Yeni teknik direktörümüz Bülent Ünder oldu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Yeni teknik direktörümüz Bülent Ünder oldu!

eğer iyi bir Galatasaraylıysa

altyapıdan en az3-4 kişi kazandırmaya çalışsın takıma

zaten bu saatten sonra battı balık yan gider...

Takım arkadaşını kucağına alıp taşımasına aşık olmuş olmalılar.Film çekiyoruz sanki.

Yürekli, savasan, takim ruhuna sahip oyuncular taraftar tarafindan her zaman sevilir, yetenegine göre de efsane olabilme potansiyeli vardir böyle oyuncularin. Cana, Arda kadar yetenekli olsaydi yeni Hagi'miz bile olabilirdi, bu takima ragmen. Bu kadar ruhsuzun, yüreksizin, yeteneksizin icinde, alternatifleri Ayhan, Baris ve Mustafa olan bir adami sahiplenemek suc olmus. Alayci yerine mantikli yorumlar getirirsin umarim bundan sonra.

Bazen görünen köy kilavuz istemiyor da ondan. Zaten bir kac mac kaldi, onlari idare etsin sonra sutlariz mantigi da ne kadar acinasi bir sekilde yönetildigimizi gösteriyor maalesef. Galatasaray gibi bir takim bir sezonda 3 farkli hoca tarafindan yönetiliyor ve her gelen bir öncekinden kötü, Bülent Ünder'e güvenilmemesi dogal, cünkü yönetim bile 11. siradaki bir takimi bir kac mac idare etsin diye getirdigi adama pek güvenmiyordur zaten.

EE tabi bu yönetimin umrunda değildir hocanın ne kadar futboldan anladığı yada kişiliği sezon sonuna kadar bizi götürsün istiyorlar okadar.Ne yaptıklarını neye sarılcakalrını şu saatte kendileridie bilmiyor.

:D merak ettim bir soru sordum.cevap vermeyebilirsin,sessiz kalabilirsin ama sanane cümlesini kullanan birine de ben ''akıllı ol'' deme cürretini rahatlıkla gösterebilirim.bana bu hakkı verme.

Kardeşim sinirlerim bozuk gerginim.Kimsenin kalbini kırmak istemiyorum.

Sene sonuna kadar denenecek

Deneme tahtasıyız mubarekk

İkili tartışmalarda ısrar edenler, uyarılmaksızın ceza alacaklardır.

Başkalarının huzurunu bozmaya hakkınız yok.

Cana disindaki orta saha oyuncualriniz BAM'dan olusan bir topluluksa, taraftarin gözünde vazgecilmez olmanizdan dogal birsey olamaz. Asil sorun BAM'a ragmen vazgecilmez olmadiginizi söyleyenlerdedir!
Seneye bamın olmasını isteyen kim?Onun için seneye cana vazgeçilmez bir oyuncu olamaz olmamalı.Bu bir temenni tabi.Cana bu takımda yedeğin yedeği olacak şekilde oluşturulmalı yeni kadro.Yoksa avrupada ilk ayda niye eleniyoruz diye üzülmemize gerek kalmaz.

Başarısız geçen sezonun ardından Yıldo'yu geçirelim bir dahaki sefere.O da kalecilik yapmış zamanında burada.

Seneye bamın olmasını isteyen kim?Onun için seneye cana vazgeçilmez bir oyuncu olamaz olmamalı.Bu bir temenni tabi.Cana bu takımda yedeğin yedeği olacak şekilde oluşturulmalı yeni kadro.Yoksa avrupada ilk ayda niye eleniyoruz diye üzülmemize gerek kalmaz.

Yedeğin yedeği olcaksa bizim Arsenal ya da Real Madrid gibi bi kadro kurmamız lazım o da imkansız

Cana mevcut imkanlarda bence iyi bir ön libero ve saha içinde sürekli iletişim halinde , kalmaması için bir neden yok tıpkı Neill gibi

yabanci oyuncularimiz:

zapata(maliyeti cok degil gönderilecek)

neill(sözlesmesi bitiyor gidebilir yasi 33)

insua(zaten kiralik gidecek)

cana(bence satilmali, az zarar ile elden cikarilabilir)

pino(maliyeti cok degil kalabilir yada satilabilir)

culio(bence oda satilmali)

kewell(sözlesmesi bitiyor gidecek)

baros(kalmali)

stancu( maliyeti cok satilirsa iyi olur)

kisacasi görüldügü gibi bu oyunculari göndermek zor degil,zaten cogunun sözlesmesi bitiyor

Yürekli, savasan, takim ruhuna sahip oyuncular taraftar tarafindan her zaman sevilir, yetenegine göre de efsane olabilme potansiyeli vardir böyle oyuncularin. Cana, Arda kadar yetenekli olsaydi yeni Hagi'miz bile olabilirdi, bu takima ragmen. Bu kadar ruhsuzun, yüreksizin, yeteneksizin icinde, alternatifleri Ayhan, Baris ve Mustafa olan bir adami sahiplenemek suc olmus. Alayci yerine mantikli yorumlar getirirsin umarim bundan sonra.
Yürekle olmuyor abi bu işler sadece savaşamı gidiyoruz.Günümüz futbolunda 1.sınıf futbolcu sayabileceğimiz 1 tane adam yok 2 .sınıf bir kaç tane onlarda ya sakat ya kartlara alerjisi var.Gerisi amatör küme topçusu.

Polat ın bi tarafından bal mı damlıyor anlamadım ki!

Herkes Polat istifa derken, adam bir değişiklik yapıyor, herkes yaptıgı durumun bize uzun zamanlık etkisini konusuyor. Sonrada "Polat kendini kurtarmak için birilerini gönderir artık" deyince , "ooo yemez artık" falan deniyor. Adama hiç kızmayın arkadas, Polat ın yaptıgı her manevrayı herkes bal gibi yiyor işte!

Eeee geride bıraktıları ne olacak. Enkaz aldım dedi daha kötü enkaz bıraktı. Misimoviçi gönderdik. zapatayı culio yu stancu yu naapcaz. Az bir tazminat ile yollamışlar. Geride bıraktıklarının zararını da koysunlar tazminata da bakalım ne çıkacak.

yerli kalitesi icin:

ömer toprak(freiburg)

veli kavlak(wien)

hamit(bayern)

mehmet ekici(bayern)

tunay torun(hamburg)

serdar aziz(bursa)

orhan sam(genclerbirligi)

gökhan süzen(belediye)

selcuk inan(trabzon)

bizdeki yerlilerden arda-yekta-emre colak disindakileri gönderin gitsin.

kıstasınız,kriteriniz bamsa size cana ile mutluluklar.

Ne peki kistasimiz? Sneijder, Xavi, Essien mi oynuyor bu takimda? Biraz daha mantikli konusun Allah askina, son 10 yilda Galatasaray'a Cana'dan daha iyi hangi orta saha oyunusu geldi? Simdilerde badem gözlü olan Mehmet Topal gecen sene BAM'in ikinci M'si olacak düzeydeydi, edilmedik küfür kalmiyordu. Cana iyi bir takim oyuncusu, bunu gösterebilmesi icin de ortada bir takimin olmasi gerekiyor fakat ne yazik ki yok, buna ragmen takim ruhu gösteren 2-3 adamdan biri. Su rezil oyuncu toplulugunda Cana'yi begenmek, savunmak da suc olmus. Cana ile mutluluklar tarzi alayci, seviyesiz yorumlara gerek yok. Cidden hos olmuyor.

Eeee geride bıraktıları ne olacak. Enkaz aldım dedi daha kötü enkaz bıraktı. Misimoviçi gönderdik. zapatayı culio yu stancu yu naapcaz. Az bir tazminat ile yollamışlar. Geride bıraktıklarının zararını da koysunlar tazminata da bakalım ne çıkacak.

BAM'ın Balta'nın verdiği onlarca milyon euro zararı kim karşılasın?

arkadaslar... fikrimde ısrarcıyım :)

bana göre bülent ünder'in gelmesi terimin cinligidir...

yönetimin durumuna göre isminin acıklanmasını isteyecektir... polata kendini baglamak istemedi...

eger yeni yönetim gelirse yine terimin ismi gündeme gelecek...

yok bir ihtimal polat gitmezse yine terim gelecektir...

her iki ihtimalde de terim kurtarıcı olacaktır...

bana öyle geliyor valla sizi bilmem...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt