Zoruma gitmedi, ne iyi ne kotu dedim. Pancar rengine de burunmedim, ciddiye alinmak icin cocukca fotograflar ve smileyler koyarak kendince insanlari kizdirdigini dusunerek sana da yazik. Ayrica Konoplyanka-Olsson bir degil. Benim Olsson hakkinda herhangi bir iddiam olmadi. Ozetlerini koyup soyle iyidir boyle iyidir demedim. Bu adam iyidir dedim, sol bekte is yapar dedim. Sen Eugene hakkinda 20 mesaj attiysan ben 1 attim, o da kadroda Eboue-Semih-Ujfalusi-Olsson seklinde yazarak. Soylediklerime de cevap versen iyi olacak, ne zaman mesaj atsam konuyu farkli yere cekerek laflarimdan kaciyorsun. Neden 5 haziran diyip durmuyorsun, ve neden adama les diyen bu kadar insani gormuyorsun? Eugene adli topcunun ne oldugu belli. Herkes de gormus ki soyluyor. Hizli, top kontrolu fena olmayan ama oyun zekasi yerlerde olan bir adam. Bunu gormek icin de 180 dakika yeter de artar. Nasil Dzagoev'in, Yarmolenko'nun kalitesini goruyorsak Konoplyanka'nin kalitesizligini de gorduk. Olsson'un da defansif zaaflarini gorduk, hadi sana onu da soyleyeyim. Defansi kuvvetli olan bir bek de demedim zaten, hucum olarak katki saglayacak bir bek dedim. Onunde Emre ya da Engin olursa onlari iyi destekleyecek bir adam olarak yazdim. Kesin alalim, kacirmayalim, buyuk yildiz olur gibi laflar etmedim senin Eugene hakkinda 2 senedir ettigin gibi. Bunu idrak et once de sonra laf yetistirmeye calis. Sana bu kadar laf da fazla zaten, seni baska ciddiye alan yok. Herkes adama saydirip gidiyor sen nedense hirs yapmissin, Olsson falan diyerek bana laf soktugunu dusunuyorsun.