Murat Oktay
Tecrübeli Üye
- 11 Ocak 2013
- 6.517
- 0
- 751
seneye hangi renk forma giyeceğiz bi zahmet söylesene birader forum yönetimi izni olursa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla semih haftalardır kendi bölgesinde oynadığı halde ben kendisinde bir şey göremedim. Kaybettiğimiz son maçlarda hele 2sinde başrol oyuncusudur. Her maç banko 1 asistlik pozisyonu var tabi ki ters kaleye. Buradan gitmek çok saçma. Bence yerliler neden oynamıyor diye oturup tartışmalı.
Bence kimse haber kaynağını söylemek zorunda değildir. Şayet haber dogru çıkarsa bu durum haberi veren kişiye itibar kazandırır, sonraki haberleri takip edilir, her şey yolunda gidiyorsa efsane olur.
Palavra çıkıyorsa zaten millet ona neresiyle güleceğini bilir.
yarım sezon için adama dünya para verdik. ünal aysal kendi cebinden versin elamanının parasını
Bu isin gidisati zaten belli ama Lucescu gelirse kesinlikle kisa donemli cozum olur. Bizim kulup olarak gelecege donuk bir plan da yapmamiz lazim. Hep boyle 2 senede bir antrenor degistirirsek surekli basari elde edemeyiz, 2 adim ileri bir adim geri gider geliriz.
Lucescu'nun zaten yasi itibariyle uzun sure olmayacagi belli. Asistan olarak yanina potansiyelli, ileride ondan gorevi devralma ihtimali olabilecek birini bulsunlar getirsinler bari.
Muhtemelen hükümetten baskı var Semih'i sağ bek, Sneijder'i sol kanat oynat diye. Devre arasında da 9 adamı al da hiç oynatma diye CIA baskı yaptı diyorlar. 43 maçın hiç birinde aynı 11 ile çıkmaması da yine bir takım derin baskılar yüzündenmiş.
Ben öyle duydum.