Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.524
- 106.142
- 4.738
Bumut ve musap banliyken beni tw ve wpden darlamasin diye onlara veriyorum. Hesabı 3 4 kişi kullanıyor totaldehesabı Feramuz'a mı devrettin ahbert?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bumut ve musap banliyken beni tw ve wpden darlamasin diye onlara veriyorum. Hesabı 3 4 kişi kullanıyor totaldehesabı Feramuz'a mı devrettin ahbert?
Bence görsel hazirlamak vs icin bunlarda güya erkenden hemen aciklamalar yapmak ve bizim yapacagimiz aciklamayi devre disi birakmak icin... apar topar bi yayin hazirlamislarAcaba bu yüzden mi basın toplantısını salı yapma kararı aldık?
sanmam bizden önce davranmış geç kaldık yıllarca kaldığımız gibiAcaba bu yüzden mi basın toplantısını salı yapma kararı aldık?
Devlet kanalı eliyle lale orta temize çıkarılacak, tüm mevzu budur.
Ülkede bir şeylerin değişmesi için artık sadece seçimi bekliyorum futbol mutbol gram ilgi alanımda değil
belli ki birileri var o tff içinde büyükekşiyi kukla gibi kullanıyor, sivas maçından sonra da olmaz denilen şeyi yapıp aynı güç var kayıtlarını yayınlattıŞansal'in açıklamalarını dinledim emir TFF den gelmiş diyor.
belli ki birileri var o tff içinde büyükekşiyi kukla gibi kullanıyor, sivas maçından sonra da olmaz denilen şeyi yapıp aynı güç var kayıtlarını yayınlattı
servet yardımcı gibi bi tip olabilir mi acaba tff de arka planda. fb lobisi yine herzamanki gibi güçlü ordaBu kadın olabilir:
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oluruyla Ali Koç tarafından Fenerbahçe Yönetim Kuruluna alınan Nüket Küçükel Ezberci'nin görevinden istifa ettiğine dair ise henüz bir açıklama yapılmadı.