# Yekta Kurtuluş

Ya şaka gibi, neyse ki penaltıda topa vurdu. O da son anda vurdu. 28–29 yaşında ve sahadaki amatörlüğü tarif edilemez. Büyük hayal kırıklığı.

Tapatalk

Benim 8 yaşındaki yeğenim daha sert vuruyo topa ayıptır günahtır bi de 1milyondan fazla para alıyo bu

Bunları görünce Furkan Özçal ın şansızlığına yanıyorum.Umut Gündoğan a acıyorum.Hem ruhsuz hemde hemde lakayıtca oynuyor Yekta.

topun altına doğru girip pas atmaya çalışmaktan başka bişey yapmadı bu kazma

derhal şutlanmalı derhal

bomboş bir oyuncu. estetik paslar atmak istiyor ama beceremedigine ragmen israr ediyor. yapamiyorsun iste.

buna gecen sene baya hakaret ettim ve sonucunda ceza almistim cok net hatirliyorum. bir cok kisi alinti yaparak bana iyi futbolcu oldugunu soylediler. cidden takimimizdaki en kotu oyunculardan birsi. Ustelik kotu oldugu yetmez gibi penalti atmaktan aciz.

futbolda seri penalti atislarini cok severim. penaltilari frikikleri izlemeyi gercekten seviyorum. dunya futbolunda o kadar cok penalti izledimki.

hayatimda gordugum acik ara farkla atilan en kotu oenaltiydi. bi toplulukta sozu gecerse, dunyanin en kotu penaltisini bu tarihte bu zat tarafindan atildigni soylicem

Aaaa ama çok iyi Galatasaraylı rezil bile oynasa bahanesi var aaaa

Benim anlamadığım neden topun dibine girip sürekli aşırtma pas vermeye çalışıyor.Penaltı kullanması desen evlere şenlik.İlkokul bebeleri daha güzel penaltı kullanır.

dur daha sıra sanada gelicek önce selçuk abini şutlayalımda

Rezalet bile az kalir.Ofansif anlamda gecen sezon dan beri koskoca bir 0 .Kullandigi her "zor ve riskli" top rakibe gidiyor.Defansif anlamda da zaten hic iyi degil.Bu yüzden hic cekilmiyor.Teklif varsa derhal gönderilmeli

Prandelli'nin kalitesini asıl belli edecek şey orta sahada radikal kararları ne kadar zamanda alacağı olacaktır.Bu herifi ben, o attığı paslarla, halı sahaya çağırmam...

Yekta tam gereksizin önde gideni... Ses cikarmiyor, sorunlu degil diye taraftarin gözüne batmiyor.

4.5 milyon euro mu ne verilmisti buna, hic bir zaman kendini gösterip "ben bu takimda oynarim arkadas" dedirtecek performans göstermedi.

Kimse almaz mi bu gereksizi? Satalim mümkünse

Galatasaray formasını giyip milyon euroları kazanmak bu kadar kolay olmamalı.

Geri
Üst Alt