Yeni Yabancı Kuralına 6+2+2 Formülü

Başkomutan? Öyle üniforma giymekle olunmuyor. Baş çavuş bile olamaz.

Bir ara Aysal zamaninda sadece fener ve 1 2 kulup onay vermedi diye yabanci siniri degismemisti. Simdi tekrar degismesi icin her kulubun onay vermesi gerekmiyor mu?

kimin karşı olduğu kimin istediğinin hiçbir önemi yok ki
önemli olan reis ne istiyor

Neymiş sahada İstiklal Marşını söyleyebilecek oyuncu yokmuş. Tribünlerde söyleyecek insan bulamadığınızda göreceksiniz ebenizin şeyini. Çünkü az kaldı buna.

Biraz dusunup sakinlestim, olumu gosterip sitmaya razi etmek dertleri

6+2+2 haberleri pompalanacak, bizler bari 8+3 olsaydi diyecegiz, sonra da 8+3 aciklaninca derin bir oh cekecegiz

Hatta kutlayanlar olacak

11+1+2'den asagisi cok buyuk rezalettir sebep olan herkes futboldan men edilmelidir

Benim anlamadigim bu yabanci siniri Basaka baya ters gelmiyormu? Adamlarin 2020 ye ve daha uzun sözlesmeli 13 yabancisi var.

Iyi türk desende Irfan, Arda ve Mert var tek. Hem sampiyonalr liginde yabancilarin oyun ritimsiz oynarlarsa orda rezil olurlar. Devlet takimi SL'de rezil olmasini istemezler normalde diye düsünüyorum

Benim umudum TFF 6+2+2 önerir ve külübler birligi 13 yabanciya düsürsek bir kac maddeyle diye cevap verir. Sonra 8+3 veya 8+4 gibi birseye anlasirlarsa fazla abonede kaybetmez Beinsports.

2002'den beri dunya kupasina gidemiyoruz zaten. 2008'den beri bi 2008 bide iste 2016'da gittik avrupa sampiyonasina.
Bu tarihlerdede yabanci sinirlama vardi
Birakin gozunuzu seveyim soyle 10 sene sinirsiz birakin gitmezsek hic biryere koyun ya siniri. 2 senede ne sik anladik anladiniz sinirdan

Acik acik isteyenler kim istemeyenler kim ifsa edilsin

Tek tek her kulubun bu konudaki durusu netlestirilsin

Bilelim engerekler ve ciyanlar; asimiza, ekmegimize goz koyanlar kimlermis

herkes bu duruma ciddi tepkili.

tüm takım taraftarlarının aynı fikirde olduğu başka bir konu yok herhalde:dd

bu kural değişiminden kısa vaadede en fazla fayda sağlayacak olan fenerbahçe taraftarı bile tepkili.

herkes bu duruma ciddi tepkili.

tüm takım taraftarlarının aynı fikirde olduğu başka bir konu yok herhalde:dd

bu kural değişiminden kısa vaadede en fazla fayda sağlayacak olan fenerbahçe taraftarı bile tepkili.

Ne tepkisi Bjk ve Fenerliler cok istiyor bunu aksi takdirde 4-5 sene sampiyonlugu unutacaklar

En çok zarar görecek anadolu kulüpleri.
Şu an 3 büyükler hangi anadolu deplasmanına giderse gitsin puan kaybı kesin gözüyle bakılıyor.

Yabancı sınırı geldiği an eski düzene dönülür ve 3 büyük kopar gider yine. Ve bu beyinsizliği ilk onaylayan bu anadolu takımının başkanları olacaktır.
Başkanlar takımı önemsemiyo onların derdi Tarık gibi futbolcuları 4-10 milyon arası 3 büyüklere satmak.Anadolu kulüplerin başkanlarının bazısının memleketi bile o takımın ili değil..

Filozof pustunun ilk icraatı.Bu gerizekali herif oldugu sürece türk futbolundan 1 bk olmaz.Umarım gelen geçen tokatlar milli takimida.

tüm camialar kendı içinde yabancı sınırını destekleyenleri tespit edip destek veren isimleri infilak etmeleri için müthiş fırsat. o devasa borçlar yabancı sınırlamasını destekleyen bu iş bilmez hesap kitap bilmez hıyarlar yüzünden olusuyor ve daha fazlasını geçirmek için yırtınıyorlar.

mali durumu iyi olan hiç bi kulup yok suan. en kötu fener bjk diyelim. ulan dingiller sizin deli gibi transfere ihtiyacınız var ve borç bitarafınızdan akıyor. sınır geldiği takdirde alabileceğiniz yerli oyuncu aynı seviyedeki bi yabancı oyuncudan 4 5 kat daha pahalı olacak.

normalde çoktan kedi maması olması gerken serdar aziz ile tolga ciğerci ile yola cıkıp yanbancı sınırını destekleyen zengin cocuklarınında sınır geldiğinde nazik götlerini göreceğiz elbet. bukez nasıl kurtaracaklar o götleri bakalım

Ben bu kadar rezil bir ülke görmedim. Her alanda kendini bu kadar rezil eden tek ülke biziz. Gerizekalilar 2+2 nedir tribünde oturacak adama para mi verecek kulüplere? Düz 15 yabanci yaparsin gecersin isteyen istedigi kadar oynatir. Mal oglu mallar. Istemeyen 11 yerli oynatsin. Görsün seyin seyini tersten. Allah belanizi versin.

Geri
Üst Alt