Yeni Yabancı Kuralına 6+2+2 Formülü

Orda burda 250 bin dollara ev alip TC vatandasi olsun diyorlar da TFF ozerk degil mi? Adamlar isterlerse kabul etmezler.

Ulkede ne kadar embesil varsa kafasina vura vura Avrupa'da basarili olan liglerin yabanci kurallari gosterilmeli

16-21 yas arasi uc sene kulupte yetismis + 16-21 yas arasi uc sene ulkede yetismis kriterleri belirlenmeli

Orda burda 250 bin dollara ev alip TC vatandasi olsun diyorlar da TFF ozerk degil mi? Adamlar isterlerse kabul etmezler.
Türkiye'de özerk diye bir şey yoktur.
Var ama bir kişi veya kişilerin işin içine girdiği vakit özerklik diye bir şey kalmıyor.

Gotunuz yiyorsa derdiniz ulke futboluysa gelin 2020/21 sezonundan itibaren herkesin mac gunu kadrosunda 4, ilk on birinde 1 altyapidan yetismis topcu olsun

Ali kocun basinin altindan cikiyor. Ayrica antuya girin bakin fenerliler istiyor sınırı.

Antuya sabah bakmistim adamlar 12-14 yabanci ile geelcek sezonun kadrosunu kuruyorlardi.

Burda hic sevinen yok. Belki bunlarin baska basliklarida vardir. Sayfalari baya boktan. Son mesajlar diye burdaki gibi bir funksiyonda yok ezik sayfada yada ben bulamiyorum.

Başakşehir CEO'su Mustafa Eröğüt: "Medyada gündem olan talimatın yürürlüğe girme şansı olduğunu hiç düşünmüyorum."

ulan yeter be yeter. 6+2+2-5/9*3²
yapacaginiz ise tüküreyim yerli milli liginizi alin biyerinize sokun böyle bir kural gelirse.
yeteneksizlere milyonlari döker yine kulüpler. avrupada basari hayal olur.

Size olayı anlatayım, bu haberle nabız yokluyorlar, bakacaklar eğer tepki çok ise süreci daha uzun süreye yayacaklar.

Ayrıca bu tarz bir karar hocalarla oturulur konuşulur ve öyle alınır, futbolun ne olduğunu bilmeyen yöneticilerle değil.

6+2+2 olmaz da 8+2+2 getirip 2 yıl sonra 6+4 yaparlar yine.

Kafa bu oldukça daha çok rakamlar ile oynayıp başarı beklemeye devam ederler.

Sınır yerine ALT YAPI AKADEMİSİ süper lig kulüpleri için zorunlu hale getirilip, tüm tesisler , antrenör imkanları için zorunlu minimum bütçe falan getirilse çok daha yerinde olur. 11 için 1, 18 için de en az 2 tane daha alt yapı şartı koyarsın.

Antuya sabah bakmistim adamlar 12-14 yabanci ile geelcek sezonun kadrosunu kuruyorlardi.

Burda hic sevinen yok. Belki bunlarin baska basliklarida vardir. Sayfalari baya boktan. Son mesajlar diye burdaki gibi bir funksiyonda yok ezik sayfada yada ben bulamiyorum.

Hepsi degil tabi ama aralarinda isteyen de var. Adamlar sinir geldikten sonra coktuler. İsteyecekler tabi rekabet bile edemiyorlar

Insallah olur böyle bi kural.
Gecen sezon kiz ile Derbi ye geldim, Otel 1 Hafta 400 baydim, 2 ucak bileti dönis bileti ile birlikte 200 avro, birde yeme icme 500 avro, iki tane isimli forma 120 avro, 2 bilet 300 avro, bide kazik yedik passolig den, üstüne stadin önünde Nike Galatasary ceket aldim bide icme su bu, 100 de en az ona diyek. Güzel 1600 avro harcadim, bu coskuyu yasamak icin.
Bir kurus bile ödemem artik hic biseye

6+2+2 olmaz da 8+2+2 getirip 2 yıl sonra 6+4 yaparlar yine.

Kafa bu oldukça daha çok rakamlar ile oynayıp başarı beklemeye devam ederler.

Sınır yerine ALT YAPI AKADEMİSİ süper lig kulüpleri için zorunlu hale getirilip, tüm tesisler , antrenör imkanları için zorunlu minimum bütçe falan getirilse çok daha yerinde olur. 11 için 1, 18 için de en az 2 tane daha alt yapı şartı koyarsın.

Menajerler futbolu ele geçirmiş usta. Bu isin altindan ahmet bulut falan cikarsa sarirmam

Cirosu belirli bir miktarin ustunde olan kuluplere B takimi kurmak ve bunu profesyonel liglere sokmak zorunlulugu gelsin

Bakin 1-2 saatte ulke futbolunu ihya edecek fikirleri bulabiliyoruz ugrasirsak

Kayseri ve malatya başkanı olumsuz konuşmuş yaygıncı kuruluş demirkol üzerinden mesajı vermiş olmayacak gibi özellikle şu +2+2 leri kimse istemiyor büyük ihtimal 10 a düşürürler ilk 11 de sınır olmaz orta yol olarak gereksiz bir değişiklik olacak bu arada fenerliler yabancı sınırı gelecekse kendilerinin şampiyon olacağını mi sanıyor diyelim 6 + 2 ler geldi gider fazla yabancıları satar parayı anadolu daki genç yeni çıkan yerlilere basarız yine sizden çok daha iyi takım oluruz sırf bu yüzden istiyorlarsa yine pişman olurlar.

Geri
Üst Alt