Yeni Teknik Direktörümüz Büyük İhtimal Lucescu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seneye hangi renk forma giyeceğiz bi zahmet söylesene birader forum yönetimi izni olursa

Bunları tahmin etmek o kadar da zor değil. %60-70 zaten böyle olacak. Devam etmek çok büyük risk, bunu göze almazlar.

Valla semih haftalardır kendi bölgesinde oynadığı halde ben kendisinde bir şey göremedim. Kaybettiğimiz son maçlarda hele 2sinde başrol oyuncusudur. Her maç banko 1 asistlik pozisyonu var tabi ki ters kaleye. Buradan gitmek çok saçma. Bence yerliler neden oynamıyor diye oturup tartışmalı.

Renktaş tamam da kimse eline vurmuyor, oynadığı 10 maçın 8-9'unda görevini fazlasıyla yapmış Gökhan Zan vardı, adamın adını unutturdu bize, Koray diye bir genç var Semih kötüyse O'nu oynatsın ve hatta son maçta 4 yabancı vardı, Semih yerine koysun Chedjou'yu oynatsın.

Ayrıca adam son maça 4 yabancı ile çıktı demek ki o yerlilerde sizin gördüğünüz sıkıntıyı görmüyor.

2. olup, Türkiye kupasını kazandığımız takdirde, yönetim Mancini'yi göndermez. Tek şans İtalya ve İngiltere'den Mancini'ye gelebilecek teklifler. İşte o zaman Mancini kendisi gitmek isteyecek bence.

Ben bugün bi haber aldım bilmiyorum %99 doğru deniliyor dün de yazdı gerçi Simeone İspanya'dan, arkadaşımla konuştum Simoene bitmiş.

Eto bitmis beyler

Yeni cilek hayirli olsun

Bence kimse haber kaynağını söylemek zorunda değildir. Şayet haber dogru çıkarsa bu durum haberi veren kişiye itibar kazandırır, sonraki haberleri takip edilir, her şey yolunda gidiyorsa efsane olur.

Palavra çıkıyorsa zaten millet ona neresiyle güleceğini bilir.

Forumun çivisi çıkmış.. Kuş akşama kadar troller burayı haberiniz olsun.. Kuralı yokmu bu işin

Hayırlı olsun albayrak & dürüst ile gelirse 4. Yıldız da gelir tek gelmesin reis

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Yimpas yozgatspor amator lige dusmus sizin konustugunuz seye bak behehehehwhwheh

kap bildirimini bir hatırlayalım.

önümüzdeki 2 senede 9m euro ödenecek.

önümüzdeki 2 senenin en az birinde şampiyonluk yaşar 1m de ordan, 3 senede CL ye gitme ücreti 3x300000 Çeyrek finale çıkıldı diyelim 500000 daha...

Bitmedi,

Tr Kupası kazananınca 500000 daha.

Yani tazminatı için en kötü 10m euro veririz... Ona vereceğimize 10m euro üstüne 5-6 daha koysak Torino'dan Ciro Immobile yada Standart Liege den Michy Batshuayi yi alsak daha iyi olur bence.

------------------------------------------------------------------

Profesyonel Futbol Takımımız Teknik Direktörlüğü için Şirketimiz ile Roberto Mancini arasında 2013-2014 futbol sezonundan başlamak üzere 3 futbol sezonu anlaşmaya varılmıştır. Buna göre Teknik Direktör'e, 2013/14 sezonu için 3.5 MEUR, 2014/15 ve 2015/16 sezonlarının herbiri için yıllık 4.500.000 EUR ücret ödenecektir. Eğer A Futbol Takımı bir futbol sezonunda Türkiye Ligi Şampiyonluğunu kazanır ve aynı sezonda UEFA Şampiyonlar Liginde çeyrek final oynamaya hak kazanırsa bir sonraki sezonun yıllık ücretine 300.000 EUR daha eklenecektir.Ayrıca, Türkiye Ligi Şampiyonluğu durumunda 2013/14 sezonu için 1.250.000 EUR, 2014/15 ve 2015/16 sezonlarının herbiri için de Teknik Direktör'e 1.000.000 EUR prim ödenecektir. Türkiye Kupası Şampiyonluğu durumunda ise Teknik Direktör'ün görevde bulunduğu ve kazanılan her kupa için prim tutarı 500.000 EUR'dur. Şampiyonlar Ligi primleri; Teknik Direktör'ün görevde bulunduğu ve oynanan Çeyrek Final için 350.000 EUR, Yarı Final için 500.000 EUR, Final için 1.000.000 EUR, kazanılan Kupa için 2.500.000 EUR'dur (rakamlar kümülatif değildir). Avrupa Ligi primleri; Teknik Direktör'ün görevde bulunduğu ve oynanan Final için 300.000 EUR, kazanılan Kupa için 1.150.000 EUR'dur (rakamlar kümülatif değildir).UEFA Süper Kupa primi; Teknik Direktör'ün görevde bulunduğu ve kazanılan Kupa için 500.000 EUR'dur.FIFA Kulüpler Dünya Kupası primi; Teknik Direktör'ün görevde bulunduğu ve kazanılan Kupa için 300.000 EUR'dur.

Bu isin gidisati zaten belli ama Lucescu gelirse kesinlikle kisa donemli cozum olur. Bizim kulup olarak gelecege donuk bir plan da yapmamiz lazim. Hep boyle 2 senede bir antrenor degistirirsek surekli basari elde edemeyiz, 2 adim ileri bir adim geri gider geliriz.

Lucescu'nun zaten yasi itibariyle uzun sure olmayacagi belli. Asistan olarak yanina potansiyelli, ileride ondan gorevi devralma ihtimali olabilecek birini bulsunlar getirsinler bari.

Türkiye şartlarında hiçbir takım uzun süreli planlama yapamaz. Maalesef Türkiye'nin vizyonu ve yapısı buna müsade etmiyor. O yüzden de sürünüyoruz zaten dünya futbolunda.

büyük ihtimal denmiş yalnız,diğer ihtimaller nedir acaba

he yav he. 6 ayda bir hoca değiştirdiğimiz günlere dönelim de rahat edin. luçeskuymuş. ''bam'' lı ortasaha da kuralım rahat edin buluruz anadoludan bi kaç vasat oyuncu

Saçma sapan düşünceler var

2.olununca mancini gitmeyecekmiş

Türkiye kupasını alınca gitmiyormuş

Koskoca Galatasaray camiası 3-4 maç kazanıp manciniyi kovmaktan vazgeçiyorsa yuh diyorum çok uzak değil daha yazın bu takım zirvedeydi şimdi 2.olunca başarılı sayılıyor şu geldiğimiz noktaya bak bravo

Sent from my iPhone using Tapatalk

Muhtemelen hükümetten baskı var Semih'i sağ bek, Sneijder'i sol kanat oynat diye. Devre arasında da 9 adamı al da hiç oynatma diye CIA baskı yaptı diyorlar. 43 maçın hiç birinde aynı 11 ile çıkmaması da yine bir takım derin baskılar yüzündenmiş.

Ben öyle duydum.

Aynen.Fenerlilerin cemaat söyleminden hiçbir farkı yok cevap verdiğin yazının.

Bazı yorumlara bakıyorum da belkide hayatında hiç zorluk görmemiş daha çalışarak birşeyi başarmamış adamlar gelip burada Mancini' ye laf ediyorlar, herşeyin kolay olduğunu düşünüp sanal hayatta yaşayanlar tüketmeye çok alışmışsınız, Lucescu seneye 3. olursa onuda gönderirsiniz, Mourinho'yu alırız ilk 5 haftada 4 beraberlik alır başlarsınız gönderin demeye, sonrada oturur Dortmund-Bayern finalini izlersiniz, Real-Atletico finalini izlersiniz, kendinize bir taraf seçip biraz olsun sevinmeye çalışırsınız, bu laflarımdan Mancini'yi savunduğumu anlayabilecekler var şimdiden söyleyeyim Mancini giderse gitsin onun iyi veya kötü olduğunu söylemiyorum sorun kafa yapımızda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt