Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.834
- 94.897
- 4.978

Luca Oyen - Oyuncu profili 24/25
Luca Oyen, 21, Belçika ➤ KRC Genk, 2020'den beri ➤ Sol Kanat ➤ Piyasa Değeri: 2.50 mil. € ➤ * 14 Mar 2003, Nottingham, İngiltere
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen, Ben de onu yazmaya girdimBeknaz almazbekov yakinda
kahrolma vol 2 bizdeki gibi aralatıkta doğanları 1 ocakta yazma geleneği olsa kurala uyuyordu şimdi22yi görünce kahroldum. herif boşa çıkıyor yaw bir de
Ekli dosyayı görüntüle 163193
Keşke düşse.düşer mi buraya? en azından kiralık?
![]()
Mohamed Daramy - Oyuncu profili 23/24
Mohamed Daramy, 21, Danimarka ➤ Stade Reims, 2023'den beri ➤ Forvet ➤ Piyasa Değeri: 6.00 mil. € ➤ * 7 Oca 2002, Hvidovre, Danimarkawww.transfermarkt.com.tr
emre utkucan benim kadar baksa yeni messi yi bulurduk.emrah transfermarkı sal artık
Bu Foden ın oğlumu yav bende bu velet kim diyorum her gördüğüm avatarını![]()
alınır fodenın oğlu
ben anlamadım 2 gunlugune kurala uysa ne olacak? guncel yasına mı bakılıyor sozlesme tarihindeki yasına mı? guncel yasına bakılıyorsa en fazla 18-19 yasında adamlar olmalı ki bir faydası olsun. adamı aldıktan bir ay sonra kapsamdan cıkacaksa ne anladım bu isten?kahrolma vol 2 bizdeki gibi aralatıkta doğanları 1 ocakta yazma geleneği olsa kurala uyuyordu şimdi
Ekli dosyayı görüntüle 163197
2 senedir yazıyorum bu gencoyu burda. solbeki iyi yedeklerdi.
detayları tam belli değil galiba tam ama 1 kere yerli diye tescil edilince öyle kalıyodur diye tahmin ediyorum. yoksa dediğin gibi 2 gün sonra statüden çıkacaksa saçma olur. Birkaç gün içinde detayları tam belli olur.ben anlamadım 2 gunlugune kurala uysa ne olacak? guncel yasına mı bakılıyor sozlesme tarihindeki yasına mı? guncel yasına bakılıyorsa en fazla 18-19 yasında adamlar olmalı ki bir faydası olsun. adamı aldıktan bir ay sonra kapsamdan cıkacaksa ne anladım bu isten?