YGS ve LYS Hakkında

Cevap: YGS ve LYS hakkında | Şifre ile kopya çekildi mi?

hak yemek felan olduğunu düşünmüyorum. kitapçıkları yayınladılar girin bakın. daha ne yapılsın ?

artık olay tamamen siyasi rant için kullanılıyor . klasik iktidar tarafndan seçim kozu olarak kullanılmaya başladı

Basinla falan ustu ortulur. Hatta uste cikilir, bir sekilde muhalefete baglanir. Protesto etmek isteyenleri dovmeye hazir polis var zaten. Duzen kurulu yani.

Benim demek istediğim birisi çıkar 'Cemaat yapmıştır' der ama başka biri de çıkıp 'başka bir örgüt yapıp cemaatin üstüne atıyor' diyebilir.Somut şeyler lazım..

2 sene önceki polislik sınavı dershanede deneme sıavı olarak çıkmış önceden ösym nin yaptığı sınav .bugünde çalanlar ogün çalanlar bence :)

Her sınavda şaibe olabilir 2002'den beri.

Fakat ben kamuoyuna yansımadığını düşünüyorum bazılarının.

Tanıdığım apaçinin birisi vardı.

Sınıfı çalıştığı halde her sene zar zor geçerdi , Türkçe öğretmenliğine gitmişti.

Soruları salladığını söylerdi sağda solda.

2 sene önceki polislik sınavı dershanede deneme sıavı olarak çıkmış önceden ösym nin yaptığı sınav .bugünde çalanlar ogün çalanlar bence :)

iş bencelere kaldıysa..

Bana göre de bu soruları çalanlar 1999 ÖSS sınav sorularını çalanlardır..

iş bencelere kaldıysa..

Bana göre de bu soruları çalanlar 1999 ÖSS sınav sorularını çalanlardır..

ogün çalanlar yakalandımıki bugün çalanlar olmadığına eminsin? 99 da çalanlar yakalandı ama bugün çalanlar yakalanmadı . çalan adam bir defa çalar her sene çalınıyorsa içeriden ve dışarıdan organize bir olay vardır o yüzden bunun adı çalmakmıdır peşkeş çekmekmidir bilemem.

bence diyorum çünki kimsenin günahını almak istemem kul hakkı yiyenler gibi . kesinleşmemiş bişey için kesin yargı söylemem sadece tahmin yürütoyoorum ve halkın bildiği bikaç gerçeği söylüyorum :)

bence diyorum çünki kimsenin günahını almak istemem kul hakkı yiyenler gibi . kesinleşmemiş bişey için kesin yargı söylemem sadece tahmin yürütoyoorum ve halkın bildiği bikaç gerçeği söylüyorum :)

'bence' diyince günahını almamış mı oluyorsun :) neyse işin özü hangi şerefsizler yaptıysa yakalanıp cezasını çekmeli,sümenaltı edilmemeli..

'bence' diyince günahını almamış mı oluyorsun :) neyse işin özü hangi şerefsizler yaptıysa yakalanıp cezasını çekmeli,sümenaltı edilmemeli..

evet çünki kendi fikrim kesin yargı yapmam yakın tarihteki olay budur . söylemin doğru çoktu doğru hangi şerefsiz yaptıysa ortaya çıksın. sence puanlar ne olacak bi fikrin varmı geçen seneki puanları biraz milletin acemiliğinemi geldi yoksa bu sene yine aynı puanlarmı olr.

Bütün senemi eşek gibi bu sınava hazırlanmaya vermiştim lan ben !

evet çünki kendi fikrim kesin yargı yapmam yakın tarihteki olay budur . söylemin doğru çoktu doğru hangi şerefsiz yaptıysa ortaya çıksın. sence puanlar ne olacak bi fikrin varmı geçen seneki puanları biraz milletin acemiliğinemi geldi yoksa bu sene yine aynı puanlarmı olr.

yok aga ben sınava gireli 5 sene oldu :D bilgim yok :)

Bu rezalete en iyi cevap seçim sandığında verilir

Tam bir rezillik , bu iktidar partisinin bittiginin resmidir. Milyonlarca kişi dirsek cürütüp sınavı kazanmak icin gündüzlerini gecesine katarken... En büyük günah kul hakkını yemektir. Bu yapılanda kul hakkını yemektir. Artık insanlarımız uyanır ve bazı seylerin farkına varır. Ve bu insanlarada hakettikleri cezayı vermenin zamanı geldi!

Doğru olmadığı ortaya çıktığına göre herkes derin bir nefes alabilir.

1 hafta öncede yaşadığın için öyle geliyor.

Ne alakası var 1 hafta önceyle. Ben basın toplantısını izlemedim ama kitapcıktaki sifre gayet acık. Kücükten büyüyüge cevapları sıraladınmı alt alta gelen aynı cevap sorunun cevabı . Bu tesadüf mü yani !

Abi nesi dogru degil sınav kitapcıgından hersey belli.

Cumhurbaşkanı:''Bana verdiği bilgiler çerçevesi içerisinde, aslında bu basına verilen kopya tamamen ayrı hazırlanmış bir kopya. Esas bir ana kitapçık olduğunu, onun hiç kimseye verilmediğini, o ana kitapçıktan bütün öğrenciler için farklı şekilde hazırlanan kitapçıkların da yine hiç kimseye verilmediğini söyledi. Zaten bugün öğlen itibariyle herkesin sorusunu, kağıdını, cevabını internete koyduklarını söyledi. Dolayısıyla bu kadar açık, şeffaf bir şekilde ortaya çıktıklarını, böyle bir şeyin kesinlikle söz konusu olmadığını söyledi. Daha önce biliyorsunuz, burayla ilgili birçok eleştiriler de vardı. Devlet Denetleme Kurulu da o zaman incelemişti, bu çerçeve içerisinde zaten bir rapor da vermişlerdi ama çok süratli bir şekilde kanunu çıktı, yeniden yapılandırıldı. Dolayısıyla Başkandan aldığım bilgiler beni tatmin etti. Öğrencilerimizin güvenle kendilerini ikinci sınava hazırlamaları gerekir.''

Geri
Üst Alt