- 19 Mart 2014
- 28.118
- 29.583
- 2.598
Tarık Çamdalı göndermeyecektik. 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaş kaçgün geçmiyor ki ülke çöpleşmesin
bu ülkeden nefret ediyorum ya inşalla kaçıp kurtulurum
Sektör ne aga inşaat mı 2 senedir iş bulamadığına göre inşaat olma olasılığı yüksekçok isterim hayat boyu dua ederim
2 senedir iş bulamıyoruz
Konyaliymissin.neden birader herkes senin görüşünde mi olacak
sen şeydin demi
vizyoncu fatih terim düşmanı
![]()
sende avrupalısın heraldeKonyaliymissin.
Anlamadim neden boyle oldugunu![]()
1995liyimYaş kaç
Yani şartları zorlarsan gidebilirsin ama tüm yolları denemek gerek yaşın da geçmeden.1995liyim
benzer, dekorasyon restorasyon vs ama bıraktım o sektörde iş aramayı. asgari ücretli iş başvurusu yapıyorum avm market vs dönüş alamadım şuana kadar hiç birindenSektör ne aga inşaat mı 2 senedir iş bulamadığına göre inşaat olma olasılığı yüksek
Yani şartları zorlarsan gidebilirsin ama tüm yolları denemek gerek yaşın da geçmeden.
Green Card ile gidersen 5 yıl çalışınca oluyor da turist vizesi alınca zor direk biriyle evlenmen lazım.ABD'ye turist vizesiyle gidersem orda oturum alma şansım var mı
o da inşaatla girintili olduğu için hepsini etkiledi inşaat. Ben inşaat mühendisiyim sektör şu anda içler acısı. Bi 3-4 seneye anca rölantiye gelirbenzer, dekorasyon restorasyon vs ama bıraktım o sektörde iş aramayı. asgari ücretli iş başvurusu yapıyorum avm market vs dönüş alamadım şuana kadar hiç birinden
hangi okul mezunusun targutbenzer, dekorasyon restorasyon vs ama bıraktım o sektörde iş aramayı. asgari ücretli iş başvurusu yapıyorum avm market vs dönüş alamadım şuana kadar hiç birinden
Zor turist vizesiyle bir şey yapamazsın. Ya green card ya da kaçak giriş onun harici orada bir şey yapamazsınABD'ye turist vizesiyle gidersem orda oturum alma şansım var mı
Zor turist vizesiyle bir şey yapamazsın. Ya green card ya da kaçak giriş onun harici orada bir şey yapamazsın
o zaman durum imkansızlaşıyorGreen Card ile gidersen 5 yıl çalışınca oluyor da turist vizesi alınca zor direk biriyle evlenmen lazım.
mimar sinanhangi okul mezunusun targut