Yeni teknik direktörümüz Bülent Ünder oldu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Yeni teknik direktörümüz Bülent Ünder oldu!

-------------------ufuk(aykut)-----------------

---sabri-------neill-------servet------insua----

--pino-------cumhur--yekta---culio----arda----

---------------------baros------------------

Mustafa Sarp'tan kurtulabilme sansimiz var en azindan,Hagi zaten hepsini oynatiyordu.Belki Bülent Hoca Insua'yi falan oynatir :D

Stancu'yu forvette izleyecegiz insallah

Bülent Ünder zaten sene sonu gidici. Takımı ve Adnan Polat 'ı protesto etmeye devam etmeliyiz.

Cok farkli anliyorsun dediklerimi abi.. küme düsme falan ne alaka? Emre ön libero mu ayrica? Cana'nin yaninda Emre oynaya, Selcuk oynasa Cana hakkinda cok farkli konusulurdu ya, neyse.. Bu takima Arda yetenegindeki adam bile bir sey veremiyor, o bile katki saglayamiyor, takim dagilmis. Elano, Misimovic bile katki yapamadi birsey veremedi. Takim diye birsey yok, darma duman herkes, neresinden tutsan elinde kaliyor, Cana ne verdi takima diye tartisiyorsunuz, sig bir bakis acisi degil mi?

gökhancım bize vasat oyuncu lazım değil.bize daha iyi oyuncular lazım.sadece savaşmak yetmiyor.koşmak yetmiyor.fb maçında markaj ettiği alexe vurdurdugu kafaya bak,ilk hamlelerdeki başarısızlıklarına bak,her maç gördügü kartlara bak.bu adam mevkiisinde iyise neden stoper oynatıldı?

Gökhan inleri alsın Hamiti alsın Nuri şahini alsın bassın parayı alsınlar artık yiter yaa.

Su durumda hic biri tek basina takimda bir degisiklik yapmaz, bir kalite getirmez. Cana'nin durumuyla ayni. Yillardir yönetim bunu göremiyor maalesef. Forvete Baros'u, soluna Arda'yi, sagina Keita'yi koyuyorlar, arkalarinda Sarp, Ayhan oynuyor, kaleye de Aykut'u koyuyorlar. Total futbol oynatsin diye Rijkaard'i getiriyorlar, cift yönlü orta saha diyebilecegin tek bir adam almiyorlar takima. Su anki takimda hic bir oyuncunun digerinden farki yok, yetenekli oyuncular bile yeteneklerini gösteremiyor, takimi sirtlayamiyor. Gercek bir takimda Servet bile kahraman olmustu, 2-3 sene daha korunabilseydi o takim efsane bile yapmisik Servet'i.

Cana fenerbahçe'de olsa şampiyonluklarını kutlamaya başlamışlardı çoktan.Bu arada Ernst'in,Emre'nin Cana'dan iyi olduğunu savunan arkadaşlara soruyorum.Bizim maçta Ernst yada Emre nerelerdeydi pek göremedim de nedense.Ezilmekle meşgullerdi sanırım:yenieek:.Gerçi mevkileri farklı olduğu halde bu adamları tek kıyaslayan biziz.Bizim forumumuzun farkı olsun bu da ne diyek:o

protesto etsen nolur etmesen nolur.polatta utanma yokki

hayirlisi

Bülent Ünder zaten sene sonu gidici. Takımı ve Adnan Polat 'ı protesto etmeye devam etmeliyiz.

Bu saatten sonra, stada maç izlemeye fln gitmesin kimse, gidenlerin amacı ne çözemem gerçekten.

gökhancım bize vasat oyuncu lazım değil.bize daha iyi oyuncular lazım.sadece savaşmak yetmiyor.koşmak yetmiyor.fb maçında markaj ettiği alexe vurdurdugu kafaya bak,ilk hamlelerdeki başarısızlıklarına bak,her maç gördügü kartlara bak.bu adam mevkiisinde iyise neden stoper oynatıldı?

Kewell de mevkiisinde iyiydi ama o da stoper oynatilmisti, oynatana bakmak gerek sanirim..

cana reiz şirinlik muskası falan mı yaptırdı acaba?ne bu cana hayranlığı?adam ne yaptı da vazgeçilmez oldu?biri bana anlatsın çabuk...

Ağzına sağlık be ben de bunu sorup durarım kendime bu millet ne bulur bu Cana da. Koş koş yapıp boş yere yerlere yatmasını ve kart görmesini ve ıskalamalarını ve topu önündekine çarptırmasını ve ve ve.....

bu takimin orta sahasina emanayi alsalardi culio ile cok iyi ikili olurdu.ikiside teknik ve hücumu düsünen adamlar.BAM gibi geriye ve yana oynamazlar.

Cevap: İddia | T. Direktör; B.Ünder - S.Direktör; Cüneyt Tanman

Hatırlamıyorum ama söylediğin inşallah doğrudur. Bu olay, adamın işine saygısını ve adamlığını gösterir.

Evet hatırlıyorum. Sanırım uzun zamandır takım çalıştırmıyor. İnşallah başarılı olur.

aykut ve ufukta suc yok.suc onlari gelistiremeyen sözde kaleci antrenörü nezihidir.getuirin taffareli yada oliver kahni

su temizlik te nedense Nezih hic etkilenmiyor, ne bicim kontrati var bunun be?

Yürekli, savasan, takim ruhuna sahip oyuncular taraftar tarafindan her zaman sevilir, yetenegine göre de efsane olabilme potansiyeli vardir böyle oyuncularin. Cana, Arda kadar yetenekli olsaydi yeni Hagi'miz bile olabilirdi, bu takima ragmen. Bu kadar ruhsuzun, yüreksizin, yeteneksizin icinde, alternatifleri Ayhan, Baris ve Mustafa olan bir adami sahiplenemek suc olmus. Alayci yerine mantikli yorumlar getirirsin umarim bundan sonra.

Savaşamı gidiyoruz ya futbol yetenekle oynanır kardeş, iniesta, xavi vb adamların ben hiç sakatlanan arkadaşlarını taşıdıklarını veya yerlere yatıp hoplayıp zıplayıp kart gördüklerini görmedim, şimdi bunlar ruhsuz veya yüreksizmi? Bırakın bu işleri artık ya ben Cana nın 3 tane iyi macını gormedim ve iyi olcagına dair bir ışık da görmedım.

Su durumda hic biri tek basina takimda bir degisiklik yapmaz, bir kalite getirmez. Cana'nin durumuyla ayni. Yillardir yönetim bunu göremiyor maalesef. Forvete Baros'u, soluna Arda'yi, sagina Keita'yi koyuyorlar, arkalarinda Sarp, Ayhan oynuyor, kaleye de Aykut'u koyuyorlar. Total futbol oynatsin diye Rijkaard'i getiriyorlar, cift yönlü orta saha diyebilecegin tek bir adam almiyorlar takima. Su anki takimda hic bir oyuncunun digerinden farki yok, yetenekli oyuncular bile yeteneklerini gösteremiyor, takimi sirtlayamiyor. Gercek bir takimda Servet bile kahraman olmustu, 2-3 sene daha korunabilseydi o takim efsane bile yapmisik Servet'i.
Hayır cananın oynadığı bölgeye inleri al mesela bunu demek istedim.

Ilk icraati Zapata, Culio ve Stancu'yu kadro disi birakmak olsun. Digerlerine daha sonra sira gelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt