Cevap: # Evgeni Konoplyanka

Wiki'de de Yevhen yazıyor hadi bakalım..Wiki biliyorsunuz resmi kaynak.

Ozur diledigin takdirde hersey cozulecek gibi. Cunku hersey senin bana tahrik edici bir sekilde scout demenden kaynaklandi. Dilemezsen de canin sagolsun renktas.

İyi tamam özür dilerim. (gerçekten alındıysan tabi) Yalnız bombanın fitilini Merih ve Onur ateşledi..

Ukrayna'da iş yaptığım ortakların dediğine göre kötü futbolcuymuş.

kontörlüplanka ilk defa duyuyorum. İstesek kaç kontöre gelir la

evgeni konoplyanka dan aciklama;

adim konopinho olsaydi suan...................

Ayrıca çok kaliteli bir futbolcu değil bir Emre ÇOLAK bile değil FM'ye falan bakıp yorum yapmayın derim FM scoutları çok şişiriyor bunu...

Su Fmi cikarana sovdugum kadar kimseye sovmemisimdir heralde.

konuyu ateşlemek nasıl bir tabirse artık, hayır bu adam kutsal bir değermi, ana baba gibi savunuluyor, kişisel meseleye dönüyor olay :D niye bu kadar gocunulur anlamam

nikki benze sordum daha tam pişmedi dedi

Lan yürü git Hagi geldiğinde Barca'yı yenicez diye iddia etmiyomuydun mgm:asd: Her Allahın günü aşığıymışsın gibi aynı şeyi yazarsan birileri de yeter der normal. Kulübe mi yolluyosun şeyi napıyosan yap.

Senin capulcular sezon basladiktan sonra gelen Hagiyi sezon daha bitmeden yuhalayip istifaya cagirmasaydi o dedigim olurdu. Hagi yapacagim dediyse senin gibilere cacigin icindeki sebzeden yemek duser.

Birde surekli bu dedigimi yazip beni rencide etmeye calismaniza bayiliyorum. Ben senin Cana icin dunyanin en iyi 2-3 onliberosundan biri dedigini mesela soylemeyecegim :2aloh1:

Editledim Ozgur sorun yok :)

Birde surekli bu dedigimi yazip beni rencide etmeye calismaniza bayiliyorum. Ben senin Cana icin dunyanin en iyi 2-3 onliberosundan biri dedigini mesela soylemeyecegim :2aloh1:

Özgür niye editliyosun adamın mesajını görmedim bile la. Lan Mete dediğin çıkmayınca her zamanki gibi element uydurmuşsun:D Nerde demişim en iyi 2-3 tanesinden biri diye. En iyi 10 önlibero arasındadır bana göre demiştim zaten. Cana harikulade bi adam neyse konu saptırma taktiklerine gelmeyeceğim:):):):):)

Geri
Üst Alt