Bu yazdıklarında yanlış bir şey yok. Ben hatta şahsen hocanın sistemini tutmuyorum zaten benim zevkime göre değil. Benim en büyük beklentim Klopp'un farkettiği gibi sete oturmanın önemini kavramasıydı hocanın. Sadece geçişle olmuyor, Klopp da o sebeple topla oyununu geliştirdi ve şampiyon oldu Liverpool ile. Okan hoca bu konuda en ufak tekamül göstermedi zaten. Bu kapı gibi eleştiridir mesela. Benim için burada kırılmayı daha iyisini alabilme ihtimali yaratır. Böyle bir hoca yok. Benim bildiğim yok en azından. Elimizde en azından bir şekilde şampiyon olabilen bir hoca var, yarın öbür gün gitsin diyenler çok ararlar şampiyonluk işinden de olunca. Keşke hoca bahsettiğin konuda gelişim gösterse de 20 yıl hocalık yapsa. Pandemi evveli yaptığımız serideki oyunu bin kere tercih ederim yoksa.çoğunlukla sana da berkana da katılıyorum
ama sizin de şöyle bir adım geriye çekilip bakarak aşağıdaki soruyu bir düşünmenizi istiyorum ki bu soru hoca gitsin kalsın sorusu değil
2000 yılında fatih hoca takımdan gittiğinde galatasaray yönetimi veya taraftarı takıma bakıp, oynadığı oyunu anlayıp, o oyunu devam ettirecek ve belki de daha da iyi yapacak hoca getirelim diyebilirdi (ha sonunda başbaşka bir hoca getirdik o ayrı)
sizce hoca haziran ayında interden teklif alsa ve gitse yönetim veya biz takıma bakıp, oyunumuz şu, bu oyunu şu adam devam ettirebilir diyebilir miyiz diyemez miyiz
beni en çok ama en çok rahatsız eden şey bu
sürekli yüksek bonservis sürekli inanılmaz oyuncu becerileri ile dönüyor sistemin büyük kısmı
ben demiyorum ki hocanın payı yok
ama tarihte ligde 2 takımın diğerleriyle devasa farklara ulaştığı, avrupanın en yüksek bonservislerini verebildiği, maaşlarda bonservis fiyatına neredeyse yaklaşıldığı bir dönemde 4 yıldır 5-10 büyük maçta yapılan ön alan baskısı dışında bir oyun tarif edememek üzüyor beni açıkçası
2006 şampiyonluğunda bile demodedir beğenmeyiz ama geretsin öndeki uzun santraforlara sürekli orta ve uzun topla pozisyon yaratma fikrinin bir tutarlılığı vardı kendi içinde
ben hocanın ilk sezonunda icardi etrafında şekillenen ve mertens kerem rashica ile işleyen sistemi dışında bir oyun inşa ettiğini düşünmüyorum
barışa atacağız vura vura gidecek
osimhene sallayacağız mancınıkla vura vura alacak
en çok ama en çok rahatsız olduğum konu gerçekten