapasitede bence,o yüzden Yekta ilk 11 veya yedek kadronda mutlaka olmalı,ama bu adam kanatta oynayamaz şahsi görüşüm bu adam çift yönlü bir orta saha ve orta sahada oynamalı..Hagi her maçta farklı görevler veriyor ve verimini azaltıyor seneye adından çok söz ettirecek diye düşünüyorum..

yektayi begenmiyen adam futbolun f sinden anlamayan adamdir

birde ardaya sallayip durmayin

sanki etrafi süper starlarla dolu kendisi top oynamiyor

sacamalikta üzerimize yok

fenerbahcede arda gibi bir degeri olcak

adamlar bak nasil oynatiyor

nasil sahip cikiyor

bize müsehak bu durumlar

ondan sonra yok cafercana ne oldu cemsultan neden oynamiyor

sen önce piyasaya cikmis topcuna sahip cik

gerisi gelir