Yeni Yabancı Kuralına 6+2+2 Formülü

Bu işi Göksel'den başkası engelleyemez.

Şu +2 saçmalığının zaten hiç bi anlamı yok kimse kulübede oturtmak için yabancı almak istemiyor tabiki. Düz hesap 10 yapın bari isteyen oynatsın isteyen kulübede bekletsin.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

taş çatlasa 8+3 veya 9+2 ye falan iner.yayıncı kuruluş ve anadolu takımları öncelikle yanaşmaz bu işe.eğer yabancı kuralı daha sıkı olsa anadolu takımları puan tablosunda bu kadar üstte olmazdı.

Beklenti ne abi biri bana söyler mi?

Erdoğan neden istiyor?

Rıdvan neden istiyor? (kankaları çok para kazansın diye mi acaba)

Kulüpler ve federasyon neden istiyor?

Bu kararı destekleyecek ilk takım eminim ki fb olur. Bunlar bizim kötü duruma gelmemiz için kendilerine bakmaksızın her şeyi yaparlar allahın ezikleri.

Beklenti ne abi biri bana söyler mi?

Erdoğan neden istiyor?

Rıdvan neden istiyor? (kankaları çok para kazansın diye mi acaba)

Kulüpler ve federasyon neden istiyor?
Son ikisinin cevabı padişahımız istediği için. Bunu isteyen herkes Tayyip dediği için istiyor.

Son ikisinin cevabı padişahımız istediği için. Bunu isteyen herkes Tayyip dediği için istiyor.

O niye istiyor abi menajerlik şirketi mi var?

Başakşehir için diyeceğim ama bence onlar da bu sistemle daha başarılı.

O niye istiyor abi menajerlik şirketi mi var?

Başakşehir için diyeceğim ama bence onlar da bu sistemle daha başarılı.
Bir sürü Akpli Türk futbolcu biz yattığımız yerden para kazanmak istiyoruz ama kazanamıyoruz diye gidip dert yanıyordur. Yani adam bilgisayar oyunu oynar gibi ülke yönetiyor canı istediği her şeyi değiştiriyor koşullarına bakmasızın. Şaşırmıyorum böyle şeylere

8+3 altina düserse boykot edilmeli.
Amaç ta tam olarak bu.

Size 6+2 gösterip (ölümü) 8+3'e(sıtmaya) ikna edecekler.

Kamuoyu'nu hazırlamak amaçlı yapılmış bir haber.

Bu saatten sonra futbola herhangi bir şekilde para harcayan tafartar pek akıllı sayılmaz.
Umarım yabancı sınırı gelmez de futbolumuz kötüye gitmez

komple serbest kalmali

Allah rızası için futboldan az biraz anlıyoruz hepimiz artılı martılı seçeneklere siz bari ok demeyin ne artısı ne faydası var. Sözleşme imzalayıp oynatamıyorsun yok tribünde yok yedekte bilmem ne kaç sene boyunca bu "artılı" sistemle ne başarı geldi de şimdi gelsin. Başlarız yine avrupa altyapılarındaki türk asıllıları kovalamaya sanki onlar yerli üretim mantığa bak.

Milli ve yerli takimlar gormek icin sabirsizlaniyorum . Boylelikle takimca marsimizi okuyabilecek cehape feto peyede pekaka hainlerine tepkisini gosterecek ucretini tl ile alacak vatanperver cengaverlerimiz olur .

Amaç ta tam olarak bu.

Size 6+2 gösterip (ölümü) 8+3'e(sıtmaya) ikna edecekler.

Kamuoyu'nu hazırlamak amaçlı yapılmış bir haber.

Bu saatten sonra futbola herhangi bir şekilde para harcayan tafartar pek akıllı sayılmaz.
Umarım yabancı sınırı gelmez de futbolumuz kötüye gitmez

Abi yemin ediyorum, bidaha bisey almam ben. Salak gibi zaten gecen Sezon Digitürk aldik, ayda 30 Euro dandik bir lig icin, zaten dandik kaliteli mac izliyoruz, bide reklam üstüne reklam. Yani para verip agizimza ettiriyoruz. Bide gittim dünya kadar para harcadim Fener macini Arena da izlemek icin, yenemeden döndük...

ozellikle bu devlet hicbirseyin gelismesini istemiyor. herseyi ithal ederler burda kisitlama getiriyorlar lan turk olmayan herifler yarisiyor milli takim bayragi altinda

Geleceğe yönelik bir düşünce temelinde değişimler gelmeli. Örneğin alt yapıdan yetişmiş en az 3 oyuncu 18'de olmalı. En az 1'i maçta süre almalı. Yabancı futbolculara da kriterler getirilmeli. Yaş ve maliyet olarak. 30 yaş üstü oyuncu sınırlaması, 23 yaş altı oyuncu şartı, maaş bandı gibi. 6+2+2'lerle ne çözeceklerini sanıyorlar ki?

Ayrıca her yere bakıyorum çok büyük çoğunluk yabancı sınırlaması istemiyor. Tff'dekiler kimleri temsil ediyor?

Geleceğe yönelik bir düşünce temelinde değişimler gelmeli. Örneğin alt yapıdan yetişmiş en az 3 oyuncu 18'de olmalı. En az 1'i maçta süre almalı. Yabancı futbolculara da kriterler getirilmeli. Yaş ve maliyet olarak. 30 yaş üstü oyuncu sınırlaması, 23 yaş altı oyuncu şartı, maaş bandı gibi. 6+2+2'lerle ne çözeceklerini sanıyorlar ki?

Bunlara hiç gerek yok iyi olan oynar zaten!

Bu isin sonu altyapi oyuncusu oynatma sarti + sinirsiz yabanci olarak biter

Gelecek sene yururluge sokabilecekleri tek yontem bu

6+2+2 min 4 sezon sonrasi icin yapabilirler ama tepki buyuk olur

Geri
Üst Alt