Yeni MHK Başkanı Lale Orta Oldu!

Acaba bu yüzden mi basın toplantısını salı yapma kararı aldık?
Bence görsel hazirlamak vs icin bunlarda güya erkenden hemen aciklamalar yapmak ve bizim yapacagimiz aciklamayi devre disi birakmak icin... apar topar bi yayin hazirlamislar

Şaka mı bu?

Artık yayında bol bol yalar oradaki yorumcular.

2.5 ay önceden gördüğümüzü dursun erden timur göremedi :)

Devlet kanalı eliyle lale orta temize çıkarılacak, tüm mevzu budur.

Ülkede bir şeylerin değişmesi için artık sadece seçimi bekliyorum futbol mutbol gram ilgi alanımda değil

trt'ye çıkıyor olması hiç bir şey yapamayacak olduğumuzun bir göstergesi

geçmiş olsun

toplantıyı iptal edip boşa yorulmayalım

Olayın büyümesi daha iyi. Konuşsun. Yalanlama yaparken bile suçunu itiraf eden Lale yine gafa imza atacaktır diye düşünüyorum.

Kadından mhk başkanımı olur

İstifa et de diyemeyiz feministler topa tutar

Devlet kanalı eliyle lale orta temize çıkarılacak, tüm mevzu budur.

Ülkede bir şeylerin değişmesi için artık sadece seçimi bekliyorum futbol mutbol gram ilgi alanımda değil

Devlet değil, hükümet kanalı artık trt.
Bizimkilerin de istifaya davet etmeyecekleri kesinleşti.
Şimdiden geçmiş olsun.
Seçim ile de hemen bir günde herşey değişmez. Ve bu ülkede neredeyse herkesin istemediği kişi kazanırsa şaşırmam.

Şu saatten sonra hickimse aklayamaz şayet bu yönetim istifa ettiremezse sene sonu kendileri gider ,kulübün hakkını savunamayacak yönetici istemiyoruz

Şansal'in açıklamalarını dinledim emir TFF den gelmiş diyor.

belli ki birileri var o tff içinde büyükekşiyi kukla gibi kullanıyor, sivas maçından sonra da olmaz denilen şeyi yapıp aynı güç var kayıtlarını yayınlattı

Bu kadın olabilir:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oluruyla Ali Koç tarafından Fenerbahçe Yönetim Kuruluna alınan Nüket Küçükel Ezberci'nin görevinden istifa ettiğine dair ise henüz bir açıklama yapılmadı.

Bu kadın olabilir:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oluruyla Ali Koç tarafından Fenerbahçe Yönetim Kuruluna alınan Nüket Küçükel Ezberci'nin görevinden istifa ettiğine dair ise henüz bir açıklama yapılmadı.
servet yardımcı gibi bi tip olabilir mi acaba tff de arka planda. fb lobisi yine herzamanki gibi güçlü orda

Geri
Üst Alt