YGS Sonuçları Açıklandı

Oo bu çok iyi olmus lys biyoloji ezber zaten, kimya ve fizik nasıl sence lys?

Kimyanin yarısı organik zaten onu hallettin mi 12 13 sorun garanti Fizikte de elektrik cok çıkıyor ama o daha kapsamlı bence Organigi bi yakaladin mi akıyor gidiyor hepsi benzer çalışırsan LYS her türlü yaparsın biliyorsan tık yapiyorsun soruyu çalışma işi

moralinizi bozmak gibi olmasın ama gençler boşuna okuyorsunuz.

sınav falan da hikaye..

mevcut konjektürde eğer akp'de oturaklı bir tanıdığınız varsa zaten hiç okumayın bi sms , bi çikolatayla halledersiniz..

Yok ben çalışır hakkımla kazanırım diyorsanız Allah kolaylık versin.İnşallah istediğiniz yerde kontenjana girebilir , dilediğiniz meslek alanında ilerleme hakkını elde edersiniz..

Eğer babanızın biraz sermayesi varsa zaten hiç okumayın , ticaretle , inşaat sektörüyle ,ihracat ithalat ile uğraşın derim..

Dirsekleri çürük bir abi tavsiyesi..

2 senelik elektrik bolumunde fizik kimya matematik geometri gibi dersler varmidir?

moralinizi bozmak gibi olmasın ama gençler boşuna okuyorsunuz.

sınav falan da hikaye..

mevcut konjektürde eğer akp'de oturaklı bir tanıdığınız varsa zaten hiç okumayın bi sms , bi çikolatayla halledersiniz..

Yok ben çalışır hakkımla kazanırım diyorsanız Allah kolaylık versin.İnşallah istediğiniz yerde kontenjana girebilir , dilediğiniz meslek alanında ilerleme hakkını elde edersiniz..

Eğer babanızın biraz sermayesi varsa zaten hiç okumayın , ticaretle , inşaat sektörüyle ,ihracat ithalat ile uğraşın derim..

Dirsekleri çürük bir abi tavsiyesi..

survivora gidmek de iyi bi alternatif bence

bugün cumaya ateist ygsciler bile geldi

HEPİNİZ HOŞGELDİNİZZZZ

320 yapsam kafi. LYS için kasacağız. Koca sene kitap açmadan geçti. 3 ay kasıp ne yapacaz bakem.

TEKRAR SÖYLÜYORUM BAŞARICAKSINIZ, BAŞARMAK İÇİN UĞRAŞICAKSINIZ

ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN ALLAH HEPİNİZE ZİHİN ACIKLIGI VERSİN YARIN ÖGLEDEN SONRA İNŞALLAH MUTLU MESUT HEPİMİZ BURADA TEKRAR BULUŞURUZ

Geri
Üst Alt