Yeni Yabancı Kuralına 6+2+2 Formülü

Haydi gidin şimdi oy verin şunlara.

akp GALATASARAY'IN en büyük düşmani.

Türkiye nasil bir cok sektör de yabanci ürünlere ve ithalata muhtac ise, futbolcu konusunda da ithalata muhtacdir. Mesela savas jeti ve ya s-400 leri kendimiz üretemedigimize göre disardan alacagiz. Bunu kabul edebiliyoruz, ama ülke de yeterince oyuncu yetismedigini bir türlü kabul etmek istemeyenler var. Tabiki gelecekte altyapilara yatirim yaparak ülkede futbolcu yetisir. Ama bu kisa vadede mümkn degil. Hele ithalati yasaklayarak yerli üretimi gelistirmek hic mümkün degil. hangi sektörde olursa olsun, uluslararasi rekabeti engelledikce yerli üretimin kalitesi düsecektir. Yok iste kardesim, yetismiyor ülkede futbolcu. Zorla Serdar azizi oynatinca bu herif Ramos mu olacak? Zaten Galatasaray in maclarindan baska mac izlemiyorum. Iyice katar ligi seviyesine düsürün, kendi takimimizin maclarini da livescore dan filan takip ederiz artik

benzer, dekorasyon restorasyon vs ama bıraktım o sektörde iş aramayı. asgari ücretli iş başvurusu yapıyorum avm market vs dönüş alamadım şuana kadar hiç birinden
o da inşaatla girintili olduğu için hepsini etkiledi inşaat. Ben inşaat mühendisiyim sektör şu anda içler acısı. Bi 3-4 seneye anca rölantiye gelir

Geri
Üst Alt