Emre Karaca
10 Numara!
- 27 Kasım 2008
- 14.586
- 2.266
- 1.778
Mf çıkışlıyim 15 fen cok az zaten 11 12 fizik geliyor
11-12 fizik yapsam feni 30 net çıkartırım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mf çıkışlıyim 15 fen cok az zaten 11 12 fizik geliyor
11-12 fizik yapsam feni 30 net çıkartırım![]()
Biyoloji 0 hep 0 di fizik hep 10 12 arası kimya da bi bakıyorsun 3 bi bakıyorsun 10 ama genelde 3![]()
fizigi nasıl o kadar iyi yapabiliyorsun çok iyi bence![]()
Fiziği seviyorum o yüzden matematik de aynı şekil Biyoloji neden yapamıyorum buna kafa yormak lazım bence![]()
ezber aslında bir numarası yoktemel bilgiler var
Geçti zaten artık ben LYS ye odaklandım önceden yaptığım hatayi yapmadım LYS kimya ve fizigini bitirdim diyebilirim matematikte de belli başlı şeyler kaldı
Oo bu çok iyi olmus lys biyoloji ezber zaten, kimya ve fizik nasıl sence lys?
moralinizi bozmak gibi olmasın ama gençler boşuna okuyorsunuz.
sınav falan da hikaye..
mevcut konjektürde eğer akp'de oturaklı bir tanıdığınız varsa zaten hiç okumayın bi sms , bi çikolatayla halledersiniz..
Yok ben çalışır hakkımla kazanırım diyorsanız Allah kolaylık versin.İnşallah istediğiniz yerde kontenjana girebilir , dilediğiniz meslek alanında ilerleme hakkını elde edersiniz..
Eğer babanızın biraz sermayesi varsa zaten hiç okumayın , ticaretle , inşaat sektörüyle ,ihracat ithalat ile uğraşın derim..
Dirsekleri çürük bir abi tavsiyesi..
survivora gidmek de iyi bi alternatif bence
bugün cumaya ateist ygsciler bile geldi
HEPİNİZ HOŞGELDİNİZZZZ
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN ALLAH HEPİNİZE ZİHİN ACIKLIGI VERSİN YARIN ÖGLEDEN SONRA İNŞALLAH MUTLU MESUT HEPİMİZ BURADA TEKRAR BULUŞURUZ
lan sınav yarın değil di mi![]()